38

Анонимен

преди 8 години

21 милиарда заеми-определени ги ползват,всички плащат...В страна без реална икономика това "увеличение" ще го плаща народа.

37

Анонимен

преди 8 години

Като гледам какво става нещата вървят пак към вдигане на кръвното! Но този път лекарства май няма да помогнат.

36

Анонимен

преди 8 години

дааа точно както казах в новината за научните работници - за там пари няма, тука обаче няма спирка

35

Тадам

преди 8 години

Първо гласуваха с държавни пари да си повишават личната квалификация, а сега и си увеличиха възнагражденията...Каквото и да си говорим, правят го защото могат, защото никой (разбирай народа) не им иска сметка за нищо. Едно от най-сладките неща на този свят е да управляваш *** народ като българския

34

ударник

преди 8 години

за тия няма ли работни дрехи ,с 5000 лв как щте си платят данаците а ние с 230 лв пенсиа си плащаме да вземат малко и от наште че да им стигнат

33

Анонимен

преди 8 години

Много добавки са си измислили.Отиват на работа, ама като участват в комисии , това не е на работа , а добавъчна работа , с добавъчни пари!И си го гласуват. Ама не им пука , да гласуват за пенсии и заплатите на народа ? Само сме в " европейското ценно семейство " на Плевнелиев , обаче заплатата му се увеличава от България , а ??Що не се обърне за заплата към Европата - гадни двуличници !

32

Анонимен

преди 8 години

Тихо да не събудим българите, че спят!

31

D+

преди 8 години

Slavi dokade napravi? Koga e referenduma za majoritarni izbori i namaliavane na deputatite v rbg?!:-):-):-):-) ai siktir partiinite mafioti!:-):-):-)

30

Ara

преди 8 години

Сигурно това решение е взето единодушно...Чудно ми е откъде докараха тази средна заплата от 1023 лв., като аз работя в обществения сектор от 25 г. и съм с 800 лв. Общо взето в държава, в която си напълно беззащитен, убиван си в прекия и преносния смисъл всеки ден, защо да няма и мародери...

29

НЕ Е ВЯРНО!!!!

преди 8 години

Аз съм народен представител и получавам по 2 500лв. на месец!!!!!!!!Около 2/3 от тях отиват за лечение на хора!!!!!!!!!!!

28

Анонимен

преди 8 години

Да, управляващите са наясно, че държавата няма да я бъде и си пълнят като за последно джобовете.

27

Гост

преди 8 години

Вярно,че са нагли.Не знам, докога ще изпитват търпението на народа.Трябва да се реже до кокал,мамицата им.

26

Анонимен

преди 8 години

Докато полицията и армията не застанат на страната на народа против тези в парламента, нищо няма да се промени. Но това означава п.р.е.в.р.а.т. В 21 век, в Европа - нещо немислимо обаче.

25

boko bo

преди 8 години

А само преди няколко дни категорично отхвърлиха идеята да скочат заплатите на младите учени. Бавно, но сигурно е ясно, че държавата с името България ще престане да съществува до 20г. в нормалния вид и модел на суверенна държава. Дано си платят поне на онзи свят.

24

цък

преди 8 години

Мъ 3 000 лв пари ли са бе?За закуска ли, за колата ли, за жената и любовницата ли, за децата и внучетата ли.... мъ за кое по- напред бе?Виж, 30 000 лв на месец шъ оправят работата, ама не дават.... мъка, мъкааа... тежка е депутатската орисия!Учените ли?Мъ за кво са им пари на тях бе, един молив и една тетрадка, филийка хляб, чай и парче салам кучешка радост и туй то!Инак, шъ съ разглезят и шъ спрат да работят и да мислят, шъ *** ударят на живот - ядене, пиене, ку..ви и край на бг-та наука!

23

колчо-слепеца

преди 8 години

Малко извън темата.Недоволстваме, мрънкаме, плюем по управляващите по форумите, дори понякога протестираме.Абе, как никой не се сети да блокираме гаража на НСО, къщите и палатите на тези чорбаджии-изедници ?!?!?

22

Божо

преди 8 години

Сега Славчо Трифонов каго Ви докара Дедушка Иванушка чрез референдум нема да можем даже и да роптаем.

21

Анонимен

преди 8 години

По една случайност на сайта съседната новина е за протестите в Гърция -та правя съпоставка -там протести въпреки че доходите им са поне два или три пъти по високи от нашите -тук народа мизерства ,а едни търтеи богатеят -народа търпи ,търтеите вече преяждат ,народа блее овчедушно и се оставя да го занимават с глупости и дребни скандалчета на кой му били отказали достъп до Турция ....

20

чичко Сталин

преди 8 години

Време е тоя народ да извади секирите....

19

22

преди 8 години

С тези скромни увеличения скоро няма да могат да оправдаят богатствата си.Ще трябва доживот да са на власт.Не дай си боже да се извърши проверка от НАП или Цацаров да се самосезира,евентуално де.А дано,но надали.