21

Анонимен

преди 7 години

Направо се учудвам на бг материала. 4 години търпя една откровена шу*шумига за президент, която дори не е ходила войник и марширува като мажоретка на шарен парад, а сега опищя орталъка, че генерал, при това доказан и един от най-добрите летци-изтребители В СВЕТА се е кандидатирал за същия пост.Може би щото не е магаре и щото не го е посочил самовлюбения некадърник от село Банкя.

20

Фики

преди 7 години

Щом Бочко реве, значи г-ла е постъпил правилно. Борисов само да вметна генерал чи-ки**я :)

19

до 21

преди 7 години

А за Борисов как гласува, бе герберюго тролска ?

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21То в тази порутена държава само това (диктатура и режим) може да оправи положението.

17

Анонимен

преди 7 години

taka e... koito e bil Buda...pak shte bade Buda..moje bi za 4ujdi slujbi, zavisi koi plashta !

16

Голем смех

преди 7 години

Помните ли вица, дето пияният в локвата казва на полицаят "Ти какво се бъркаш в нашите морски работи като си сухопътен полицай"? Та и аз питам, какъв е Борисов, че се бърка в генералските работи?

15

Bov

преди 7 години

I like bg pilot Radev!:-)

14

Анонимен

преди 7 години

..."Съжалявам, че с генерал Радев си загубих времето, тогава той ми даваше дума, че няма нищо с политиката....МАМА-МИЯ, ТИКВЕНИКА ЗАГУБИ ВРЕМЕТО НА МАТЕРИАЛА. ВЪРНА ДЪРЖАВАТА С ГОДИНИ НАЗАД И Я ПРЕВЪРНА В ДЪРЖАВА НОМЕР ЕДНО ПО РАСТЯЩ ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ.ОТВРАТ!

13

Анонимен

преди 7 години

Достойна постъпка на генерал Радев. ВВС отива на концесия. Ако го вземе Полша, все едно го взема Прасенко да си решава проблемите с Русия. И това доживяхме - турски самолети да пазят небето над България и то от кого ... от Русия, представете си. Та да знаете, че онова там май наистина си е било присъствие.

12

Анонимен

преди 7 години

Радев е генерал от авиацията и всеки може да го види как прави троен лупинг с двойно пълно обръщане на авиобаза Граф Игнатиев.Та не разбрах Борисов точно по какво е генерал. Иначе ясно, че званието му уреди Доган, който беше приятел с Царчето.

11

Анонимен

преди 7 години

Много грозно го нападнаха човека. Има право да се кандидатира, точка. Кой бил излъгал, кой бил подвел... Махленски приказки, недостойни за сериозни политици ни заляха.Човека е действащ Генерал, за разлика от много други измислени "Генерали", обещаващи ""Генерална промяна, а всъщност обслужващи Мафията, част от която са и самите те.

10

Gorila glas

преди 7 години

Bibi se tupa po kosmite samo i se gleda v ogledaloto...:-):-):-)

9

Анонимен

преди 7 години

Дано....Изглежда силен човек...България има нужда от силни личности.. а не от измислени медийни герои и надути балони като страхливеца селски хитрец от Банкя.

8

Анонимен

преди 7 години

Истински генерал и мъж. Възудшен ас - виртуоз, а не въздух под налягане като Тиквата-Полумафиот-***.Румен Радев е надеждата на всички ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ за борба с Мафията и Олигархията, чиято маша са ГЕРБ.

7

сминдух енд чесън

преди 7 години

Спомените от казармата не ми дават право да гласувам каквото и да е доверие на военен,бих заложил на някой интелигентен човек,без агентурно минало .

6

BURZUM

преди 7 години

Абе кво ще му се обясняваш на тоя жалък клоун...нали затова сме така щото нормални се обясняват на неграмотните селяци...ама как почукваше нервно вертолета смешника гаче. е пожарна и всичко му разбира...

5

Анонимен

преди 7 години

Чакайте бре хора къде бързате и вие като Борисов със заключенията. нека изчакаме и да видим какво ще каже генералът. Да не се окаже че БСП само си мислят да го предложат и в момента само изпозват името му за свои угоди.Да не се окаже че после всички дружно ще трябва да му се извиняват. Защото той досега винаги е казвал точно какво е състоянието на авиацията и си е отстоявал мнението дори и това да е в разрес политиката на онзи безумец министъра на отбраната. Така че не бързайте!

4

Анонимен

преди 7 години

Истинските генерали са завършили генералщабна академия. Милиционерски и пожарникарски тюфлеци, като Атанасов и Борисов, не е редно да бъдат наричани генерали! Срамота!

3

Курти

преди 7 години

Тиквата оТ кои войски е "Генерал", че не разбрах? И защо се обажда?!

2

Анонимен

преди 7 години

Бих гласувал за ген. Радев, но не ми харесва това, че зад кандидатурата му стои партия.