121

Су 34

преди 8 години

България е едно цяло с Россия, камо ли да участва в провокациите на НАТО! Който се държи агресивно с Русия свършва като Грузия и Украйна!

120

Анонимен

преди 8 години

До *** 143По соц време икономиката на България е била зле. Имало е евтини салами и кашкавали, но много от стоките е неможело да се закупят или е трябвало да се чака с години да си купиш една кола. Това да няма откъде да си закупиш всички необходими стоки които трябва да ги има в една държава не показва, че икономиката е била добре. Изнасяли сме за Русия неща на много ниски цени и от това е нямало голяма изгода. На 2 пъти държавата и била пред фалит и са дали част от златото на България.

119

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 136Какво бяхме почти 9 милиона, имахме производство, изнасяхме продукция, получавахме ресурси все незначителни неща.и държавата фалира и СССР фалира и все чакат САЩ и ЕС да фалират - все незначителни неща.

118

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1 140Да изнасяме млади хора за черна работа, ***, престъпници все е нещо, много си прав.

117

българин

преди 8 години

Браво Бойко,това е разумно и държавническо поведение!Винаги с Европа и НИКОГА срещу Русия!!!

116

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1 140Проблема не е в границите а липсата на работа за това избягаха хората я се поогледай и виж колко от заводите и фабриките работят?!?! Май живееш в някоя друга България. Даже доматите не са ни български.

115

Анонимен

преди 8 години

Болгарские политики начинают понимать,что НАТО их использует как своих щенят.Видимо Бойко понял,что лучше с Россией бизнес делать, нежели с Россией воевать. Румыния уже стала мишенью для России,Болгарии лучше не идти по стопам слепых руководителей ЕС.

114

мунчо

преди 8 години

До Анонимен 130 ама защо да воюваме с Русия ???Е нали 26 години вече сме пронатовски , проамерикански - те ни управляват , а икономиката ни от зле по-зле . Логиката изисква , ако искаме да мръднем напред , трябва да се отървем от сегашния поробител - ГОЛЕМИЯТ КРАВАРНИК

113

Анонимен

преди 8 години

До киров 127Да виж Афганистан,Ирак,Сирия,Северна и южна корея, Виетнам, Камбоджа мир ти казвам :D

112

ODESSA

преди 8 години

Ще ви се нали? На мястото на Владимир Путин да е алкохолика елцин? Купувайте памперси, щото след Путин идва генерал Лебед.

111

Ala_Bala

преди 8 години

Нищо подобно. През юли на срещата в Полша решението ще бъде взето и сухопътната бригада и флота ще се случат. Тези изказвания бяха само за приспиване на вниманието и временно успокояване на на общественото мнение. Стратегическата цел са богатствата на Сибир.

110

Пророк

преди 8 години

Ще има промяна на границите в региона!!!!!

109

одисейчо ,

преди 8 години

До Одисей 1/129 Е по тази логика Расим Плвенеооглу тярбва да обяви война на всички съседи - че нашите проблеми са мнооооооооооооооооого по -големи от руските , без война сме по-зле от Сирия , дори бежанците ни заобикалят , чувайки за мизерията у нас - а това резултат - от 26 години мъдро "пробългарско" американско управление

108

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1 122Какво бяхме почти 9 милиона, имахме производство, изнасяхме продукция, получавахме ресурси все незначителни неща. Сега сащ и ес какво ти дават?

107

Анонимен

преди 8 години

"Руски издания: България обърна гръб към НАТО"Президента пък обърна *** към НАТО за сметка на това.

106

Анонимен

преди 8 години

До До *** 116И Турция не ни е родина (за теб не знам) да воюваме с тях.

105

Боби

преди 8 години

До киров 127Ирак ,Афганистан, Либия, МалиМалиииии как са цъфнали и вързали и как просперират ама нямам думи.

104

Анонимен

преди 8 години

До *** 124В парламента има няколко руски партии имаме и руска телевизия. Ако с тази война ще се подобри българската икономика, защо да не воюваме.

103

до 111

преди 8 години

"Ясно е, че и в Русия има жълти па*ц*ли. Утвърдените медии нямат такива гръмки заглавия"Гръмките заглавия са обикновенно от Европа и САЩ. И художествената измислица е обикновенно при тях. Руските медии са много по-адекватни от европейските. Но явно ти смяташ тези от Европа и САЩ за "утвърдени" медии и приемаш всичко писано от тях за истина.

102

мунчо

преди 8 години

До Одисей 1Не бъркай Русия с СССР , а сега като сме по американско владичество - цъВтим ли ???