23

Анонимен

преди 7 години

"От встъпването си в длъжност през 2009 година той имаше на разположение седем години, за да приведе в ред държавата си. И сега щеше да разполага с армия, която да заслужава това име, с правосъдие, което не се поддава на външни влияния, с икономика, която да му осигурява необходимите данъци, както и с уважение, каквото едва ли би имал друг премиер на Балканите. Ако всичко това се беше случило, нямаше да е необходимо сега да изпада в унизителната поза на молител."*Това са думи на германския дипломат Клаус Шрамайер, който през 90-те беше заместник-посланик на Германия в София.

22

Нищо не знам

преди 7 години

До Ученият 16 - отговорям вместо кофражиста, за да не си мъчи сивите клетки.Е как, паднала е теслата на колегата му от горното скеле и му е дошло осветлението.До Киро кофражиста 10И как кофраж, стигна до този фундаментален извод?

21

Анонимен

преди 7 години

Моя любимая.

20

Баш Майстора

преди 7 години

Киро Кофражиста е Елтън Джон! Муахахаха. Голям мозък еййй. Умни работи говори

19

Анонимен

преди 7 години

Добре сте се изпедепцали/тази хубава българска дума/в общите приказки.Докато ги вземете тези "общи"решения,страната ще бъде залята от нови вълни мигранти,които най-добре си ги прибери в Банкя,направи им един лагер в двора си,докато решат дали да си тръгнат.На всички е ясно,че Меркел няма да издигне ограда срещу тях,но това си е неин проблем-богати са и имат шанс да се справят,но не и ние.

18

Анонимен

преди 7 години

Няма как да продаваш на терористите оръжие и цигари а после да ревеш пред целият цивилизован свят от бежанци.За мен това е шизофрения.Погази държавноста като екстрадира Бююк,направи България за посмешище,САЩ във същата ситуация казаха само съдът може да реши дали да випредадем Гюлен,ето мааалката разлика.Немците казаха,Борисов имаше цялото време на света да си стегне армията ,приходите на държават и съдебната система ,но той се отдаде на корупция

17

Дъблин изтрещяване

преди 7 години

До gtfПриемаме колонизатори, не мигранти. Длъжни сме уж по Дъблинско споразумение.Трябва обаче веднага да го денонсираме това тъпо дъблинско споразумение.Между другото, този който е подписал за България Дъблинското споразумение трябва да бъде изгорен на клада. Най-малко.

16

Анонимен

преди 7 години

Браво боценце, разкьсай оковити от руското робство.

15

Ученият

преди 7 години

До Киро кофражистаИ как кофраж, стигна до този фундаментален извод?

14

вечният лакей

преди 7 години

Пред всеки с чупка в кръста. А общо решение не може да има, докато бабичката отстоява убийственото за Европа вилкомен. Освен това решение не е да се довличат тук по 30 млн навлеци годишно.

13

д

преди 7 години

Провалени политици ,които го карат на манипулация над общественото мнение .

12

XAXAXA

преди 7 години

Предаде ли думите на Ердоган?

11

Паднал Ангел

преди 7 години

Нужно е общо решение за моите гости ислямисти. Аз ги поканих, вие им се подчинявайте, както на Мен, защото аз съм Демокрацията и Истината и Пътят към Унищожението Ви.

10

Турчина Мехмед

преди 7 години

Много станаха хлебрките, а лебенсраума е тесен! Това ще доведе до сблъсък. Скоро ще е

9

Киро кофражиста

преди 7 години

Най-добрия български държавник след Стамболов. Това е Бойко Борисов

8

Киро кофражиста

преди 7 години

Най-добрия български държавник след Стамболов. Това е Бойко Борисов

7

gtf

преди 7 години

границата кога ще затворите, по кой договор сме длъжни да приемаме мигранти ? Всичко друго са празни приказки, вече има половин милион мъже чужденци с български паспорти ако те вземат и своите роднини (което могат да направят по закон) българите ставаме малцинство.. правете си сами изводите. Бойко е национален предател и трябва да бъде съден

6

боко

преди 7 години

трябва да слуша австрийците а не меркел !! ако смята защита на европейските ценности за популизъм да се разкара от политиката заедно с меркел,юнкер и компания !! могат да се преселят при ердо и да се координират колкото си искат...а и местан и доган ще им пратим ако ердо се измори да ги координира

5

до 4

преди 7 години

Да не сте прекалил с алкохол ?. Събота след обяд е, изчакайте поне до вечерта.

4

Ванюша

преди 7 години

Крайно време е да се следи правилният подбор на държавници, това да си в добри отношения с дадена страна засегната от проблема, не значи да си глашатай и родотстъпник.Тоест идентичност и на първо място, ,заслужава си стегната Армия да охранява границата, а не импровизациите на МВР, които са канални, само Мистър Пропър може да ги изчисти от гнусното им съзнание-Разследване !!