16

Анонимен

преди 8 години

Много интересно !? Русия снима цистерните в които никой не знае какво има, а не снима тръбите които идват от ИД и отиват в преработвателните заводи на Башар Асад ??? Които пък го преработват и той го дава на Русия за да може да бомбандира и избива противниците му ???? Които пък от своя страна са Сирийски граждани а не джихадисти от ИД ????

15

Анонимен

преди 8 години

Естествено, че контролираните от Кремъл медии ще тиражират лъжите на Джуджето Дългоноско. Само, че няма нормален човек, който да им вярва. Освен зомбираните крепостници и руските слугини в България.

14

Анонимен

преди 8 години

15 - Неблагодарнико, Америка за България е помогнала на хиляди българи, спасила е стотици училища и болници от закриване.Прояви поне мъничко уважение!

13

Анонимен

преди 8 години

Турция си е терористична държава.Но не трябва да лаем много срещу тях, защото са от най-важните страни за нашата икономика

12

Анонимен

преди 8 години

То и за Путин се пишат много неща в световната преса. Но досега не съм видял да са поканили некого, който да напрваи избирателен подрбор на публикациите!

11

Бо

преди 8 години

Един от фианансовите анализи по долу "Петролът записва ръстове, след като цената падна под 40 долара" и след като цената достигна 120 долара за барел и руснаците разчитат на петрола. После ми обяснявайте, че американците и турците не финансират ИД.

10

Анонимен

преди 8 години

Какво се чудите с тези пари от контрабандата на петрол,оръжие,наркотици гринговците отдавна финансират цветни революции и сваляне на неудобни правитества.Даже парите за нашите надничари по форумите от Америка срещу България идват от там.

9

Анонимен

преди 8 години

Тези доказателства кога ги намериха? Преди или след като стана ясно, че няма да има "Турски поток"?

8

Анонимен

преди 8 години

Не е ли подозрително, че тази информация се пуска точно сега? Защо не година по-рано?Явно Ердоган е много неудобен на някого и затова се опитват да го дискредитират.

7

Анонимен

преди 8 години

Ще му подпалят врата на Пердоганя.

6

иванушка

преди 8 години

Хахах, поне Руснаците да бяха снимали цистерни. То това може да са снимки от всеки един граничен пункт на България или Която и да е държава.Аз виждам товарни камиони с полуремаркета, които може да карат чушки, перални и какво ли още не...кой ще се върже че карат петрол. Къде го товарят, в брезента ли?Слабо, слабо...

5

Петров

преди 8 години

На снимките не видях цистерни, бяха влекачи с ремаркета тип "тристранна щора".

4

Анонимен

преди 8 години

Да само брадатите шофьори липсват на снимките! То и през Андреево минават стотици камиони на ден, но на никого не му е хрумнало, че се извършва нерегламентирана търговия.

3

Ангел

преди 8 години

Доказателствата ще обяви другата седмица:-)))Правилно,жабата трябва да се вари бавно.Нека сега нврвничат.....

2

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

За далеч по-малки престъпления САЩ бомбардираха Югославия ...Да видим сега двойните стандарти на американците !

1

maketo

преди 8 години

на мен така ми се пие че чак ми се вие те за петрол разправят