119

Анонимен

преди 8 години

До Су 34 не само киев но и москва ще загубите

118

Боби

преди 8 години

Изкефих сеПосланика на САЩ в Москва е бил извикан за даде обяснени защо Американски РС-135 е летял до руската граница в Далечния Изток без да си включи транспондера на височина където летят граждански самолети и не е отговорил на запитванията на диспечерите.Текста е препечатан ЕДНО към ЕДНО от Американска нота за прехвата от Су-27 на РС-135 над Баренцово море.Изкефих се с техните думи/камъни ...

117

Анонимен

преди 8 години

До Боби 148 на теория Проблема е че ТРЯБВА бомбандировач НОСИТЕЛ а него АВИО групата на самолетоносача ще го думне русия изтребители за прикритие не може да прати не им стига обхвата - то си важи за всякакви не само руски брегово базирани изтребители - това е проблема на колхозните стратези в руския щаб

116

до Shopp

преди 8 години

Я, *** си я вземи за жена или любовница......)))))))А, не забравяй да си направиш застраховка живот, обезателно!))))))))))За, какво им е на руснаците това "пла.....ши....ло"!?Напротив, сега в ук.......ро парламента шъ настане такъв екшЪн (тя е дупЕтат" от партийката на онази с "косата").Абе, весело е в 404 и шЪ става още по-весело!!!))))))

115

Анонимен

преди 8 години

До ShoppНали знаеш, че пилците се броят наесен? И дедо ти едно време е кудкудякал срещу руските комунисти и е черпил с шльокавица германците, па после - олеле! 9-ти септември! Да не стане пак така?

114

Анонимен

преди 8 години

154, путин не е нужно да прави истери.чни циркове като в украйна. За двамата руснаци е важтно, че са посрещнати от семействата си (които уж се бяха отрекли от тях според лъжите, разпространявани от вас). Путин ще се срещне в нормална и изискуема по протокола обстановка - така както се парви в нормалните страни, а не като в цирковата арена украина:)

113

Боби

преди 8 години

До Ха-ха-ха 152ХА ХА ХО кое от казаното от мен не е истина. Ако за да те признаят за ИНТЕЛИГЕНТЕН трябва ПОСТОЯННО ДА ЛЪЖЕШ И ИЗВЪРТАШ -- не това не е за мен.

112

Анонимен

преди 8 години

153, кой тест точно не преминава боби? Този твоя ли? Твоят тест и Стайнбек не би го преминал успешно:)))

111

Боби

преди 8 години

До Анонимен 1471. Иелоустон и мегатонна бомба2. Колко са Милионните Градове в НАТО ако те бъдат поразени МИЛИАРД може да достигнат ЖЕРТВИТЕ Разбери ако няма хора какво от това че имаш индустрия. 3. Мегатонна бомба взривена на земната повърхност за да се увеличи заразяването се равнява на поне 100 Чернобила - РДИАЦИЯТА МОЖЕ ДА УБИЕ ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА

110

Анонимен

преди 8 години

146, ами не личи да си прочел нещо повече от заглавията в някой новинарски сайт:) Това което ви се казва е, че с косово беше извършен прецедент в наложения принцип за ненарушимост на границите в европа след ВСВ. Това беше абсолютен принцип около който се градеше европ. следвоенна сигурност. Когато този принцип беше накърнен с косово, оттам нататък умните хора казаха, че е налице вече прецедент,който ще се използва от всеки който има възможност - и точно това се случва:)))

109

Боби

преди 8 години

До Анонимен 135Виж Аз съм Офицер от Запаса Химически Войски. Мога да ти кажа че за Ядрена бомба не се изисква кой знае каква сложна електроника. ПримерПървите управляеми противокорабни ракети на СССР лесно се отклоняват чрез смущения. СССР знае това и създава тактиката ЦУНАМИ. Пуска една ракета срещу самолетоносача в момента когато на око 30 км я свалят се взривява Ябомба. всички радари ослепяват. Втората ракета лети с механичен автопилот през зоната на първия взрив, но носи 10 пъти по мощен

108

Анонимен

преди 8 години

До Боби в НАТО има 57 000 значими града бе да броим бази ракетни площатки летища

107

Анонимен

преди 8 години

139, бил съм мнокограктон в сърбия и огромното количество косовари, навоснили тази страна е показателно за това колко "добре" се развива косово. Пробита, сива зона, която се използва като депо за мръсни и нелегални операции. Е, инфраструктура се строи , за да се подсигурят въпросните престъпни схеми:))= Явно за вас това е положително икономическо развитие:)

106

Анонимен

преди 8 години

138 *** сърбите от самата Сърбия ненавиждат събратята си в Косово защото последните им е по лесно да не признават официалната власт в Прищина и да не плащат струя/ток/ газ, вода, да не плащат данъци а ад цицат само от Сърбия

105

ТЪП като руснак

преди 8 години

До Анонимен 128 когато претрепа 28 руснаци от опълчението край Славянск имаго и във обвинителния и акт в русия

104

Анонимен

преди 8 години

135, хайде лбягай сега да информираш ръководството на нато, което постоянно показва загриженост за ядрения потенциал на русия. Все тпак ти имаш ценна информация от първа ръка за изостаналостта на русия:)), а бе, много ид.иоти тука, бе:))). Русия не струва нищо, но с нея щатите преговарят за Близкия Изток. Не с любимия ви пле.вню:))))

103

Анонимен

преди 8 години

134 Бил ли си там , като не си бил не пиши глупости.

102

Боби

преди 8 години

До Анонимен 131Косово се ОБЕЗЛЮДЯВА защото не може само да се Изхрани остави другото. Всички сръбски Села/Анклави с БУКВАЛНО КОНВОИ търгуват със Сърбия. Колкото през него минават Мигранти толкова и местни тръгва на запад.

101

Анонимен

преди 8 години

а защо в косово официалната валута е евро? Ами просто защото там няма икономика. Каква валута да има освен да им инсталират някоя чужда такава:)) В еврозоната били:)))хахахахаах

100

Анонимен

преди 8 години

131, какви инвестиции в косово, бе:))). Косоварите са наводнили сърбия - самите те не искат да стоят в пробитото косово, в което някойъ вложил няколко милиарда, за да създаде инфраструктура за амер. военни бази и за по-лесния износ на наркотици:)))