45

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Евах ти избора ! Да избираш между мюсюлмански пакистански ром и еврейски милиардерски син !Разбира се ислямизиран Лондон избра мюсюлманина. Закривай тази *** наречена Западен свят !Живял съм в Лондон преди 15 години .. Още тогава разбрах накъде вървят работите ...Скоро ще кандидатствам за виза в руското посолство, а след това и за гражданство.Ще помоля президента Путин за такова въз основа на това, че съм подложен на етнически геноцид в собствената си държава.

44

Ddd

преди 8 години

Сега следва христянството да се забрани в Лондон. Всички християнски символи като кръстове, икони и статуи да бъдат премахнати от църквите, камбаните да замлъкнат, за да не влудяват муслитата, а забравих, бурките стават задължителни. Списъка е дълъг, това е само началото.

43

Анонимен

преди 8 години

Супер! Сега ще се молят на Руснаците да ги спасяват!Хи-хи-хи!

42

Сюн Тан

преди 8 години

Хюсюлманинът Ман??

41

Божил

преди 8 години

bojil.blog.bg/politika/2016/05/06/obriazvaneto-e-vredno-za-psihicheskoto-zdrave-na-myjete.1449794

40

Жибор

преди 8 години

Знаково събитие за бъдещето на града: до 1-2 века името му ще стане Лойдан а кралят- емир с тюбетейка. И на Русия същото й се пише- и там християните намаляват с половин милион души годишно,така че- надайте се русофили на да ви дойдат на главите руски ислямизатори!

39

Анонимен

преди 8 години

Същата толерастия, която докара Исляма в Европа, ще бъде премазана от самия Ислям.

38

Анонимен

преди 8 години

Значи че лондон е на емигрантите каквито и да са , задължително уроци на майчин език , училищни униформи според религията , едно голямо гето и цени на ни гонещи ........... който бял европеец иска да живее в това скъпо гето моля да се яви с кеш в агенция по ни , а утре и някой китайски кмет , добре дошли в гето лондон д'гета ха ха ха ха ха ха .

37

Анонимен

преди 8 години

Лондон паднА! Нищо чудно! То, цяла Европа натам е тръгнала, благодарение на меките китки!

36

Анонимен

преди 8 години

Ай, чЮститу! Да си го ползват със здраве първият и едва ли последният кмет мюсли на Лондон! То, не се знае дали след време ще се казва Лондон, ама аре....

35

1

преди 8 години

Сега ще започнат да никнат джамии като гъби в Лондон.Ислямистите там ще започнат да се борят за все повече и повече права. Ще станем свидетели на това как се правят на репресирани смачкани и унижени докато в същото време налагат шарията.

34

обективен

преди 8 години

Въобще днешната българска политика е един голям тюрлю-гювеч, но независимо кои са на власт, в крайна сметка става това, което кажат от американското посолство!

33

обективен

преди 8 години

И що си мислиш, че като си дадеш гласа за най-отявления политически бизнесмен и демагог Сидеров, нещо ще се промени в България! Първо съвременната българска политика се съгласува с американското посолство, второ- съмнява ме на Сидеров чак сега да му е дошъл акъла в главата, щото по времето като бяха в управлението, се държеше доста неутрално спрямо турските интереси в българия! Тогава Валери Симеонов и съратниците му обвиняваха Атака в протурски настроения! Сега е обратното!

32

КОШМАРЪТ

преди 8 години

Сега очаквам и новата им кралица да се казва Айше.

31

Анонимен

преди 8 години

Браво .успех на новия кмет на Лондон

30

До 53

преди 8 години

Ако слушкаш и тази вечер ще ти разреша да биеш.....на сън.

29

Анонимен

преди 8 години

Хайде хаирлия да е! Днес в Лондон, утре в Париж Токио и София!

28

Майор Бенс

преди 8 години

*** е Елтън Джон ;))) Много си *** Саше. Хахаха

27

муспи

преди 8 години

Много ясно защо - Голдсмит е евреин. Това значи че е лъжец във всичко, ето и сега на два реда успя да пробута че е "потомък на аристократичен род"?! Тази плебейска мечта на азиата да е от елита на белите.

26

Зала Арменец

преди 8 години

Нещо джамия няма ли да построи кметя? Така по гоуеминка. Да може повече пръчове да съ дупят разииш ли ;)))