28

СС

преди 7 години

Връщаш Крим, Донбас и Луганск на Украйна и готово. :)

27

Анонимен

преди 7 години

На днешният ден преди 77 г СССР окупира Полша. Това стана след подписване на договора ***-Рибентроп, по който договор Германия и СССР си разделят Европа. На 1 .09 Германия започна идпълнението на договора си като нападна Полша, на 17 .09 и СССР започна изпълнението на договор си с Германия. Втората световна война я започнаха двете фашистки държави Германия и СССР. Благодарение на този договор тилът на Хитлер бе покрит и той се насочи към Франция и Англия. Слава на КПСС и СССР !

26

ха ха

преди 7 години

До Долу ПутинЗащо не ви харесва истината?а кухи *** ви сте свикнали да живеете в измислени лъжи.

25

Анонимен

преди 7 години

На днешния ден преди 77 години руснаците нападнаха Полша и си я поделиха с нацистката Германия. Защото подобно на Путин бяха загрижениза нейната стабилност. Руснаците винаги се грижат за стабилността на разни държави. През 2008 се погрижиха и за Грузия.

24

ясно

преди 7 години

Украйна не може да е стабилен партньор за никой,докато на власт е тази диктатура и в страната се води гражданска война.

23

Ей

преди 7 години

шо.рошчета,безсилната злоба може да е опасна за здравето ви!Вашето виене е като музика за мен!Казано на чист български-кеф!

22

Долу Путин

преди 7 години

До двоини стандартиТова с двойните стандарти си го наври някъде!Понятно?Що се отнася до фашизма.В края на 30-те години на миналия век, НКВД са обечавали отрядите на СС как се страят лагери на смъртта. Има достатъчно документи за дружбата между СССР и фашистка Германия. Така, че айде бегай...!

21

Боби

преди 7 години

До Великият ПутинСлед като РФ беше призната за НАСЛЕДНИК на СССР и и натресоха дълговете и си взе Ядреното оръжие границите (външни си останаха такива каквито са) А между бившите СССР републики трябва да се подпишат отново - това не е териториален СПОР(все още а дали ще прерасне зависи и от други държави). Има териториален Спор с Китай(разрешен) и Япония(неразрешен и без мирен договор само с подписано/наследено от СССР примирие)

20

Великият Путин

преди 7 години

Грузия-принципно Русия счита цялата територия на Грузия за временно отцепила се част от Закавказката си губерния и използва отцепините провинции Южна Осетия и Абхазия, като средство за натиск.

19

двоини стандарти

преди 7 години

В момента на власт в Украйна са превратаджии и фашисти,по улиците маршируват фашистки отряди,нападат и убиват журналисти,палят телевизии,доброволчески отряди от бандити убиват жени и старци в Донбас,нарушават Минския договор и всеки ден обстрелват села и градове,има много жертви при мирното население и всичко то вА пред погледа на ЕС и ОБСЕ!?

18

vlady

преди 7 години

Путин няма необходимата алкохолна подготовка на професионално ниво както и сериозни успехи с чашката за разлика от великия Елцин и неговите достойни украински ученици и последователи Кучма, Юшченко, Луценко, Порошенко. Русия се нуждае от достоен наследник на великия Елцин.

17

Анонимен

преди 7 години

Патологичен лъжец, психопат и масов убиец като Путин може да изглежда като съвсем нормален човек,загрижен за стабилността на съседна Украйна. Но това е само маска, на която се хващат простофушни, необразовани и с пи-слаб интелект индивиди.

16

Великият Путин

преди 7 години

Наистина 22 млн.кв.км е площта на СССР, а на Русия е над 17 млн.кв.км. Но вместо да я облагородява се гледа алчно към земите на съседите си.

15

Долу Путин

преди 7 години

Та значи, идвам аз в апартамента ви. Влизам ви в хола, и направо си го присвоявам. След това окупирам коридорите и сервизните помещения. А после Ви каня най-учтиво да седнем на една маса да преговаряме. Еееех....какъв живот! Направо за мен ще бъде кеф...А? Какво ще кажете? Не сте съгласни? Как така? Я вижте как процедират психично болните хора в Русия начело с Путин.

14

Боби

преди 7 години

До Анонимен 14Ано *** прочети си историята Полша 1920 откъсва голяма част от окупираните/освободени(в зависимост от интерпретацията) през 1939 области от СССР(по това време Съветска Русия).И ДА С НАПАДЕНИЕТО СИ НАД СССР В ПОСЛЕДСТВИЕ НИ НАТРЕСЕ СТАЛИН НА НАС В ИЗТОЧНА ЕВРОПА

13

Владимир

преди 7 години

Владимирович е в правото си да поиска и Украйна,и ако реши ще си я вземе и не се е родил тоя дето ще го спре!НАТО са ефективни и то не особено, срещу държави като Панама или най-много Сърбия.Хайде със здраве,третополови!

12

Великият Путин

преди 7 години

Молдова-Русия явно желае да използва непризнатата Приднестровска република, като спирачка за Молдова по пътя и към интеграция с ЕС и евентуално обединение с Румъния. Приднестровието е част от проекта "Новороссия", чието начало е войната в Украйна.

11

Анонимен

преди 7 години

И аз съм виждал с очите си как...Един човек вика на друг "обичам те, желая ти доброто!", а в същото време му взима парите, храната и го налага с тупаници!

10

Анонимен

преди 7 години

Eeeeè goliamo licemerie e politikata, s Erdogan 6teha se trepat,sega sa 2ma vliubeni,daje skoro moje i da se naeb..

9

Анонимен

преди 7 години

нещата вървят към трета световна война, която по всичко личи че вече е започнала. хората ще се самоунищожат.