24

conservator

преди 8 години

Големият въпрос тук е ще бъдат ли осъдени за даването на подкуп. В това се крие разковничето на сед.ебната система.

23

Анонимен

преди 8 години

Не мога да коментирам случая отстрани.Но мога със сигурност да кажа ,че само един агресивен човек може да притежава бокс.Той е оръжие за нападение , а не средство за защита.

22

до 30

преди 8 години

Недей дърпа дявола за опашката, всеки си намира майстора.

21

Анонимен

преди 8 години

Размириса се работата, медиите са виновни и то двойно - първо лъжат, второ дават акъл да се снима, вместо да се помага!

20

В България

преди 8 години

Всички се мислят за безсмъртни нинджи! Ето това е проблемът. И кой му е дал първи дан на покойника? Човек с черен пояс да го набият два селски толупа. Срамота. Ако бяха попаднали дори на жълти колани от школата в която тренирах, те щяха да са мъртъвците.

19

Зиг

преди 8 години

Значи, забележете как тази медия коментира случай, по който тече разследване: "Ивайло разказа, че очевидец на трагедията е чул как братята Иван и Десислав, с прякор Поничките, са заявили на Тодор: "Сега ще видиш какво ще се случи като дойде полицията". Изводът, който си прави Ивайло е, че двамата са наритали колата на момчето така, че да изглежда, че той ги е блъснал и да предявят претенции." Та, някой видял, как някой чул някакво си трето лице и после първият си направил съответните изводи...

18

outlaw

преди 8 години

До ЗАПОМНЕТЕНай сетне един истински коментар, много правилно написано.

17

до 14

преди 8 години

За кой закон говорим? Няма масово нарушение, има масов страх. За убийство няма нарушение на закона, обаче да носиш бокс не може. Не оправдавам носенето на каквото и да е оръжие, но не мога да приема, че носенето е по-тежко престъпление от убийство!

16

Анонимен

преди 8 години

Това е Враца бе хора! Нищо не е такова каквото изглежда! Там е достатъчно колата ти да е с друга регистрация и си сготвен, няма значение колко врачански коли са в нарушение в този момент покрай теб.

15

Първо синините

преди 8 години

Или част от тях може да са от тренировки,второ-не се репчи с бокс а извикай полиция-видно е двама големи мъже,трето-може ли да се излагат така родителите му-нямали пари за погребение,срамота,за съучениците просто прости деца!

14

Анонимен

преди 8 години

До Момичето се билиможе и така да е но ясно щом не е звъннала реакцията не е била адекватна

13

Анонимен

преди 8 години

Само едно още нещо по темата, то е ясно че момчето няма да върнем и на тези *** и други акъла няма да им дойде , идеята е бърза и адекватна реакция и на нарушителите да се издават бързи присъди независимо за какво , превишена скорост , каране в пияно състояние убийство и.т.н. това е истината.

12

Момичето се били

преди 8 години

Стреснало,като гледам какво е истерично-нямам думи!

11

Е това е простотия

преди 8 години

Аз съм от Враца,по прости деца не бях виждал и чувал,АЗ НЕ НОСЯ БОКС,Враца е прекрасен под Балкана!

10

Анонимен

преди 8 години

До А момичетозащото е ясно паникьосало се е то в такъв момент не всички могат да действат адекватно камо ли пикли, дето само си ровят носовете във фейсбук

9

А момичето

преди 8 години

Защо не е звъняло на 112?!

8

Нали е тренирал кара

преди 8 години

може синините да са от тренировки?!

7

Анонимен

преди 8 години

До Телефон 112щото се е паникьосало толкова ли е трудно да се сетите, една пикла няма чак такова адекватно мислене

6

outlaw

преди 8 години

До Лъжливото овчарчекакво разследване то няма какво да му се разслведва на този случай то е ясно пребиваш човек лежиш в затвора, oбаче ако наистона е извадил бокс не знам , защото той можеше също да нанесе осакатяващ удар, за мен и двете страни не са били прави просто има труп е тва е цялата истина

5

варненец

преди 8 години

Абе тоя случай е бая фалшив ! Гледах видеото във фейса и никъде не се вижда да го бият ! Добре се вижда как внезапно се струполява на земята и край , ама до тогава си стоеше прав . Или инфаркт или незнам , на случая е далеч от "двама пребиха до смърт 18 г.момче " ,