10

Анонимен

преди 8 години

То ако ще по 1.7 на километър по добре да си купя кола и да я поддържам. Щото на месец грубо 700 км минавам. Та за тримесечие ще избивам за нова кола на старо. Те не каран на бензн или дизел, а са на метан, не знам колко е, но е доста по-евтино.

9

Анонимен

преди 8 години

Аз съм от 10 години съм дал абсолютен игнор и бойкот на тази нагла ц-ганско-селска пасмина в стари трошки смърдящи на цигари и патрончета , съветвам варненци същото.

8

Анонимен

преди 8 години

MINIMUM 2LV. NA KILOMETAR--SEMEISTVO SE HRANI.

7

Анонимен

преди 8 години

Искат европейски цени за дърти барутници!всички бакшиши карат на метан тогава е логично цената да е колкото цената на метана.

6

Анонимен

преди 8 години

Тия цени, на които те искат да карат се нереални. Литър гориво е 1.60. Ако караш нафта. 100километра са 6-7 литра градско. Тоест 10лв. Тоест километър = 10ст. Имаш амортизация на колата и данъци. От там нагоре всичко е печалба. Само, че те карат на метан 90% от тях и им излиза поне 2 пъти по ефтино.

5

Анонимен

преди 8 години

Това е пазара. Всеки има право да продава на колкото си иска, стига да не е под себестойността на услугата. На една кола на метан 100 км. и излизат 2лв и бакшишите го знаят. Така, че тези филми 1км да е колкото литър гориво могат да си ги приказват на себе си за мотивация преди да заспят

4

Йордан

преди 8 години

Отивайте в Европа, там само вас ви чакат да возите за 1,70. Явно сте си объркали държавата и пътниците.

3

Анонимен

преди 8 години

нагли ***, като искате километъра да е колкото бензина, що не карате на бензин тогава а?

2

Лавро

преди 8 години

Мръсни нагли копърки. По цял ден седят на пиацата и четата вестници, но искат доход 2000 лв. на наш гръб. Нека си возят на старите цени, кой им пречи? А да диктуват на другите на колко да возят е незаконно.

1

Анонимен

преди 8 години

Какво стана с великият протест който щеше да сваля правителството ? МУхахаха,как е ве щурмоваци