35

Психодиспансер

преди 8 години

И как така този генерал усети несправедливия характер на Ньойския договор баш след номинацията му ? Българския генерал не трябва да е плачльо, той е боец и мъжкар. Този е поредния пудел на столетницата и разклоненията и.....

34

Картър

преди 8 години

Лекторате, твоят доживотен президент е верният син на Партията, ДРУГАРЯТ БОЙКО БОРИСОВ!УРА ДРУГАРИ!!!

33

Анонимен

преди 8 години

Щом е с комунистите, значи за нищо не става!

32

Анонимен

преди 8 години

Ама какво някакъв по-долу пише, че ген Радев мълчал за самолети някакви и завод? Какво е трябвало да направи Радев - да подаде тогава оставка, много важно, ще остане глас в пустиня... Или е трябвало да организира преврат?! Дай сега да прехвърлим цялата вина за състоянието на армията на този генерал, така ли?

31

Бураджиев

преди 8 години

Въпреки че пилотите имат малко повече мозък под шапката си от другите военни , ако тоя стане президент ще бъде най големия сеир, или пък може би не защото ще се покрива както досега и хората ще забравят че имат президент, което също не е лош вариант.

30

Анонимен

преди 8 години

Този няма да събере гласове колкото Октопода Алексей. Защо му трябваше да се пенсионира, да ходи за риба ли?

29

Анонимен

преди 8 години

Ех, ако този генерал беше издигнат от обединените националисти и патриоти вместо Каракачанов, а не от БСП... Щеше да обере вота. Но както и да е, при всички положения за кандидата на ГЕРБ няма да се гласува!

28

До Другарю Генерал

преди 8 години

Задаваш неудобни въпроси, които фенчетата на генерала не искат да си зададат и още по малко пък да чуят отговорите. За тях е важно че може да прави лупинги, значи става за президент.

27

Анонимен

преди 8 години

Не познавам ген. Радев и заъова няма да коментирам личността му. Фактите обаче са си факти:- Имахме 27 изтребителя които се нуждаеха само от няколко милиона за ремонт. Под предлог че сме в Нато, правителството на СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ оцени инвестицията като твърде скъпа. Ген. Радев мълча.- Продаде се половината от стратегическия авио ремонтен завод. Ген. Радев мълча.- Продаде се и другата половина. Ген. Радев мълча.Дойде време за пенсия и избори и ген. Радев се разприказва.

26

Анонимен

преди 8 години

След като отминат първоначалните страсти около тази или онази кандидатура, и както се отбеляза, след няколко добри публични диспута, можем да говорим вече за реални слабости в нея. Засега само ще цъкаме с език, ще похвалим, ще поплюем, както си му е реда :)

25

КУкловодът

преди 8 години

Не се коси Боко . Ще стане генерала Президент . Поне да имаме един свестен презедент . Дори той е най-добрият избор за този пост . Хем е близо до Русия хем е уважаван и от САЩ и НАТО . Именно такава личност би била много полезна на България точно сега . Дано хората да го изберат .

24

сминдух енд чесън

преди 8 години

И може да вдига и двата самолета,но това го може и обикновен лейтетнант.

23

Другарю Генерал

преди 8 години

Какво дрънкат за теб герп и други *** няма значение. Просто отговори на следните въпроси:1. Освен да подадеш оставка ти какво друго се опита да направиш за подобриш положението във ВВС? Някакви предложения да си имал които не са взаети под внимание?2. Защо се остави Тиквун да те разубеди да останеш на поста и излизаш сега уж случайно преди изборите за президент?3. Защо не се разграничиш от партията на статуквото БСП, които са доказани крадци?

22

Анонимен

преди 8 години

Президенстката надпревара предполага освен всички други изяви и поне няколко публични диспута между кандидатските двойки.Само,че никога до сега не си спомням Борисов да се е явявал на дебат с друг политически опонент. Ще бъде интересно,да видим Батко може ли да спори,а не само да води монолози!

21

Анонимен

преди 8 години

Ефрейтор и генерал се става по "заслуги", не поради способности. Правило!

20

Анонимен

преди 8 години

Хахаха..генерал на три самолета от които два са в ремонт..

19

Анонимен

преди 8 години

самият аз съм на ръба да загубя пространствена ориентировка...................а такааааааа!!!!!!!! много рано почна шикалкавенето. а и президент без ориентировка,какви ще ги говори,като се среща с други президенти? току виж от юг пусне камикадзетата,а от изток - другарите му , да ги стрелят.... и тогава какво ще стане с територията ?

18

Златенков

преди 8 години

Я с малко грим тоя ще докара да прилича точно на бай_Тошо. Тогава има шанс да спечели.

17

Анонимен

преди 8 години

Стар трик на ***.Висш военен зарязва армията за да спасява страната.Тоя филм вече сме го гледали.Хубавото е, че и тоя път БСП ще се провали хахахаха

16

До 1

преди 8 години

Ти като мислиш че си типичен десен избирател защо гласуваш за герб те са от котилото на бкп..или толкоз ти е акъла