96

Анонимен

преди 8 години

Не може да тръбиш че си единствения добър а всички други са лоши а в същото време да завземаш територии от съседни страни със сила и да ги присъединяваш към теб !Все някога тези твой съседи ще вземат някакви мерки това да не се случва, най малкото защото вече не ти вярват!Всички имат интереси,и руснаците и съседите им,номера е кой е прекалил!

95

Анонимен

преди 8 години

До Блокиран в ДневникИнфлационния модел ги мъчи - с вършват им ресурсите...А Русия има по много от всичко!

94

мини-речник

преди 8 години

"Неразумна политика" е политика несъобразена с тази на УСА ;)"Неразумни" са държавниците дето не поддавата на краварски шантаж."агресия" проявяват страните дето не позволяват шпионски самолети и кораби да се мотат покрай границите им.

93

Боби

преди 8 години

До нннннннннннннннннннн 118Само официално предложение от бюрократите. Надявам се да има достатъчно интелигентни политици в Европейския Парламент за да отхвърлят предложението

92

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Аз не разбирам защо западните държави толкова много желаят третата световна война.Наистина са *** и не разбирам какво искат.Имат висок стандарт на живот и контролират финансовите пазари в целия свят.Какво искат повече?

91

Анонимен

преди 8 години

До ннннннннннннннннннннАре юруш на маслините!

90

Боби

преди 8 години

До Анонимен 111Дефинирай "ВРАЗУМЕНА" и дефинирай "ГЛАВНИЯ ФАШИСТ"Хвърляте един термини или опорни точки/клечки или ако щеш понички и си мислиш че си казал нещо умно.Русия(също и Китай) ще продължава да провежда политика която е максимално изгодна за нея. В момента чрез санкциите и други гадости задействани от САЩ и сие напрежението между страните е страхотно. Точно за това Русия вече просто не цепи басмата на САЩ и си прави каквото трябва щото САЩ пет пари не дават за чужди интереси.

89

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 115:) ех какви ли не халюцинации ражда алкохола рано сутрин!

88

нннннннннннннннннннн

преди 8 години

ХХААааахххпааааааахххааха---МЪКА.....Брюксел току що премахна визите за Турция......МЪКА---гледайте как се унищожава Европа по американски модел....И после ПАК Путин ви е виновен..........

87

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 'разумения"Я кажи и ти що е то 'разума' и как точно е 'неразумна' Русия и как си представяш "да бъде вразумена Русия" на практика?Или както всичко павено от краварите иде имаскирана реч за кражба на земя и ресурси от неразумни индианци европейци и азиатци?

86

haha

преди 8 години

До Одисей 1отворко, какво е загубила Русия май никой не се наема да каже. Дори ОТАН си мьлчи а...хахаха

85

Анонимен

преди 8 години

Одисей, Русия загуби Украйна, още през 1991 година. А сега си поправи грешката.

84

Анонимен

преди 8 години

До Анонименкато:"Това е отделно от US бригадата, която ще бъде изпратена в Източна Европа"..та агресията - що е то?

83

Анонимен

преди 8 години

"НАТО обмисля да разположи четири батальона до Русия"а НЕ"Русия обмисля да разположи четири батальона до НАТО"НЯКОЙ вижда ли нюанса?

82

Одисей 1

преди 8 години

106-107 Русия загуби перлата в котоната си

81

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1Кое точно се случва в Украйна?Президент - Петр Вальцман (ясно), Аваков - арменец, Саакашвили - грузин, останалото сбирщак от Майдана. МВФ (прочети как дава кредити) + вдигна газа, селското стопанство загива (МВФ) Байдан прибра голяма част от Нафтогаз, нарязаха около 10 ТУ-160 (чисто нови), Обещаха им ЕС, но сега ги цакат с визите повече от преди.Виж снимки от Припят? Къде е цялата заразена техника, която беше консервирана там?

80

Анонимен

преди 8 години

Одисей в Украйна, Русия си прибра руснаците под крилото. А какво да търси в прибалтийските републики, като там са бивши немски и полски държави. Трябвали са и гладници от Европа.

79

Одисей 1

преди 8 години

101 Откога конунопитеците започнаха да анатемосват с църковна набожност

78

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1Одипосерчо, я кажи каво стана и какво става в Украйна?:) много ми е интересно!

77

Анонимен

преди 8 години

До Сексопатологтака е! който му е невероятно говори за вероятности, а който е г лупак се опитва да пише умни неща...