102

ticketman

преди 8 години

>Добре бе всички сте недоволни явно, а къде са протеститеПротест без молотовки срещу потомствена мафия е като да мяташ камъчета срещу влак с очакването да го спреш.На мен не ми се умира за "по-добро" бъдеще след като поколения се осираха с комунизми и пост-комунизми и явно си им харесва системата.

101

in lies we trust

преди 8 години

Социопата вика руско еврейската *** се разпада , имах си аз да не се разпада *** , само босовете се крият като мишки ......

100

Анонимен

преди 8 години

До ДемократA salama kade zabravi :-)

99

Следващия

преди 8 години

Е как няма! То подобен грабеж, какъвто се случва последните 25г., е все едно сме прекарали 2-3 национални катастрофи заедно!Що за капитализъм е това - всичко що беше печелившо се раздаде за без пари на бивши *** и американски сенатори криещи се зад офшорки.За държавата и гражданите й останаха губещите предприятия!Строителите на социализма, са и строители на капитализма! Ура за синята ***!

98

Анонимен

преди 8 години

Когато през 1995 година хванах самолета от терминал 1 и заминах в чужбина си мислех че рано или късно пак ще се върна. Но се оказа че никога няма да се върна в държавата на мутрите. Чета всеки ден новините от сайтовете и разбирам че надеждата ми да се върна някой ден е само мираж в пустиня.Територията на мутрите никога няма да стане държава. Рекета над народа е толкова голям че незнам как изобщо търпите да ви малтретират?! Цените ви са над световно равнище а заплатите ви са Африкански.

97

в крак с времето

преди 8 години

До Анонименпри 100 лева заплата на висшиста директор уравновиловка с другарката чистачка Айше с четвърти клас. тогава наистина всички бяха равни с неколцина фамилии по-равни, след 60та едните се правеха, че работят, другите, че им плащат, билетчето 6 ст. и сарделите като чуеха контрольорката отзад, защракваха неистово перфораторите напред. ужасии ставаха, но Работническо дело не беше днешните фондацийни жълтини, само текезесарски ударници и тато откривател посреща други откриватели

96

Бай Иван

преди 8 години

Стига с тоя СОЦ, каква икономика е имало ???Селското стопанство едвам задоволяваше нуждите на България. Добре че имаше строителни войски та да построят половин София и половината инфраструктура в социалистическа България, и не на последно място не забравяй как избиха интелегенцията и офицерите до '49 г.За мен проблема е че нямаме държава и всеки те мачка, от институции и доктори, до работодатели. Сега сме бели роби в собствената си държава. Не може в Англия една чистачка да е уважавана повече о

95

Анонимен

преди 8 години

Точно щях да кажа, че лъжете и прочетох по-долу: да при младите "всеки трети" е по-точно, а най-точно е всеки 1 от умните младите планира да се изнася. Просто някой не успяват веднага.Слава на ГРОБ. Слава на Мафията!

94

Анонимен

преди 8 години

При соца се живееше пъти по-добре отколкото сега.

93

Анонимен

преди 8 години

До Анонименеми излез ти да протестираш

92

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИ като се спука балона на соца ти ко стана? Колхоза рухна и помете цялата източна европа със себе си. Понеже не може все на аванта. Сещаш се.Колхози никога не е имало. При соца имаше икономика, работа, сигурност. Сега е мизерия, безработица, престъпност, болести, държавата се стопи с 1/3, най-бедни в ЕС, първи по самоубийства и отрицателен прираст.

91

Анонимен

преди 8 години

Господин социологът Кънчо да си води неговите дечица в детска градина със зелени. Акъл от него не ща.

90

Анонимен

преди 8 години

Докато имаше млади и кадърни българи да бачкат за другарите за без пари червеното стъкмистче си мълчеше - беше им хубаво и цъфтяха. След като разплакаха и прогониха толкова много млади, а беззащитните им родители обрекоха на набези от "светлокожите" и "невинните бежанци", сега идва и техния ред да плачат. Там където мафията си има държава, не остават свестни хора. Долен мръсночервен "елит", и вашата песен се доизпява, съсипахте България от лакомия. Толкова им е акъла - мандраджийски!

89

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 112Ми ние кога ще ги стигнем китайците бе аланоолу?Над $1000 а само в зони като Шанхай и Хонконг средната заплата е по $5000 !Няма много българи защото у нас образованието е колко в Уолмарт да четат етикетите !Иначе 95% от емиграцията мие чинии и проституира!

88

Анонимен

преди 8 години

За жалост младите са прави. Вярно е, че повечето от тях ще чистят нужниците в Европа, но пак ще вземат с няколкостотин лева повече.С няколко стотин лева повече на запад е мизерия. То тук при евроатлантизма дори и толкова няма да взимат защото няма работа.

87

Родолюбец

преди 8 години

Роден съм в България и в България искам да умра. Аз съм православен християнин и българин, а друг да бъда не искам. Ако се наложи ще ям хляб и сол, но пред изконните български душмани от Запада и САЩ глава не ще преклоня. Да се изнасят час по-скоро от България всички българофоби, *** и майкопродавци.Аз съм българче свободно,в край свободен аз живея,всичко българско и родно,любя, тача и милея!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

86

Анонимен

преди 8 години

За жалост младите са прави. Вярно е, че повечето от тях ще чистят нужниците в Европа, но пак ще вземат с няколкостотин лева повече. В България единственият шанс на младите е да станат членове на ГЕРБ и от там да влязат на държавна хранилка, но напливът за лекото и мекото в ГЕРБ е твърде голям. Никой не иска да работи, всеки иска да краде от еврофондовете. Това всъщност е и същността на ГЕРБ.

85

До 129

преди 8 години

Като не ти харесват тези компании...отиди да работиш за някоя, която е управлява от КГБ.Там ще те вземат..като изхейтиш само по ЦРУ.

84

сънибийч

преди 8 години

До от западна Европада почетем западни медии, да се впечатлим колко са "възпитани, учтиви, морални, културни, толерантни, дисциплинирани и тн" и колко са възхитени от политиците и положението си тамошните ***

83

Анонимен

преди 8 години

До това води управлението на производните на БКП - ГЕРБ, БСП, ДПС. Същото като преди 89-та, само че тогава ни държаха насила тук и нямаше право да критикуваш и да се оплакваш. По някаква щастлива случайност и "грешка" на управляващите, се озовахме в ЕС, което е единствената ни надежда да ни напънат отвън и насила да ни превърнат в поне малко по-нормална държава...а дано ама....