5

Анонимен

преди 7 години

Професоре, не знам по какво сте професор и къде, но манипулирате хората. Хайде и аз да ви дам две числа - приходите от данък на физическите лица и "корпоративния" данък. Първото число не само расте ежегодно, но вече е с над 50% по-високо от второто, т.е. проблела хич не е в "огромните" печалби на капитала. Както обикновенно се говори за лечение на симтоми, а не на проблема, защото гледате едностранно. Ето ти още едно число - 1500 лв заплата за пастир с осигурено дом, храна..., а няма по селата

4

Анонимен

преди 7 години

Тоя не разбрал с минимална заплата живее ли се а кое понапред

3

Анонимен

преди 7 години

Много думи, а отговора е елементарен: докато това на снимката е стандартната месечна заплата от нашеснки "работодател" - ТАКА ЩЕ Е!И по-зле ще става.

2

Кирил Софийски

преди 7 години

Питайте мутрите приватизатори. Това са днешните капиталисти и работодатели. Те ще ви отговорят. Даже и да не ви отговорят вие ще разберете защо, само като ги видите или чуете !

1

Анонимен

преди 7 години

Губи ми се логиката. Хем има недостиг, а кадри изтичат. Обикновено като има недостиг работодателите предлагат по-добри условия. След като и сега хората бягат означава, че по-добри условия не е предлагат, т.е за какви кадри мрънкат не могат да разбера?