102

Иван

преди 8 години

да си строител или шофьор в БГ е по опасно от колкото да си Военнен , Полицай или Пожарникар. Но те не вземат пенсийка на 45 и 20 заплатки

101

Анонимен

преди 8 години

Браво на полицаите. Но за съжаление нямаме народ. Защо търпим и позволихме за последните 16 години пенсионната възраст да скочи с около 10 години. Редно е да подкрепим полицаите.

100

vlady

преди 8 години

Редно е протестите да се провеждат на специализираните за целта места където има такива - за София бул. "Т. Александров" 31, за Варна ул. "Хан Аспарух"15.

99

Брат Вурст

преди 8 години

Тъй наречения "главнокомандващ на армията", най-после да свърши някаква президентска работа. Когато тези, които трябва да следят за спазването на законите, нарушават закона, би трябвало армията да им свърши работата. Какво сме им виновни ние, че да висим по два часа в задръствания.

98

Анонимен

преди 8 години

Ами няма да има пари за полиция Бойко ще храни и обрижва емигранти така са му наредили началниците зад граница пък и ромите твърде много се множат и за тях трябват пари. така че българино да ти е яка гърбината бачкане до гроб пенсии няма да има....щом търпиш

97

selqn4e

преди 8 години

Кой плати за поредния преврат?

96

от о-в Тамбукту

преди 8 години

Идвай Батка, трябва ни вожд, дебел и ***. Да плаши бабите и децата, да обира бананите от градините, да п""""ърди шумно и уригва звучно, да гледа страшно и предизвиква враговете. Не требва да чете и пише, до говори много. Със мучене ще изрязява одобрение или несъгласие. Чакаме те Батка. В знак на уважение ти изпращаме глигански зъби.

95

Анонимен

преди 8 години

Мачкай Бойко народа е с теб.

94

Анонимен

преди 8 години

Когато Стамболийски докара офицерите до там, че да ходят с кърпени ***, те му отрязаха главата. 25 хиляди наемника не можете за изхраните жалки некадърници.

93

СЕМ

преди 8 години

Към 122. Този сайт червенее отвсякъде, пич, и постоянно се трият неудобни за червените каскети коментари, за да може техните да изглеждат повече.

92

Винету

преди 8 години

До 115 анонимник. Хи-хи-хи, мечти-и-и, мечти червени, искаш ли пак да направим едни избори- няма значение какви. А гроздето киселее ли, киселее ли?

91

Анонимен

преди 8 години

Първо това в . България е пародия полиция . Второ никъде в нормалния свят няма 20 заплати най много един ръчен часовник или едно лично оръжие за особени заслуги и трето този сектор и ссъдебния не са реформираните и не са мръднали и на сантиметър от 89 г насам едни и същи номенклатурни кадри си властват там вече не второ ми трето поколение

90

Анонимен

преди 8 години

*** народ сме и поговорката, че казана с българи в ада никой не го пази е много точен и показателен в конкретния случай.

89

Иван

преди 8 години

90 % от военните и 100 лв на месец са им много. Цял ден стоят . Повечето са 100 кг и отгоре . Не знам как минават нормативите. За награда вземат 20 заплатки и пенсия на 45

88

Анонимен

преди 8 години

Браво ДА не Забравят Политиците Че ПОЛИЦАЙТЕ са част от Народната ВЛАСТ и Любов Да внимават в Картинката за да не им се Стъжни Преждевременно

87

R1

преди 8 години

виж сега, едва ли има държава на света в която обичат полицията ! Това е нормално, защото полицията е репресивен орган, а никой не обича да бъде репресиран нали ? Сега има тези, че видиш ли тея нищо не работят а искат привилегии ! да ама как се измерва тяхната работа а ? Ще стане както със здравеопазването! По - старите сигурно си спомнят как в началото на 90-те ни говореха, че здравеопазването ни било лошо и че като вкараме платена с-*** ще стане много по-добра !!! май не стана така :)

86

Ivan

преди 8 години

Еми как ще се уморят по 50 дена отпуска ползват.. Полицай , пожарникар и военнен с яки връзки се става. Като не им харесва да напуснат . Часният сектор ги чака 3 години 5 дни отпуска . Като те уволянт не взмеаш 20 заплати ааа ти тължаът 6-7.

85

Анонимен

преди 8 години

Пътник си Бойчо, пътник. Но нищо. На Тамбукту имаш шанс да те изберат. Острова е от 1200 ***, ще ги купиш от раз с по една чепка банани и под една палма цял ден ще ги управляваш. С палмови листа млади негърки ще ти веят и гонят мухите, ще похапваш кокосови орехи и печена рибка. Ехаа, живот те чака. Нема да имаш 6 милиона българи които да щавиш и лажеш. Но слънце ще имаш 12 месеца, ще те хапят тлъсти комари по тумбака и г???ъзо и ще се дръгнеш от сърбеж. А Цецо може да те чеше по всеки време.

84

Анонимен

преди 8 години

A ZASHTO NARODA NE IZLEZE I RAZBIE POLIZAITE.

83

Анонимен

преди 8 години

Това ли е поредният опит на кремъл за преврат в . България или така само ми се струва