98

Александър

преди 8 години

Аз лично не искам като ги хванеш да 'крадат' да си 'отиват'. Искам като ги хванеш да крадат да отиват в затвора! И ти да водиш колоната обаче към затвора!

97

Керанов

преди 8 години

Някой да му подари румънско огледало.

96

Анонимен

преди 8 години

Това вероятно е епизод едно от новата фентъзи сага "Как румънците дишат прахта на ***".Филмът няма да е номиниран за Оскар,просто се бори за наградите на Еврофондовете на принципа " с трици ,маймуни ще ловим."

95

Керанов

преди 8 години

Крайно нагло, дори и за него.

94

Българин

преди 8 години

Не напразно го наричат Боко ***!

93

Анонимен

преди 8 години

вярно е дишат ни прахта, щото много ги опрашваме през Дунав!

92

Анонимен

преди 8 години

*** народ - слаба държава. Не говоря за Румъния.

91

Анонимен

преди 8 години

Наивник в напреднала възраст !!!

90

Анонимен

преди 8 години

Червените каскети се пръскат от злоба , че никой вече не бръсне БСП за слива . Така е другари народа гласува за ГЕРБ и си иска за Премиер Борисов . Дали ви харесва или не няма никакво значение. Това , че двама трима *** цял ден плоюят Борисов няма никакво значение . Това е най добрия Премиер на България и още 10 години ще бъде той . Вижте и селата вече гласуват за ГЕРБ .

89

За Витков!

преди 8 години

Няма връзка с този номер!

88

ХАХАХА

преди 8 години

Добре че понякога пускате и вицове, та да се посмеем.

87

редакторът

преди 8 години

Колеги журналисти, ще има наказания. Избързахте със статията. Нали трябваше да я публикуваме след 10 дни - на 1 април.

86

Анонимен

преди 8 години

Тоя си живее в една измислена държава наречена МУТРАНДИЯ и мисли, че всички му вярват като говори глупости в национален ефир

85

Наблюдателен

преди 8 години

По празниците бях за 4 дни в Румъния. Изводът, който си направих е, че единствения шанс да стихнем Румънците е, ако бягаме срещу тях...

84

да

преди 8 години

Абе Борисов, чедо, около теб хората може и да са щастливи, но народът мисли друго. Ченгетата от БАН все говорят, че нямат пари, но какво да кажем ние, дето ни карат с банската заплата да си купуваме компютри, за да работим, да си носим мобилен интернет, че ни го спират, да се молим да сънародниците в чужбина за достъп до литратура, за да работим. Те- властоимащите искат пари, а си имат ВСИЧКО ТОВА, които ние, подчинените и само мечтаем, пък и научна продукция трябва да даваме на межд. ниво, че

83

Анонимен

преди 8 години

Още на първия абзац вече се задавих от смях. Тоя вярно ни мисли за много глупави.

82

sss

преди 8 години

Г-н Борисов, с кое сме мръднали, с акъла ли? Вижте само румънските заплати и състоянието на румънската държавна железница. Тогава пак ще си говорим

81

Дааа

преди 8 години

Този няма да си иде сам. Ще фалшифицира избори, дотогава докато не ни писне и не го обесим пред народното събрание. Диктаторите никога не си отиват сами.

80

П.Петров

преди 8 години

Бирисов много подрани за първи април !Ако не живеех в България щеше да ми е много смешно !Всички знаем, че Цветанов, Бисеров и Масларова в нормална държава отдавна щяха да търкат наровете, но не би !В нормална държава съдии не докладват на премиера как ще потулят дела !В нормална държава премиерът не поръчва на шефа на митниците да потули разследване за контрабанда!Колкото до горивата, поради падането на петрола, падна печалбата и на Лукоил. Златев явно е отсвирил Борисов за комисиона!

79

Анонимен

преди 8 години

Гербаджийската пропаганда отдавна надмина комунистическата по наглост и казване на черното бяло, а Вождът все повече заприличва на този в КНДР! ЗАЩО търпиме, бре братя българи??? ЗАЩО??? Ние като севернокорейци ли искаме да живеем или като европейци????