34

Анонимен

преди 8 години

Госпожо Бъчварова, не обиждайте момчетата, те само ви помагат. Те не го правят нито за слава, нито за пари. Не подценявайте българите. Мислещите хора разбират кога нещо се прави за пари, или когато ги лъжат. Тези момчета изпълняват гражданския си дълг. Ние разбираме, че вие не говорите това което мислите. Не се страхувайте, да покажем на Европа как се брани родина. Ако всички българи бяха смели като тия момчета, сега нямаше да сме на тоя хал. Махнете мръсните си ръце от истинските българи.

33

Анонимен

преди 8 години

Зящитата на границите на Р.България е върховен дълг . Това е по Конституция . И това е наистина отговор на АВТЕНТИЧНОТО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО . А не на т.н. ,платено от Сорос и Козяк.

32

Анонимен

преди 8 години

Бъчи, още малко ти остана и остаФФка :)

31

666

преди 8 години

Бъчи, ако си гледаше работата, тия нямаше сами да гонят мигранти. Изводът е, че неставаш за този пост.

30

Анонимен

преди 8 години

12 април 1961 - първият човек в Космоса . Майор Юрии Гагарин -достоен син на човечеството .

29

Shark

преди 8 години

Като не искаш да има доброволни отряди си затегни подопечните и си вършете работата, разбра ли некадърницо такава! Защото не започнете ли да си вършите вие работата, други ще я свършат. И БХК се били разсърдили моля ви се, какво нагло безочие. А къде са тези правозащитници когато ограбват и бият възрастни хора по селата, КЪДЕ СТЕ БЕ, НАЛИ ЗАЩИТАВАТЕ ПРАВАТА НА ХОРАТА, ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА НЯМАТ ЛИ ПРАВА! ИЛИ ДАА, ТО ЗА ТОВА НЕ ВИ СЕ ПЛАЩА!

28

Sab

преди 8 години

Polojitelnoto e, che bg dobrovolni pasiteli sa po-dobri ot angliiski jentlemeni v India i frenski kavaleri v Afrika kam bejancite.

27

Анонимен

преди 8 години

Значи когата народа разбра ,че МВР не желае да охранявя границата и прави всичко възможно редовите полицаи да не могат да си свършат работата се самоорганизира за защита от незаконно проникналите било евтина и опасна слава ,а управлявящите ,журналистите ,държавните органи да ни лъжат години че това били,, Бежанци ,, това какво е .Народа разбра че умишлено не се охранява границата и затова ще се организира още повече .Това е гражданското общество .

26

Karpuzan

преди 8 години

Всички тези мутри , които правят арести са биз бизе с полицията и делят поравно плячката

25

Ugin

преди 8 години

Напълно съм убеден, че гранична полиция винаги знае кой къде е по границата. За справка - всеки дръзнал фотограф да снима каквото и да било. Няма как да ме убедят, че тези имигранти минават незабелязано.И Бъчварова иска да ми каже, че най-големият работодател в България - МВР не може да опази 35 км граница?Не оставка - затвор за всички офицери трябва!

24

Анонимен

преди 8 години

Политика е това. Ясно е че е на едно и също мнение с PM Борисов, ама насреща си имат ревящи комитети и комитетчета, които имат определена сила и могат да окажат влияние върху страната ни. Затова дава отбой. Политика.

23

Анонимен

преди 8 години

"Гражданските арести на мигранти у нас отекнаха и в европейски медии, които критикуват доброволните отряди."Днес бегето, критиките на европейските медии и БХК ги премествам в другия си крачол. Мислите ли, че се трогвам от бученето на шайка книжни нещастници, за които пет пари не давам?

22

gtf

преди 8 години

аз си мисля, че страна, която не може очевидно да се справи сама, би трябвало да потърси съдействие от гражданите. Няма нищо лошо тези патрули да бъдат разрешени със закон. От друга страна, вътрешният министър по никакъв начин не реагира на създаването на още една противоконституционна партия с явни не български интереси и финансиране. Почвам да се чудя това министерство на кого служи и на кого се е продало. Да напомним на министрите, че носят отговорност за своите действия или бездействие !

21

OMG_Lucker

преди 8 години

Случайно или не: ББ първоначално похвали Динко, благодарил му. После си смени мнението (както често му се случва де), дали под чуждо давление или не- кой знае?После пак случайно или не и пак както често се случва- Герберите изчакват да чуят какво ще каже Бойко и после се впускат самоотвержено да защитават изказаната от него теза/позиция. Как не я чухме Бъчварова какво мисли по въпроса преди ББ?Тези хора мнение нямат ли?

20

Анонимен

преди 8 години

Като не искаш доброволни отряди, тогава затягай границата така, че и пиле да не може да прехвръкне. За последните няколко месеца обикновени граждани заловиха хиляди нелегални имигранти, не те ли е срам бе министре?

19

Анонимен

преди 8 години

Oo БХК се били разсърдили :)по темата, свински опашки масово се използват от всякакви служби в Европа при задържане на арестанти. Бърз, лесен и удобен начин.

18

Анонимен

преди 8 години

Поне не работят пряко за геноцида на българския народ. През втората световна война мафията в Италия е направила повече от другите послушковци. Не всеки е имал шанса да краде на държавно ниво и да му се размине с популизъм.

17

д

преди 8 години

Тая преди да стане министър ми изглеждаше по -читава,но явно властта я поквари тотално!

16

Анонимен

преди 8 години

Не се сещам за друга държава, в която може да се позволи създаването на подобна протурска партия или каквато и да е на етническа основа. В белите държави такива веднага щяха да са в дранголника. В Бг цари някаква пълна анархия и най-вече заради ведомството на тази неконпетентна женица - МВР. Тя е много близка с преводачката на бившия американски посланик, така че сещайте се по каква линия му я наложиха на Бойко. А него го интересува единствено да е на власт - пълен мегаломан.

15

Лелейй,

преди 8 години

с тия мигранти колко ли гранични полицаи си оправиха живота?