79

Криля советав

преди 8 години

Голяма скука при F-овете ,а?

78

Анонимен

преди 8 години

Ам Гъл искаше доказателства.. Дадоха ги! Сега трябва да подаде оставка!

77

1997

преди 8 години

Не съм вярвал ,че крайните квартали на Москва изглеждат пък чак така!Защо се излагат да публикуват такива снимки?

76

Анонимен

преди 8 години

До 95Аре да оставите малко калкулаторите,а?!Провинциалистите като започнат едни сметки без кръчмар.Колко струвал петрола........Ще го купуваш ли бе клоун?!Пет лева нямаш у Жоба ама сметки прави.Виж си скъсаните *** и ЗАМЪЛЧИ!!

75

h2o

преди 8 години

До бг турчинЗа това че познавам свестни турци в България, един съвет - това тук не го разправяй. За 50% от нас Българите, каквото кажете за Русия, все едно го казвате на нас - рийш ли?

74

Анонимен

преди 8 години

НАТО застава твърдо зад Туркия в подкрепа на бизнеса и с ИДИЛ и в защита на териториалната и цялост от "руският агресор"

73

Анонимен

преди 8 години

Erdogan pak kaza che ako se dokaje che e targuval s IDIL shte si podade ostavkata ,no popita dali PUTIN ima smelostta da napravi sashtoto i pokaza dokumenti kak ruski grajdanin kupuva petrola na IDIL i go prodava na ADAD

72

Austin Powers

преди 8 години

Султана намекна че ще затвори проливите и Лавров се разтича веднага. Смях

71

Анонимен

преди 8 години

Ердоган как ще си подаде оставката? + доброволно или насилствено- ?

70

Анонимен

преди 8 години

И после що Путин не ще да говори с Ердоган. Наш Ердоган този Су за 5 дена си го е купувал, как няма да свалят един нищо и никакъв самолет, той ако може и атомна бомба ще изстреля за кървавите петролни долари...

69

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

И как щяха да въртят алъш вериша с такава терористична държава... - и как щяха да им продават и монтират ядрени реактори... - КГБ къде спи бе...

68

Анонимен

преди 8 години

На ЕрСалам му изкараха кирливите ризи.Но както американците си мълчат за един диктатор и престъпник като ЕрСалам така си мълчът и за Тиквуня. Знаят му престъпленията но си траят защото им скача по свирката.Какво по-удобно от президент/премиер на който му знаеш всичките мръсотии.Казваш му ХОП и той СКАЧА. Казваш му СЕДНИ и той СЯДА.Ето това е днешната "демокрация". Това са "западните ценности".

67

ако е вярно

преди 8 години

ако е вярно, започвам личен бойкот на турските стоки

66

Анонимен

преди 8 години

Turciq ako e kupuvala petrol ot tiq bokluci znachi e dolna naciq!

65

Bad Company

преди 8 години

Поредната изтръцкана руска пропаганда. Смесване на "бензиновози" с петрол, международни цени с "печалба"....... Никой не казва в коя рафинерия се преработва този петрол/щото "петрол" е различно от бензин и дизел/...........В общи линии изказването е за *** без калкулатор. Ша *** Звиняват руснаците ама за тях е предназначена:) Ставай страна! Так надо! Ша маршируваме! Ние сме велики!:)))))))

64

Пaк бе прaв Сaйдеров

преди 8 години

Къде сa с3гa рязaните дефлорaтори и гербaджии и другите тaм мaйкопродaни лойни ***?

63

Анонимен

преди 8 години

Сега очаквам Ердоган да си подаде оставката, както обеща.

62

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 81ти си украински неонацист ами *** там

61

Анонимен

преди 8 години

Соросопитеците пак са се разбеснели ,хвърчат плюнки и лиги,любимците им от ИДИЛ и Туркието много грозно ги хванаха в забранена любов.

60

ради

преди 8 години

до 55Противни са ми и руснаци и американци - като държавници, сред отделните представители има и свестни хора.И двете "суперсили" слухтят срещу противници и ... приятели.Скандалите около подслушването на Меркел и подобни са от същия характер.Ама то и светът комай се доминира от негодници!