74

Анонимен

преди 8 години

Тодор Танев е министър от квотата на Реформаторски блок.Човекът е със специалност социология ,публична политика,специализирал е в Холандия и САЩ.Всички министри от РБ са стажували в САЩ и най-вероятно ще направят необходимото да махнат Бойко Борисов при първа възможност.Лично за мен за лидер не може да се изучиш,но съвременните социални науки са на друго мнение.

73

тито

преди 8 години

Герберчето Станой от Ахелой

72

Анонимен

преди 8 години

"Както е влязъл във властта Борисов така и ще си тръгне.Американците го домъкнаха,американците ще го махнат.Кънев и Митов не случайно висят постоянно на обучения в америка плащани от разни американски фондации."

71

Анонимен

преди 8 години

``Стабилността на държавата се крепи на нервите``PO GLYPAV IZRAZ NA DARJAVNIK DO SEGA NE SAM 4EL NIKADE DRYGADE, MAI GO IMA SAMO V MADE IN BULGARIA

70

Анонимен

преди 8 години

110 Аз Съм загрижен за нервите на Бойко. Сън не ме лови, като знам че изнерви ли се и Вселената отива по дяволите. Да го подкрепям мисловно и да агитирам да се молим всички за него и неговите нерви е мой дълг, ако така имаме шанс да спасим Вселената.

69

Не пипайте Паисий

преди 8 години

"Тия продажници от правителството на ГЕРБ искат да махнат "История славянобългарска" от учебниците.Дали пък да не ги махнем тях от властта барабар с всичките им грантови авери от турските НПО-та в българското образованието.Довчера Герберите и Москов ни пробутват нерегистрирани в ЕС турски ваксини,сега пък ще махат Паисий и Каравелов от учебниците."

68

Аз

преди 8 години

Бойко си прави кинтите и го боли фара за хората. Мутренска държава с бос на мафията за министър председател.Миналата седмица заплашваше,че ще изкара кирливите ризи на опонентите си и те се уплашиха. Никой не вярваше,че мутренските години ще се върнат.

67

ГРЪБ

преди 8 години

Да! Заглавието на статията ще е коректно ако се размени мястото на думите държавата и Борисов!

66

Анонимен

преди 8 години

Всички тук си плащаме интернета,едва ли в събота вечер повече от 2-3-*** са на компа на работното си място.Значи -определено имаме пари за интернет и най-вероятно сме вечеряли.Имаме и бол свободно време.Питам се-кое не ни е наред?!

65

Винету

преди 8 години

Д0 81 анонимник. Скоро, скоро, колко да е скоро? Нали още миналата зима щеше да е заради "спонтанни" протести за високи сметки за ток - тя мина, ще мине и тази, и следващата. А твоето лично становище няма никакво значение.

64

Анонимен

преди 8 години

91- Добре че Стивън Хокинг не е чул за наш Бойко. Дали не контролира Бойко и черните дупки с нервите си? И там ли ни потъват парите? Интересни феномени, които науката трябва да изседва! Сега се сещам що не финансират БАН ще почнат да го изседват Бойко а той требе баланс да пази с нервите си!

63

Кaпитaлът

преди 8 години

Я дa питaте нa Бойко кaто му дойде внуче ще го вaксинирaт ли с Московaтa пaртидa!

62

Анонимен

преди 8 години

В държава на Андрешковци 'къв да е министър-председателя?!

61

гтф

преди 8 години

усвоявате - да ама все за ваши фирми, или пък фирми на дпс. Друго нищо не правите, щото кадрите ви не могат да мислят сами.. ***

60

аз

преди 8 години

Добре де,всички го критикувате а кой го избра и то за втори път?

59

Анонимен

преди 8 години

Всички с кратрки имена, за банички ще стигнат ли стотинките?

58

Анонимен

преди 8 години

При Баце държавата цъфти... И яко връзва, но ... Това е неговата държава Тиквенландия. Жалко за нашата... Амин

57

Анонимен

преди 8 години

До 95,Само че тук думите на Кенеди звучат някак нагло! Имай го на ум като го цитираш!

56

Анонимен

преди 8 години

Аре да питам бай Петко :ти как по-точно милееш за Родината?Мога да перефразирам един американец:не питайте какво е направила за вас Родината,вие какво направихте за нея?Значи от комунизма остана рефлекс да чакате държавата да ви даде-никой не е длъжен да ви дава.

55

МЪЖАГА

преди 8 години

Аз съм гола жена!