103

до 130

преди 7 години

Точно така-те са се трудили в залата, а другите, които са се трудили в класната стая да учат,в университетите да учат-защо за тях няма премия и пенсия на 25г. Или-при мускул и мозък-държавата награждава мускула?

102

до 123

преди 7 години

"А учените-факт-учен като стане доктор на науките не получава нито премия , нито пенсия."Ако учения се докаже с някакво постижение той взима много повече от тези пари 1000 лева. Това че някой не може да се докаже не му е виновна държавата. Гимнастичките ако не се бяха доказали също нямаше да взимат нищо. Ама са се доказали и си взимат пенсията макар и на млади години. Ако си учен и измислиш нещо което струва можеш да го патентоваш и да взимаш много повече пари от гимнастичките.

101

Абдал

преди 7 години

Точно така, много добре ме разбираш... може дори да му я отнемат, че 12м гюле не може да мине на ТЕЛК.

100

Много доволен

преди 7 години

Един от малкото случаи в които съм доволен от това как харчат парите ни!Нека ги харчат с кеф

99

До Абдал

преди 7 години

Момъка с гюлето му дават 200 лв инвалидна пенсия, какво повече му трябва? След олимпиадата ще бъде забравен.

98

Анонимен

преди 7 години

За тези ,които служихме 3 години в арията(толкова беше във флота, и вътрешни войски), а после ни викаха ежегодно за по 1 месец в запас-каква премия ще получим, пенсия си имаме, питам за премия. Или не заслужаваме?

97

Тиквократ

преди 7 години

Били се трудили от малки в залата... А други, които от малки са залягали над ученето, после и университет, допълнителна квалификация и имат знания, полезни за обществото, те не са ли се трудили от малки? Явно в България сме построили комунизма, ама само за някои!

96

poponi

преди 7 години

В момента сравнявате кон с кокошка.Тези момичета са върхът в дадената кариера. Колко незнайни спортисти има които не са взели и стотинка. Ако доктора е номер 3 в света в своята област дали ще можете да му преброите парите. На всякъде има миманс. Това ,че този миманс при нас не се заплаща добре е друга тема.

95

Абдал

преди 7 години

Водеща новина; пенсията на бронзовите момичета, а златото със световен рекорд на момъка с гюлето, така между другото... Много дребни души сме тука ей...

94

Анонимен

преди 7 години

Първоначално като чух че ще получават "пенсии" както го тиражираха медиите без да уточняват какви се възмутих. След като вече уточниха че това са средства от спортният тотализатор съм ок. Това са пари за спорта и тотализатора решава как да ги харчи, въпреки че при тия частни тото-та може скоро да нямат пари за "пенсии" на спортистите:)

93

Анонимен

преди 7 години

Брей, нашто тото много ларж. Като се прекрати кариерата примерно на 30 години, но рядко гимнастичка стига тази възраст. На година е 60 хил. (за 5), за 10 години-600 хил., Ами...на 40 год., на 50, на 60.... стига толкова. до 60 са само 1,8 млн. Евала. - богато тото. Прав си беше едно време отбора на тотото. Няма да тичат като улави по зеления терен.

92

Анонимен

преди 7 години

До КирпичевНа всеки по 100 000 лв.

91

Пудела Радев

преди 7 години

Заслужават, аз пък ако стана президент ще взимам по два бона пенсия до живот. А пудела е новия ми прякор защото нинова ме води на каишка на всяко мероприятие на Бешипе. Това е цената която трябва да платя, но си струва.

90

до 115

преди 7 години

Да искаш да бъдат правилата равно важими не е завист. Не завист да искаш уважение към другите хора, които са далеч по-заслужили. Беше даден пример с наборните войници-насила вкарани в армията за 2 години, открадната младост-защо за тях няма премии. Защо за лекарите няма премии и пожизнени пенсии? А за работниците в мините-те втора категория ли са? А учените-факт-учен като стане доктор на науките не получава нито премия , нито пенсия. На запад-във англия-НЯМА ПРЕМИИ, НЯМА ПЕНСИИ ЗА спортистите

89

Анонимен

преди 7 години

Защо сравнявате пенсията на гимнастичките ни само с пенсията на обикновенния човек? Защо не я сравните с заплатата на депутатите и после да видите на кой трябва да сте сърдити?

88

гостенин

преди 7 години

От гимнастички нямало нужда, ами то и от 240 "народни представители" няма нужда ама си ги дундуркаме години наред. По тази логика и от футболисти нямаме нужда, ама взимат хиляди левове и си мълчите. Не слагам всички под един знаменател- лекари, адвокати и .тн - НО Бази Боже да ти потрябва лекарска помощ или адвокат в тази държава.

87

Анонимен

преди 7 години

При максимална пенсия от 910?!!!Има нещо много гнило в тази държава! Изобщо имали държава?

86

Кирпичев

преди 7 години

За бронз медал на олимпиада се дават 100 хил лева, дали са им дали по 100 на калпак или общо 100?

85

Пуйката

преди 7 години

Не ,че нещо но НЕ Е РЕДНО това да се прави на фона на безработицата , бедността и ултра ниският жизнен стандарт на мнозинството българи !!! Има къде къде хора дали много повече на България (няма да давам примери) а някакви спортисти бум бам 10 години има няма и ето ти ГАРАНТИРАНА пенсия която си е доста сочна на фона на мнозинството българи които по 40-50 години се трепят всеки ден тук да оцеляват ! Еми съжалявам найстина НО НЕ Е ПРАВИЛНО ТОВА КОЕТО ПРАВИТЕ !!!

84

до 108

преди 7 години

Нашето ниво е далеч по-високо-имаме и образование, и квалификация,, и знания,, и кариера. И това ни дава право да искаме правилата да важат еднакво, а не да има по-равни-пенсия-след 40г осигурителен стаж. А не на 18г, без да си се осигурявал. Така, както ние разчитаме сами на себе си, и те да разчитат на себе си. След рая на състезателната им кариера ще работят друго-беше даден пример-има шивашки цехове, срамна работа няма.