12

Анонимен

преди 8 години

Всичко е временно спокойно.Най вероятно тия дето са ги правили тези промени са бивши комунисти от най-тъпите и раболепните.Отдава са демократи от най-тъпите и раболепните.Най-вероятно американци или турци са ги изкомандвали това и те са се счупили да изпълняват.Би трябвало да сме щастливи,че в изблик на престараване и и доказателства кой е най-примерен прислужник не са организирали публични клади с книги на Вазов,Ботев или паисиевата история.Нищо де като изпукат някой ден,никой не е вечен.

11

фг

преди 8 години

и какво има тогава

10

Анонимен

преди 8 години

Жужат калинки във всички министерства и произвеждат идиотщина след идиотщина .

9

До vivian

преди 8 години

Ок, само че на Робинзон Крузо какво има да му изучаваш? По тази логика що не пуснат Хари Потър в учебната програма?

8

vivian

преди 8 години

История славянобългарска трябва да се изучава в по-горните класове, в 6-ти клас е много рано.

7

бай Иван

преди 8 години

Няма ли дух на патриотизъм,младите ще загърбят Майка Блгария,ще се отрекат от родното. На тяхно място ще дойдат други,които ще изучават корана с арабски ейроглифи,за да се унифициат изразните средства на различните племена.....Трибагренника трябва да е спуснат на фасадата на всяко училище.....

6

e

преди 8 години

Какво и беше на програмата преди 10 години, а преди 15??? Тези произведения не намират място за да направите един *** и глупав народ след време!!! Цялата програма Ви е сбъркана! ***!

5

duhku4e

преди 8 години

***,пишат Учебници,а Ибрици им пригласят!

4

Свобода Българска

преди 8 години

О, неразумни юроде ! Поради что се срамиш да се наречеш Болгарин?Аз съм Българка! Робинзон Крузо - не

3

Мучачос

преди 8 години

Дискриминация към едно малцинство с културна единтичност,нежелаещо обучение и работа,а децата му раждат на 12 години. За да се породи интерес към науката да се включи изучаването на "Кама сутра""

2

колко удобно

преди 8 години

Някой учуден ли е след турското присъствие продължават да полират мозъците на подрастващите и един ден ще се укаже ,че тук никога не ни е имало.

1

гневен

преди 8 години

Еми даааа--продължава заличаването на нашата история и българското самосъзнание....Абе направо да посват да учат децата биографията на Кончита Вурст.....