221

проф Димкитров

преди 7 години

До АнонименВярно е което казваш, но случайно ли е което не казваш? Т.н. " Народен съд" осъжда Димитър Пешев на 15г. концлагер за АНТИСЕМИТИЗЪМ...

220

Анонимен

преди 7 години

Всичките ви заводи все трябвало дс се строят и открият все следващата година Ама ние сегс да повярваме щото идат избори. Ми то така е вече втори мандат. Колкото повече се приближаеат изборите, толкова повече троловете беснеят. И къде ви е кандидата? Борисов каза, че септември щял да го каже. Ми то половиата вече мина.

219

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 333Колкото за Сирия, Русия има огромна нужда от проблеми в Сирия и подчинена марионетка управляваща там. Иначе, тутакси катарски тръби ще се построят през Сирия до ЕС и русия ще увехне съвсем икономически.

218

Анонимен

преди 7 години

Пешев беше един от спасителите на евреите. Българската църква сущо се застъпи за тях, а пловдивския митрополит заедно с хиляди граждани излезе и легна на релсите пред влака с евреи, който бешр готов да тръгне за германия. Целият български народ се вдигна в тяхна зашита.

217

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 333Няма никакви доказателства за особен руски дух, морал или набожност. Всичкото ви е само празни думи.

216

Стефанов

преди 7 години

Хора, какво се дръгнете? Що за спекулиране с темата? За някои хора винаги другите им са виновни.

215

Анонимен

преди 7 години

Някав си Плюшкин не му вървял бизнеса и големи коментари! Русия е това, което е не поради някаква впечатляваща икономика според пиедерастките стандарти, които все БВП име отзад, а поради руската духовност, хармонията с Бог и Въоръжените си сили. Нашата икономика е прекрасна, но никой не пита нас за споразумение за Сирия, нали!? Бойко никой не го вика на Г - 20.За Плевнев да не говорим. Той ще бъде в музея на антируските изцепки.

214

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 327Като едно време след 1944г ли ? Тогава в началото Народният съд осъжда над 1000 българи на смърт. Около 200 от тях вече са били убити от комуноидните терористи предварително.Ех, след 1989 г трябваше да си платите куршума ама ... сме нормални хора. не сме *** като ***.

213

човек

преди 7 години

Добро утро и приятен ден!Поздрав за всички русофили и русофоби, владеещи или не руски! Изпишете в търсачката: Доктора с учителями уходят в бизнес по совету Медведева /Изгледайте клипа-3мин.Няма да съжалявате- всички ще се изкефите! Не държа за благодарности, приятно гледане!

212

Анонимен

преди 7 години

министър Багрянов пръв в света преди 1944 г въвежда земеделските пенсии за 60+ годишните земеделци. 70% от населението тогава е било селско.След 1944 г е осъден от Народният Съд като враг на народа.Е това са комуноидните - сатрапи !

211

Анонимен

преди 7 години

Като много сме имали икономика защо никой който пее колко сме добре не изброи поне няколко завода. Защото няма. Основното занимание на гербажиите е краденето. Да отидат в Унгария да видят икономика. Ама тяхната минимална пенсия е 700 лева.

210

проф. Димкитров

преди 7 години

Димитър Пешев,спасителят на десетки хиляди български евреи,осъден от т.н. "народен съд" на 15г. концлагер за АНТИСЕМИТИЗЪМ... Милиони евреи от цял свят са му признателни, а в сградата на Съвета на Европа в Страсбург, наред с бюстовете на основателите на Обединена Европа, е поставен и неговия бюст ...ВРЕМЕТО ОТСЪДИ,ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ!КОГА И СЪДЪТ ЩЕ РАЗДАВА ПРИСЪДИ?

209

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 322В Ямбол японците откриват трети завод. В икономическата зона в Пловдив се откриват 15 хил раб места от китайци само за следващата година. ИТ бранша процъфтява стабилно.Туризмът има огромен ръст.Реколтата тази година е с огромен ръст.Инфраструктура се строи ударно !Е, за комуноидните това са незначителни неща :))През това време в Русия 20 години строят първата си 600 км магистрала.

208

Проф Дичкитров

преди 7 години

До *** изцепкиБезсмислено е да се хабиш-те са *** и нагли! Не правят разлика м/у Слънчев бряг на Черно море и "Слънчев бряг"- концлагер в Ловеч.

207

Анонимен

преди 7 години

А какво произведено си видял от нас. Нарочно беше съсипана българската индустрия, за да сме само пазар за заадните стоки. Нарочно беше съсипана армията ни, за да ни окупират когато си искат. Но с Герб няма нужда и от окупация. Продават България всекидневно за жълти стотинки.

206

Анонимен

преди 7 години

Русия е един разкапан труп, разяден от ракови метастазина който вече му идва краят!

205

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 317Празни *** мантри са твоето. Икономика няма Русия... по точно има икономика на бананова република.

204

Анонимен

преди 7 години

В русофилските представи Русия е едва ли не първа икономическа сила. А истината е, че руската икономика се срива и е проядена от корупция. Вчера е бил задържан полковник от руското МВР от отдела за борба с корупцията . В дома му е намерена валута в размер на 8 милиарда рубли. В евро това прави над 11 милиона. Може само да си представите какви са размерите на корупцията в цяла Русия.

203

Комуноидни изцепки

преди 7 години

Мирчо Спасов с гордост заявява в интервю от 1984 г., че било славно време, когато по нареждане на Партията трябвало да бъдат поизчистени колкото се може повече врагове преди тъй наречения народен съд, защото с присъдите става бавно. Около 100 нощи пращахме по пет камиона, по двайсет на камион, това ще е някъде десет хиляди, пресметна Спасов. Това само в София!

202

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 314Ми като не могат да правят друго младежите, ще пасат и овце ако трябва. Кво са им виновни ГЕРБ че са некадърни ?