79

Съвет

преди 7 години

Адвокатът да обърне внимание на клиентката си, че за шоуто пред медиите повече не трябва да допуска да изглежда по този начин - като някой, току-що изиграл правосъдната система. Ако е поне малко интелигентна до ден-два пред огледалото ще добие някакво изражение на жертва.

78

Анонимен

преди 7 години

До ПичИмал е предишни присъди за подобни деяния! Мария няма криминално минало! ФАКТ! ФАКТ!ФАКТ!

77

Пич

преди 7 години

А ти как разбра, че се е гаврил с нея? Защото така ти каза адвоката ли? Има огромно значение дали е отишла доброволно в дома му. Това показва, че момичето не е отвлечено. Да забелязваш да има някакви белези по лицето (този мъж е тежал над 100 кила)? Защо не се е обадила в полицията ами на следващия ден като се е разхождала по улицата пред дома на предполагаемия насилник (след изнасилване!!!) била забелязала полиция и линейка и се предала?!?

76

адвокати...

преди 7 години

18 годишна с интересно хоби - да посещава домовете на престарели рецидивисти. Да видела "снимки"? Айде бе! Това случай преди ерата на комуникациите ли е? Жертвата може и да е ***. Убийцата не е по-хубава. Тя била в шок, ами нормално след такова деяние. Коментарите били хейтърски, а да накълцаш някой е геройство. По нея има ли следи от насилие? Какви доказателства има адвоката, освен думите на убиеца? Другата страна каква версия има? А, сори, не може да говори. Ще слушаме монолог.

75

Анонимен

преди 7 години

До Чърчил 95Не благодаря! Нещата приключват до там! Но като знам интелектуалното ниво на повечето бакшиши мога спокойно да кажа че си го търсят! Защо не им предлагат любов 15 годишните в някоя западна страна? Защото ако го пипнат той ще обере калай, не 15 годишното момиче!

74

Анонимен

преди 7 години

Aдвоката в желанието си да постигне медиина популярност, прави неща недопустими с елементарния професионален морал, тоя човек е много по-вреден от оня фас. И въобще що за адвокат си като разправяш небивалици за снимки и тем подобни, безспорно тоя фас си е получил заслуженото, но защо вместо да се съсредоточиш в работата си по-оневиняване на клиентката си, я използваш за шоу ???

73

Анонимен

преди 7 години

До ПичКаквото и да е правила в дома му не му дава право да се гаври с нея! В западно-европейското правосъдие това че е била в апартамента му е само обстоятелство! Разберете го този факт един път за винаги!

72

Чърчил

преди 7 години

До Анонименне бакшишите ходят да търсят ученичките а точно обратно ученичките ходят да прадлагат фелацио за някой лев...Капиши!

71

Анонимен

преди 7 години

До ЧърчилЩом има търсачи на силни усещания като бакшиша който познаваш ще има и ответен удар! Ако си го държи в гащите никой няма да го закача! Щом морала му стига до там че да търси ученичка за любов да се сърди сам на себе си! Уж се води човек на години с житейски опит и прочие! Наглите дъртаци - само бой!

70

Пич

преди 7 години

Вижте пичове, очевидно този е бил страшен *** и си е заслужил смъртта. Обаче дело за убийство да се излага така пред медиите, и то от адвокат, нова не е право, а някаква пародия. Не може на публиката да се подхвърли една сополива иктория за рецидивиста и невинното момиче, и така да се решава делото. Има много странни обстоятелства - какво е правела в дома му, защо веднага не се е обадила в полицията (а на следващия ден била минавала покрай дома му и видяла линейка и полиция), и т.н.

69

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 89Психичните травми няма да си отидат никога! Точно заради това хората които са ги причинили трябва да бъдат наказани колкото се може по ефективно! В случая се е стигнало до смърт - който търси - Намира!

68

Чърчил

преди 7 години

Имам един познат бакшиш вечер по стоянките на такситата идват едни такива ученички и правят на таксиджийте фелацио за по 10-15лв. веднъж фелациото не станало както трябва и башиша отказал да плати та тези ученички с камък строшили предното му стъкло за отмъщение...такива са сегашните тинейджърки...праскат се бият се дрогират се има доста случеи за момичешка агресия...

67

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 88Това не е доказателство а мнение! Ако осъзнаеш разликата ще е добре!

66

Анонимен

преди 7 години

Адвокатът на момичето е пълен некадърник, на такива трябва да се отнема правото да упражняват професията си, дело не се решава във фейсбук, решава се в съда, а дори и да спечели това дело, психологическите травми, които нанася с действията си на момичето, няма да бъдат преодоляни никога

65

Анонимен

преди 7 години

До 84А ти какви доказателства имаш? Дай ги де!Фаса е доказан престъпник - Мария - НЕ! Айде ДОКАЖИ обратното!

64

До 77

преди 7 години

Имаш аргументи по случая и си ги изложил. ОК! Кой прав, кой крив и кой какъв е, времето ще покаже. Мнозина се тръшкат за точката на закона и нейното прилагане заради отнетия човешки живот, което е безспорен факт! Но пристрастността не е обективност, а прочитането по диагонала на някои скучен и дълъг закон като НК, не ни прави юристи, камо ли адвокати, прокурори и съдии. Не случайно се учи и практикува с години.А с какво се различава убийството с нож, от това с кола? От гледната точка на убития!

63

Анонимен

преди 7 години

До ДЪРТ ШОФЬОР 73Гледал си колко повече лев да изтърсиш! Ако всички шофьори бяха психолози или психиатри нямаше да сме на еволюционно ниво - ТИКВОСАПИЕНС!

62

До 83

преди 7 години

Ами ако някой пак се опита да й вземе оборота, който преди това тя е откраднала?Имам предвид баснята, че й взели оборота на улицата?И него ли ще убиеш? Ако да - няма да получиш букет рози!Всичко което Мария е разказала, адвокатът й говори са лъжи, както и оправданията й за оборота.

61

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 77Ако някой пак се опита да я изнасили или която и друга жена да е - нека бъде убит! Да не си мислиш че ще им носят букети от рози!!!

60

Анонимен

преди 7 години

До 74Фаса зъболекар ли е бил? Така им се пада на такива зъболекари - самозванци!