20

Анонимен

преди 8 години

Ааааа... не, тиямераци до си ги избиете от главата. Много добре знаем до какво водят. Тотален контрол и вкарване на хората в кошарата.

19

666

преди 8 години

"Ние сме на предела на глобална трансформация. Всичко от, което се нуждаем сега е криза, и народите ще приемат Новият Световен Ред." - Дейвид Рокфелер Ето на кого служо продажната калинка долна!!!

18

Анонимен

преди 8 години

КОЙТО ЗАМЕНЯ СВОБОДАТА ЗА СИГУРНОСТ ГУБИ И ДВЕТЕ.

17

Резервати

преди 8 години

За да направим промяна като в САЩ,първо ще се наложи да направим резервати,в които да бъдат въдворени сещате се кои.Без право да напускат територията нарезервата,с осигурени от държавата оръдия на труда.Каквото изработят,това щеконсумират,като си го делят на броя гърла.

16

?????

преди 8 години

До Анонимен 13В САЩ ОРЪЖИЕТО Е СВОБОДНО ОТ КАКТО КОЛУМБ Е ОТКРИЛ АМЕРИКА,НА АМЕРИКАНЕЦА ОРЪЖИЕТО МУ Е В ГЕНИТЕ, И ИМА И КУЛТУРАТА, И ОПИТА ДА ГО ПОЛЗВА,НИЕ КОГА СМЕ ВИЖДАЛ ОРЪЖИЕ , И КАКВА КУЛТУРА ИМАМЕ ДА ГО ПОЛЗВАМЕ,НИЕ СЕ ИЗБИВАМЕ И БЕЗ ОРЪЖИЕ, ПРЕДСТАВЯМ СИ КАКВО СЛЕДВА АКО СЕ СДОБИЕМ И С ОРЪЖИЕ ??????????ДАЖЕ И В САЩ Е ПРОБЛЕМ, ПО СТАТИСТИКА ВСЯКА ГОДИНА ЖЕРТВИТЕ НА ОГНЕСТРЕЛНИ ОРЪЖИЯ ПРИ БИТОВИ СКАНДАЛИ И ГРАБЕЖИ СА НАД 30 000, КАТО ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ТЯХ СА ДЕЦА И ЖЕНИ !!!!

15

Анонимен

преди 8 години

Изплюхте камъчето, значи за това пускахте терористи, затова ги оставяхте свободни да правят каквото си искат? Ясно.

14

Мунич

преди 8 години

Гнида и безродница.Това с две думи мога да кажа за тази личност. Нагледен пример как US агентурата работи.

13

Кристалинчо

преди 8 години

А малко повече акъл, по-малко простотии? How about that, товарищ Сталина ?

12

Не искам !

преди 8 години

Невероятен пример. Предлага ни да вземем пример как живеят в Израел.... хех. Аз не искам като тях да живея. В страх и с военни по улиците.

11

Анонимен

преди 8 години

До Иванпредлагам за нея и друга промяна: от Брюксел в Сливенския женски !

10

Иван

преди 8 години

Ето още една промяна - от Сталинка на Кристалина.

9

Шрек

преди 8 години

Да си дойдем на думата, дето се вика.Чипирането не е опшънъл, а мендътори.

8

Анонимен

преди 8 години

СВЕТЪТ ВЪРВИ НАПРЕД,А ЕВРОПА НАЗАД ЛИ ВЪРВИ ????

7

Анонимен

преди 8 години

Няма да ви мине номера, защото хората са информирани и сега знаят много повече от преди.

6

Tankist

преди 8 години

Сталинке , предлагам огромна свобода като в дивия запад и ние да си се грижим за сигурността. Повярвай ми на тебе лично ще ти хареса и на всички крадливи евро чиновници. Такъв хубав живот ще настане направо се размечтах.

5

Анонимен

преди 8 години

Тъкмо свикнахме със свободата и хайде пак, обратно.

4

Анонимен

преди 8 години

Играят си с хората като овце. Повечето хора се чудят какво става, не могат да намерят обяснение, а причинтие за подобни събития са написани ясно в книгите и то още преди 30 години. ТСВ ще бъде религиозна война, чиято крайна цел е създаването на световно правителство и тотално ограничаване на демокрацията. Подготвяне на света за управлението на Антихриста, както пък си пишв в Библията. Четете повече и не се чудете.

3

Анонимен

преди 8 години

Сигурност която вие некадърници не можете да ни осигурите, но за туй пък искате да ни отнемете свободата. Докато ченгелите залавяха напълно невинните и безпомощни пътници на метрото за което имат законен билет издаден от столична община някакъв терорист застреля друг бандит с 4 куршума в стъклото, вас това не ви ли смущава.

2

Анонимен

преди 8 години

Е тва е... Казахте си го в прав текст. Ционисти. долни

1

New World Order

преди 8 години

Eврейката с изцъкнатите очи и българско име. Слуга на Новия Световен Ред. Дойдохме си на думата - дайте си правата в името на повече сигурност - мечтата на глобалистите!