120

Анонимен

преди 8 години

Кой,*** ли?

119

Анонимен

преди 8 години

истината е ,че нормален човек няма да си пусне детето или пък да си отиде със семейството точно в този бандитски курорт ,ако ще на всеки метър да има полицай ,какво ни топли ,като и тогава е било пълно с полиция и някой си минава с 30 мутри ,напълно въоръжени без да ги спре никой и да ги пита къде отиват ,ей тъй спречкват се с друга такава група и си се стрелят на воля ,пак без никой от 200- 300 те полицаи да се опита да се намеси ,ми то по та я логика по хубаво всички да си носим пушки и пищови ,ще се справяме по добре с тази битова престъпност ,що да даваме на полицаите по 30 години пенсии и

118

Анонимен

преди 8 години

Бойкооооо, а Маджо какво ще го правиш,или там не пипаш?

117

hehe

преди 8 години

Мухахаха Боце ще бори срещу своите. Мухаха. Кълвете рибоци!

116

До 135

преди 8 години

Пред БСП и *** Нинова народа предпочита ГЕРБ и Борисов и то в пъти повече . Виж си изказа , като не на нормален човек , а полудял за сирене мандраджия .

115

Анонимен

преди 8 години

"В момента на територията се провеждат акции на ДАНС, съвместно с НАП, като само за изминалата нощ са открити 7 заведения, които са крили приходите си. Това съобщи пред медиите премиерът Бойко Борисов." Всеки би се сетил, че откриването на 7-те заведения не е за хвалби, защото те не са се крили, просто трябва Органите да влизат всеки ден (до дупка) и да си вършат работата!

114

Анонимен

преди 8 години

Абе, герберасти, какви ид*и*оти сте, за да си го харесвате този? Сигурно начетеността му голяма, богата езикова култура, такт, почтеност, честен? Да знаете - той ще е в затвора, но вас ще ви гоним с камъни по полето. Щото това не е виновно - вие сте виновни че сте *** да дадете властта в ръцете на мутрите.

113

Анонимен

преди 8 години

Другарю червен каскет , вижте се до къде се докарахте , *** Нинова ви стана шеф на БСП . Тази жена мина през всички партии на СДС и накрая я изгониха от министерството на икономиката за корупция . При това положение народа ще гласува за ГЕРБ с две ръце.

112

Сс

преди 8 години

Митьо Очите, Бойко Тиквата и така нататък ... Мила моя страна

111

Анонимен

преди 8 години

Атанас Атанасов е абсолютно прав ,но истината е ,че няма никакъв шанс за някакви промени ,защото във всички партии се въртят все едни и същи другари от едно и също котило ,те са хванали и си управляват и държавата и мафията и икономиката и всички са предоволни ,недоволни има само такива ,които не им се дава да пооткрадват по малко от общото ,в случая пенсионери ,и инвалиди ,както и майки с болни деца ,но това по разбираеми причини

110

Анонимен

преди 8 години

Бойко ще спаси България от престъпниците. Той е надеждата за България.

109

Анонимен

преди 8 години

"Солено ще им излезе!"- т.е. ще им вдигнеш процента отчисление нагоре по веригата?

108

Анонимен

преди 8 години

Само един Супербойко може да удари самия себе си. Представяте ли си, Мафията удря Мафията! Слава на Герп!

107

Анонимен

преди 8 години

СИК-Банкя срещу СИК-Несебър.Интересно ...Отивам за пуканки.

106

Анонимен

преди 8 години

мачкай боко червените бок....

105

Анонимен

преди 8 години

Баце , що така,с лошо бе? Нали беше сценка на махленска разправа,включена в битовата програма на заведението.. И земи затвори тая голяма уста,че тя ти е най-големия враг.Вече изглеждаш по-глупав и нагъл от допустимото..

104

Анонимен

преди 8 години

Дяд'Бойко и министрите му ще е добре за известно време да се покрият и успокоят. Не знам, от какво са изнервени толкова, но за една седмица наговориха глупости, колкото обикновено за половин година. Даже на гербавите *** им стана неудобно и се изпокриха.

103

Анонимен

преди 8 години

Това коя поред "Тежка закана" му е? Пак нищо! Малко ще се раздвижат тука покрай събитията - и от утре както си е било.

102

Слаботелесен

преди 8 години

Ама какво плюска този та е толкова дебел?

101

Анонимен

преди 8 години

Защо не се опълчи на еврокомисарката,която дойде да го натиска да си продадем/подарим/ газопреносната система и пощите.На пресконференцията гледаше като полято мушкато!