275

Анонимен

преди 8 години

До seiraКак какво? Не виждаш ли, че половин България на тях се надява! Ако не са те да помагат на семействата си и роднините си, 3/4 от пенсионерите да са поели към вечните ловни полета. Иначе мизерията щеше да е още по-голяма. Те внасят в страната повече пари отколкото прословутите евросубсидии на Боко и поне отиват по предназначение, а не в джобовете на "наш'те хора"...

274

Анонимен

преди 8 години

Ако наистина сте патриоти,върнете се.Ако наистина сте кадърни и тук ще успеете.Ако всички се изнесем,тогава кой ще остане?Дори и малцинствата няма да оцелеят,защото няма да има кой да работи за тях.За тази земя дедите ни живота са си давали,а вие с лека ръка я предадохте.Затова не ми е жал за вашите сълзи.

273

Анонимен

преди 8 години

От шоуто на Слави винаги са използвали песни от вида на химна, за да оказват влияние върху публиката. Слави винаги ще се нарича патриот и ще пее на 3-ти март химна по 100 пъти, за да може да печели зрители. Слави е продукт и знае, как да се продаде.

272

seira

преди 8 години

КЪМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗАД ГРАНИЦА:КАТО РАБОТИТЕ И ЖИВЕЕТЕ В ЧУЖБИНА, КАКВО НАПРАВИХТЕ, ЗА ДА ПОДОБРИТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ?

271

Анонимен

преди 8 години

МИ ТЕ ВСИЧКИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ СА СИ ЧАЛГАДЖИИ.

270

Анонимен

преди 8 години

Не е така, то зависи от специалността. Трябвало е да улучи това което се търси и е високо плратено.

269

wild horse

преди 8 години

Е,моят син,като си дойде от Лондон,завършил един от престижните университети,да не би да си намери работа в България? С 4 езика не е нужен за друго,освен за кол център и 700 лв. така,че никой да не си идва,ако тук не е на някого

268

Веселин

преди 8 години

Защо трябва зад всяко хубаво събитие да търсим обратната страна на медала? Защо непременно трябва да сме против, Разочарован съм от отрицателните отзиви на едно толкова хубаво събитие за нашите сънародници.Предполагам, че те поне за малко, са се почувствали щастливи.

267

Анонимен

преди 8 години

Пълни балъци....жалка картинка

266

Христина

преди 8 години

Уважаеми сънародници Честит Празник!Всеки пее където си иска, няма лошо, лошото е когато завиждаш на пеещият!Аз съм на 56 години, имам 30 годишна реализация в България и вече двегодишна реализация в UK и преди и сега си харча парите в моета мила Родина и за миг не съжалявам.Обичам безкрайно много България и всичко българско.

265

Анонимен

преди 8 години

След чалгиите - химн , неописуемо !

264

Анонимен

преди 8 години

Щом си напуснал БГ, ти вече не си българин. Аз напуснах БГ. Джобът ми е пълен сега, не съм беден вече, но не съм и българин.

263

!!!

преди 8 години

Е това новина ли е ? Те българите в чужбина им домилява за България винаги когато се говори за нея, жалкото е, че се чувстват патриоти дори и когато им пеят там Преслава, Азис, Минка и Тинка... Ми да си дойдат в България, тук всеки ден могат да си пеят химна. Най-интересното е това, как те - тези извън България (явно най-качествените българи и най-умните) продължават да дават акъл какво да се прави и по какъв начин.... еми да си дойдат и да направят най-накрая това което искат. Честит празник!

262

Анонимен

преди 8 години

Като замина в чужбина ще се отрека напълно от държава и българите ... Скапан народ и държава ... Нито химни , нито нищо ще ме вълнува и един цент няма да пратя ...

261

Останал

преди 8 години

Да , тези които са там / в чужбина/ са българи!Но , децата им , родени или пораснали в чужбина вече НЕ СА БЪЛГАРИ!Кое е по важно е недвусмислен отговора!

260

Анонимен

преди 8 години

Новия Бареков!

259

Анонимен

преди 8 години

Съвременната глобална икономика и в частност Европа е израдена и функционира на принципите на свободната капиталистическа пазарна икономика. Конкуренцията е в основата на напредъка. Европа е на светлинни години пред нас, европейските компании няма да поканят новите току-що прохождащи български на обмяна на опит за да може и те да стане като тях, напротив, ще се стремят да ги задушат в зародиш - такива са правилата. Да не говорим че за да ги настигнем ще ни бъдат нужни и стотици милиарди.

258

Georgiev

преди 8 години

Уникална селяния! Химна в метрото. Много "патриотично".

257

|\/|art!n

преди 8 години

"Спрете с това, че чуждите компании били ни ограбвали страната. Смешно е. Ами, да направят българите българско Метро, била и ИТ компании.."А печалбите от тези компании къде отиват, да не би да влизат в българската икономика? Проблема е, че всеки си мисли че е номер 1 и че много ги разбира нещата, но ето, че въобще не си разбрал как работи икономическия модел на капитализма.

256

КОЙ е виновен?

преди 8 години

Коя е тази нация:222 - място по раждаемост в света6 - място по смъртност в светапоследно място - по продължителност на живота в Европапоследно място по доходи в Европапърво място по корупция - в Европапърво място по нещастие в света106 място по свобода на словото в света1 во място по любов към минитърпредседателя си*** изядоха яйцата, децата, надеждите , но и умовете ни, Амин!