54

Анонимен

преди 8 години

И сега от къде ще намират парички партиите да плащат на троловете да цапат форумите с излиянията си.Страна работа са това партийните пари.Намалеят ли и партията изчезва.

53

аврам

преди 8 години

При комунизмът около 15% ителигенция при демокрацията около 10% другото е плява за съжаление драги ми сънародници Имате ли нещо да кажете

52

Анонимен

преди 8 години

*** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА

51

Анонимен

преди 8 години

Ще настане хаос ,когато субсидията стане един лев на глас.Няма да има вече държавни пари ,които да държи Боко на лихва в банките.А и никому неизвестните герберистчета как ще влизат в парламента мажоритарно ,като са известни само на майките си и то с тъпотията си. Наистина се чака хаос г-н Борисов но след това поне ще дойде спокойствието най после.

50

ахтидърахти

преди 8 години

Ако Слави беше яхнал студентските протести навремето, сегашните политици щяха да му носят куфарчето. Народа щеше да благоденства!Беше излъган от най селския тарикат в БГ-то.

49

Анонимен

преди 8 години

> Дано политическата класа действително разбере, че е изпратена тук да взима непопулярни и тежки решения и да се опази държавата", каза Борисов.Стига бе? Аз пък си мислех, че са изпратени за да изпълнят обещанията си и да не правят анти-национална политика и да целуват Хамерикански ***.Иначе се вижда, че мутрагена пак си заплажва както е свикнал.

48

Анонимен

преди 8 години

Вчера щеше да става, днес няма да става, а утре ....

47

Възмутеният

преди 8 години

Хаосът е от Вас, управляващите г-н Борисов, защото неможете да обладейте процесите, които ни тласкат в тинята под дъното на нормалния живот! Направете ги конституционни въпросите които се поставят за разрешаване. Явно много народ ги желае, само вие от партийните върхушки ги проклинате. При тези ситуации ще се появи новият Ивайло да поведе народа си.

46

Анонимен

преди 8 години

Най-ммого ги е страх от въпроса за полицейските шефове, всички депутати изпадат в ужас при мисълта че народа ще избира полицейските шефове и те няма да могат да кадруват, няма да имаат своите протежета в полицията.... Затова и този въпрос най-малко се дискутира

45

Анонимен

преди 8 години

Голем страх

44

Бибси

преди 8 години

До 47Това,което съм написла аз ти си го разбрал302 много грешно ама много!

43

Анонимен

преди 8 години

до 51Самият Слави споделя пред Сашо Диков: Живея дистанцирано от хората, защото иначе става сложно. Бях си в Плевен преди години и един от една маса на едно заведение ми се провиква, Ей, Слави ще те черпя една бира. Викам му: Не искам да ме черпиш, няма нужда. И оня вика: Ей то човек да не стане известен , вее!И вика самият Слави на Диков: И тогава съм се зарекъл да нямам комуникация с хората. Нямаш свой собствен свободен живот. Заради това изглеждам може би надменен в очите на хората.

42

Анонимен

преди 8 години

След толкова милиарди заем ,как няма да е хаос !Народен съд !

41

цвцв

преди 8 години

ей ... ако ми свирнат и хоро ще играе и казачок ...

40

Анонимен

преди 8 години

Интересна работа 6 месеца ни дума, ни вопъл, ни стон за инициативата за референдум, даже и по БТВ извън шоуто не се казваше и думичка, всичката тая шайка разбойници се надяваше подписката да не се събере, опитваха се да убият инициативата с медийно затъмнение, но сега когато усетиха ножа, почнаха да ни вадят "аргументи" през 9 планини от 10, видиш ли колко хубаво е да не се променя нищо) Да знаем за Вас ще е добре, ако всичко си остане по старому, но ние мислим оо друг начин) СОРИ БАЦЕ

39

Анонимен

преди 8 години

до 43Баба ти трънкина, въпросите са от компетенцията не на Велико народно събрание, а на обикновеното наше в момента- така че референдума не изисква свикване на Велико Народно събрание.

38

ВВ

преди 8 години

Да направим ББ цар!!!

37

Анонимен

преди 8 години

Само един крайно отчаян народ би се хвърлил на този референдум като за спасителен съд... Но тук простотията е толкова вкоренена, че няма да се учудя, ако дългия не е следващия премиер...

36

Бибси

преди 8 години

Слави кога започна да разбира от политика,я да хване да прочете конституцията вместо да задава въпроси,които ако всеки подкрепи ще трябва да пренапишат на ново контитуцията.

35

фен на бсп

преди 8 години

До bill,Него може и да не го е страх, но патрйотите и реформаторите му със сигурност го е страх!