97

безпартиен шофьор

преди 8 години

СТИГА ПРИСПИВНИ ПЕСНИ! Не ни баламосвайте!Борисов да каже на кума си Златев, Лукойл да намалят цената на бензина- иначе никакъв газов хъб за руската газ- да си я затварят в буркани и да си я изнасят! Ще стане страшно-ШОФЬОРИТЕ СМЕ ГОЛЯМА СИЛА!!!ШОФЬОРИ СЪБУДЕТЕ СЕ!!!

96

illko

преди 8 години

моите уважения към тези "сънародници", но те не са българи и вече няма да бъдат, особено децата им.. Какво общо с България може да има един ***?

95

Анонимен

преди 8 години

До от австралия, сидниГледай си живота. Какво си се разписал по българските сайтове. Според такива като тебе всички трябва да избягаме от тук. Ами ако там където си стане лошо какво ще правиш? От проблемите не трябва да се бяга, а да се решават.

94

факт

преди 8 години

Ало, заблудените емигрантчета, ние българите живеещи в БГ също пътуваме и почиваме в чужбина, много от нас имат европейски доходи, имоти, вили, ваканционни апартаменти. Ако си умен и в БГ животът е добър! Ако не ставаш за нищо, бягай да слугуваш в чужбина. Докато слугувате в чужбина /без приятели и родина/, ние в БГ си живеем живота.

93

Анонимен

преди 8 години

До EnglandКъсай я връзката, бе, какво чакаш ? Махай се от тук, това е български сайт, в който се публикуват новини свързани с България, ако не си забелязал. Чий го дириш тука ?

92

ай сиктир бе

преди 8 години

До EnglandПриятен престой при тарамбуките англичанино българин .Скоро гледай да не сложиш и навес на простата си глава .

91

England

преди 8 години

Абе несретници, няма ли работа за вас ами висите тука и нареждате ХОРАТА решили да скъсат връзката с БАЙ ***?!

90

Анонимен

преди 8 години

До EnglandНе искаш да чуваш за територията ***, ама висиш тука да четеш новините...Че и себеподобни си намерил да ти цъкат плюсовете. Нагледал съм на такива като тебе, уж в чужбина е по-по-най и мразят България и българите, ама като в "чужбината" контактуват само с българи, плющят домашна ракия на фона на мазна чалга и гледат само българска телевизия. И на марс да отидете, селяците си оставате такива, само претенции и самочувствието ви е по-голямо.

89

Сп??нс до ..

преди 8 години

ха ха ха. Да презрени сме в Европа, както са самите те. Шефа ми всичките проблеми ги има със испанци , аз се успокоявам че съм чужденец , а той с какво да си обясни че не му плащат клиентите и по съдилища все заради сънародниците си ходи и накрая му се смеят и не плащат,защото всичко било на името на тъщата.

88

имигрант

преди 8 години

Ех, пуста чужбино, мъко моя!

87

Любака

преди 8 години

Имал съм шанса да бъда и да видя много места по-света.Където и да отидеш, колкото и хубаво да бъде, винаги идва момента в който искаш да се прибереш в къщи. Да си хапнеш от нашата кухня, да слезеш на летището и да говориш в таксито на български.Да труден е живота, но ако успееш да живееш поне нормално, от тук по-хубаво няма.

86

Един

преди 8 години

Ясно е, че по-голямата част от българите в чужбина, живеят доста семпло и скромно и няма как да бъде иначе. Има и друга макар и малка част, които са си потомствени емигранти и са със статут във обществата в които живеят. Във всеки случай ще кажа едно- да се извращават с теб работодателите в собствената ти държава / без да имаш възможност да направиш каквото за да си търсиш правата!/ е много по-обидно, отколкото да се извращават с теб работодатели в чужда държава! Бг не е място за живеене!

85

Gogo

преди 8 години

За да не е стресиращо, просто не ходете и за почивка на море и да се видите с роднини. Няма как да стане. Аз съм си решил проблема-2 седмици някъде по света за почивка и още толкова за туризъм в България с цел виждаме с роднини и приятели. Поздрави от Мюнхен .

84

Анонимен

преди 8 години

MNOGO OBICHAM DA SI IDVAM V BULGARIYA. SASHTOTO KATO OSTAVYAM DOBRI NESHTA VSICHKI ME OBICHAT. I POSLE PAK NA VUN.

83

Сп???нс

преди 8 години

Като си ида лятото в България и виждам че съм много беден,за да си позволя да живея там и готова си карам в чужбина. Тук една пломба на зъб са 40Е , и в България?

82

Алекс

преди 8 години

Всеки да живее както си иска. Само едно не разбирам, четейки коментарите - защо българите в България си мислят, че българите в чужбина им дължат отчет? Ама данъците, ама зъболекарите... Абе, ти се хвани първо на работа в България, не дреми по цял ден у вас и после дръж сметка за зъболекарите.

81

Шаран БГ

преди 8 години

"Където се куче окучило -- там се и научило! " Където на човек му е преминало детството и ранната младост / до към 14-15 год възраст - там остава спомена за "у дома".Ако мястото не е променяно!За родителите - в България . За децата - там някъде по света. Там е къщата, квартирата, майка, татко, училището, другарите, игрите, язика, всичко тъжно и весело, когато се оформя човешкия индивид. Вече не всички са "цисти българе", както им се иска на родните пишман-политици !!

80

Партиен член

преди 8 години

Сидни.Болен си човече, лекувай се.След като постоянно плюеш по България значи имаш сериозен проблем.Колко народ избяга и си намери мястото другаде и са много по добре от теб но, не плюят като теб рожденното си място.Там където си никой не те забелязва.Където и да отидеш ще си останеш комплексар.Тебе те е яд на самия себеси.Ако всичко ти е наред няма да се занимаваш с нашите проблеми.

79

Кратун

преди 8 години

До факт99% от хората в твоя социален кръг може би живеят в мизерия в чужбина. В моя социален кръг няма такива българи... Недей да генерализираш за неща, за които представата ти е ограничена.

78

наблюдение

преди 8 години

Прави впечатление ниското образователно и интелектуално ниво на имигрантите. Коментарите им са пълни с граматически и други грешки. Очевидно, че се изнася в чужбина основно помията на България.