9

Анонимен

преди 8 години

*** ИСКА ПРОЦЕНТ ОТ ТЕЗИ ПАРИ ;;

8

Анонимен

преди 8 години

Всеки ден на това управление е пагубно за държавата, а изходът е предсрочни избори.

7

Анонимен

преди 8 години

Дават ли заем -взимай! Кой е казал кога и как ще го връщаме?

6

Иван

преди 8 години

Е стига с тези заеми през една година за по няколко милиарда! Кой ще връща тези заеми и кога най после след 10 годишно членство в ЕU заплатите в България ще станат на половината поне на тези в другите ЕU страни,или ще плащаме цял живот за заемите които някой прави по не много ясни причини ,разходите на държавниците ни и т н ?!?

5

Пенсионер

преди 8 години

Другари социалисти, престанете с тъпите си мантри! Погледнете се в огледалото, ако сте честни спрямо себе си, ще видите жалка картина. Че не сте честни, това го разбра цял народ. Вървите към забвение, там ви е мястото, само че няма да кой да напише за вас нова "Епопея на забравените". Бавно и сигурно БСП върви към естествения си край. Няма идеи, програма за алтернативно управление. Целта на БСП е властта, но колкото пъти са им я давали, толкова пъти са се проваляли и са връщали с години назад.

4

Анонимен

преди 8 години

Само ГЕРБ, Бойко и Фандъкова. на власт!! Те са причината за шрогреса на България, вдигнаха заплатите, жизненият стандарт, подобриха стандарта на живот, строи се, нови рейсове купиха!! Напред г-н Борисов, цялата държава е с вас!

3

И кво?

преди 8 години

Кво ме интересува кой кви заеми зимал?Който го е легитимирал(станал гарант) да ги връща.Аз не гласувам и от къв зор трябва това да ме интересува?!Социологът Макс Вебер, застъпвайки теорията за насилието, дефинира понятието държава като човешка общност, която на определена територия претендира успешно да притежава монопола върху легитимното физическо насилие.

2

Анонимен

преди 8 години

А аз да попитам къде са парите от ктб и те заминаха.

1

Анонимен

преди 8 години

ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ОСЪЖДА- КАКВО БЕЗОЧИЕ- КЪДЕ БЯХА КОГАТО СЕ РАЗИГРА ТЕАТРОТО- ТОЙ МЪ УБИ И РИТНАХА ЕДНА БАНКА, ЗАЩОТО ПАТАРОКА ИМ ИЗЛЕТЯ- 4,5 МИЛИАРДА ША ПЛАЩАМЕ НИЙ И ВНУЦИТЕ НИ, А НИНОВА, КДЕ СЕ БЯХТЕ ПОЗИЦИОНИРАЛИ,ГДЕ