47

стига вече

преди 8 години

Хората все по малко вярват на МВР и полицията,на народа им писна да хранят огромен брой търтей.и всеки да може да минава границата ни докато властта само краде и безделничи.

46

българин християнин

преди 8 години

До продължавайте такаХа ха, развесели ме. Таман се чудех как да сложа 100 тина плюса за това, че хората харесват Динко и отряда му и ти се изказа.

45

Odysseus

преди 8 години

Държавната ни граница трябва да бъде пазена единствено и само от органите на реда . Върху тях трябва да бъде оказван контрол от вътрешните служби за изпълняването на служебните им задължения и да се пресичат всякакви опити за използването им за лична облага чрез нарушаването им. Всякакви подобни щуротии като тази трябва да се пресичат и наказват най-малко с административна санкция . Ние европейска държава ли сме или племенно образование сред джунглата .

44

Анонимен

преди 8 години

СПОРЕД МВР Е НЕЗАКОННО ДА ЗАЩИТАВАМЕ РОДИНАТА СИ ЛИ?НЕЗАКОННО Е МВР ДА СПИ, КОГАТО СТРАНАТА И ГРАЖДАНИТЕ И СА ЗАПЛАШЕНИ ОТ НЕЛЕГАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ, ВЛИЗАЩИ С НЕЯСНИ ЦЕЛИ В СТРАНАТА НИ.ТЕЗИ ЕЛЕМЕНТИ ИЗВЪРШВАТ НЕЗАКОННА ДЕЙНОСТ С ТОЗИ СИ АКТ, А ХОРАТА ИЗЗЕМАТ ФУНКЦИЯ НА СПЯЩОТО, ИЛИ ОЩЕ ПО-ЛОШО - ЗАТВАРЯЩОТО СИ ОЧИТЕ МВР.

43

Анонимен

преди 8 години

Много добре правят тия "мутри". Има си законен начин да влизат. А когато другите разберат какво става ще се замислят дали да минават незаконно. "Само искали да минат границата"/??/ А може би "само" искат да направят някъде атентат. каква е гаранцията, че не са терористи? БРАВО НА МОМЧЕТАТА.

42

българина

преди 8 години

Лицемериите да не забрвт че *** от Брюксел са раждане там от емигранти които някой ги е пуснал от съжаление с подсмърчащи до маккитечавета

41

Паметлив

преди 8 години

Ами щом е незаконно,значи трябва да се узакони!Недопустимо е границата да се преминава по тоя начин и щом държавата не може да се справи,трябва да се даде възможност да се помогне!Да не говорим за естеството на тия,които преминават и каква опасност са за България и Европа!А на тия,които са против защитата на държавната граница,пожелавам в най-скоро време да изпитат "благодатта" на ислямското нашествие-я изнасилване,я леко приколване,я грабеж или някоя друга прелест!Или пък би им харесало?

40

начало

преди 8 години

До Те затоваА защо е"дивия запад"защото полицията не работи и властта е проядена от корупция и далавери,затова синдрома на дивия запад ще се засилва все повече.......

39

Анонимен

преди 8 години

Границата

38

Анонимен

преди 8 години

Ако полицията си вършеше работата, нямаше да има доброволни отряди. За несвършена работа, гранична полиция би трябвало да бъде глобена, а не да плямпат глупости. Крайно време е да започнат глобите за далавераджиите граничари!

37

Анонимен

преди 8 години

MUTRI ni paziat granizata BRAVOoo !!!

36

глупак

преди 8 години

Този шеф на гранична полиция вместо да приказва глупости да види как неговите подчинени пускат бежанците за пари,а той седнал да философства.

35

Анонимен

преди 8 години

А къде е полицията, за да бъдат законни? Нека да си бъде на мястото и да ги хваща.Тогава гражданите няма да се намесват. Не може някой на ти влиза в територията на страната незаконно и ти да стоиш да гледаш

34

Анонимен

преди 8 години

Възражда се една стара българска традиция- хайдутството. Не е толерантно да пречат на нашите традиции, а да толерират други /краденето на 12 год. булки, например/.

33

българина

преди 8 години

Аха значи онези май мини влезли незаконно и на тях не се търси отговорност за пресичане държавна граница а на защитниците на закона им се търси! Аз питам след като някой имигрант е тук незаконно кое му дава права? Като няма права как съм му нарушил правата като го задържа? А ако не го направят доброволците къде е гранична полиция питам? Явно не е в гората

32

тихо

преди 8 години

МВР да си трае,защото нищо не правят а харчат народните пари!пазели границата?виждаме колко пазят,бог да ни пази от МВР....

31

продължавайте така

преди 8 години

няма да е далеч времето , когато ще започнат и граждански разстрели

30

Анонимен

преди 8 години

До ГеоргиДа, лошо е! Но тук става дума за съвсем други неща! Какви са незаконно-преминаващите границата? Ако ти влезеш незаконно в тяхната държава какво ще ти се случи? Не можем да ги сравняваме с политическите и расови репресии на Хитлер, спрямо гражданите на собствената му държава!

29

Анонимен

преди 8 години

парен каша духа! 500 години имахме "емигранти". Вече не! Никой не нападаме, пазим се. Не са отишли да ги ловят там, нали?

28

ТОЧЕН

преди 8 години

ТЕЗИ НЕ ГИ ИСКАМЕ,КОЙ ОТ КЪДЕТО ДА СЕ ВРЪЩА.ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ КОГАТО ТАЗИ ГАДНА ТВАР ЩЕ СЕ ОПИТА ДА НИ КОЛИ ,ИЗНАСИЛВАТ ДЕЦАТА НИ -ТОГАВА ЩЕ БЪДЕ КЪСНО-КАТЕГОРИЧНО НЕ НА ИДВАНЕТО ИМ.