38

Анонимен

преди 8 години

Абе толкова ли са страшни руснаците, че всеки път като почнат военни учения на тяхна територия и меките китки придобиват кафяв ореол около ауспуха.

37

Анонимен

преди 8 години

И сега ако си спретнат един ГейПарад в стойка Ге към Русия ще е супер

36

Анонимен

преди 8 години

Абе свалете им едно две сута и ще се кротнат. Изпробвано е-действа безотказно.

35

АТАКИСТ

преди 8 години

17 мига от пролетта! Поздрав за всички истински българи!Не думай о секундах свысока,Наступит время - сам поймшь, наверное.Свистят они, как пули у виска.Мгновения, мгновения, мгновения.Мгновения спресованы в года,Мгновения спресованы в столетия,И я не понимаю иногда,Где первое мгновенье, где последнее.

34

Анонимен

преди 8 години

до 108 Су-34Мерси за информацията. В Анкара вече са информирани за вашия коментар. Ще бъдат по бдителни. Те си знаят, че Русия стои зад ПКК но не знаят, че руските *** не могат да си държат езика зад зъбите.

33

ааааа

преди 8 години

Гърците и Троянския кон -Обама вкара още 250 войника от специалните части в кюрдската съпротива , които в подходящия момент ще отворят вратите набастиона на Кюрдската Съптотива за брадчедите на гърците турците Злото винаги се нуждае от добро прикритие ако може в името на Господ и алЛах за да могат да колят .

32

ЧАЛМАТА НА ПРОРОКА

преди 8 години

България поздравява НАТО с песента "Батальонът се строява". За последен път."https://youtu.be/cemOZTlnpaw"

31

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До АнонименИ след това Русия ще похарчи пари за най модерни оръжия за да се бори с протурските окупатори в Северозападен Кюрдистан.АМИ ТЯ РУСИЯ ВЕЧЕ БЛИЗО ОТ 50 ГОДИНИ ХАРЧИ ПАРИ ЗА ТАЗИ ЦЕЛ ,НО ВСЕ НИЩО НЕ УСПЯВА ОСВЕН НЯКАКВИ ВЗРИВОВЕ В ТУРЦИЯ ПРИ КОИТО ЗАГИВАТ 5 ВОЕННИ И 50 ЦИВИЛНИ ! А И МЕЖДУ ДРУГОТО ДА ТИ КАЖА ,ЧЕ РУСИЯ И ДА ИСКА НЕ МОЖЕ ДА ОТДЕЛИ ПОВЕЧЕ СРЕДСТВА ПОНЕЖЕ НЯМА ДОСТАТЪЧНО ДЕНЬГИ ! ЗА КОЕ ПО-НАПРЕД ,ПАРИ ЗА УКРАИНСКАТА КАУЗА ,ЗА ТУРСКАТА КАУЗА ИЛИ ?! ЗАТОВА СА ГЛАДНИ !

30

Анонимен

преди 8 години

Rusia e razrabotila novo pokolenie raketi,neulovimi za PRO na NATO.Novina ot dnes.

29

САЩ

преди 8 години

Са *** империалисти. Заради тях ще си изпатим. През ПСВ пострадахме! През ВСВ заради съюза с Райха ни бомбиха ингилизи и янки. После ни окупираха рашките. Сега пък заради НАТО ще ядем тупаници пак от бай Иван. България не може да воюва. Защото една такава война значи край с държавата. То и без това сме си вече повече територия, отколкото държава. Четете прогнозите и анализите, нал тъй?!

28

Анонимен

преди 8 години

Стане ли Клинтът президент това означава директен сблъсък между САЩ и Русия а.к.а - края на света

27

Анонимен

преди 8 години

Явно *** не е и чувал за "Мъртва ръка". Дори да изтрият Русия до последния човек, системата се задейства. Чети, бре, гурбетчийо, или си като чукчитата - писател, не читател.

26

Анонимен

преди 8 години

Заман е собственост на Ходжата Гюлен. Който обича ходжата марш в Пенсилвания да си издават там Заман и Джихан.

25

Анонимен

преди 8 години

Ставай страна агромная,ставай на смертнай бой.

24

АТАКИСТ

преди 8 години

do 94Гурбетчията, Одисей, Българин, Шопа, Старбъкса, Ястреба, Странджата, Оригиналния Василев- всички са бо.клуци! Бо.клука няма полови белези. Той си е просто ***!

23

Професор

преди 8 години

Путин трябва да помага на съюзниците си. Първо може да започне с износ на тоалетна хартия за Венецуела.

22

А дано!

преди 8 години

Тази година в Литва, догодина в Карелия и в Република Сибир!

21

Анонимен

преди 8 години

Най-голямата грешка на Запада беше, че не изтри от лицето на Земята руската Империя на Злото, когато беше слаба. Сега това ще стане доста по-трудно, но слава богу не и невъзможно.

20

Shark

преди 8 години

До 84. Ами възможно е, те не са еврогейци и нямат евроатлантически педеро-ценности, които позволяват и нагостяват за на-дуп-ване пред обонго.

19

Анонимен

преди 8 години

Интересно, защо няма ни една статия за поредната велика победа на социализма във Венецуела? :D