129

Винету

преди 8 години

До 196, 198, 199, 200, 201, 202,203. Бойко е велик и без твоите блудкави намеци. Друг да е печелил 10 поредни избора? Ех, завист, завист.

128

Анонимен

преди 8 години

Държавният дълг скочи със 133% за 7 години и половинаДържавният дълг скочи със 133% за седем години и половина. Дългът на сектор "Държавно управление" към края на юни 2015 г. възлиза на 24,2 млрд. лв., сочат публикуваните данни на Евростат. А в края на 2007 г., откогато са първите данни за дълга по методологията на Евростат, задълженията на сектор "Държавно управление" са 10,359 млрд. лв. Така за седем години и половина държавният дълг е нараснал с 13,81 млрд. лв., или със 133%.

127

Анонимен

преди 8 години

Оставка !

126

изнервен

преди 8 години

Само така, Бойко. Ега ти нахалните полицаи. Що не питат народа дали е доволен от тяхната работа като искат толкова привилегии, а насреща няма адекватни резултати.

125

Анонимен

преди 8 години

Като Султана казава , че София била 2 милиона , защо само 200000 хиляди гласуваха за хубавото Данче? От 10 % одобрение за ГЕРБ в София фанфарите бяха съвсем преувеличени, и като се има предвид , че бройката за ГЕРБ е преувеличена и фалшифицирана с десетки хиляди гласа. Няма униформен полицай, чиято жена да е безработна.Над 90 % от работещите в полицията нямат полицейско образование, а голяма част от тях са със средно образование. Интелектуалното ниво на хората в МВР е много ниско.

124

Пян_Гъ

преди 8 години

Бойко е ФЕНОМЕН. Печели всякакви избори за пореден път. Втори премиерски мандат - уникално за БГ. Не може да се обяснява само с купуване на избори, иначе БСП щяха още да управляват. Всички купуват, но и за това се иска талант. Питайте ДПС! Бойко ще се изучава от студентите по социология, политология, пиар стратегии и т.н. Никой досега не е отговорил на един основен въпрос: КАКВО ПРИТЕЖАВА ТОЙ, КОЕТО ОСТАНАЛИТЕ ПОЛИТИЦИ НЕ ПРИТЕЖАВАТ,, ТА ПЕЧЕЛИ ТОЛКОВА ИЗБОРИ ПОРЕД? За мен това е главният въпрос

123

киро

преди 8 години

много добре знаят, че за нищо не стават и пак искат бонуси.до кога бе ченгета?

122

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 136Прав им път, да напускат. Аман от такива незаменими. И какви са тези привилегии какво е това чудо на фона на резултатите които показва полицията.

121

666

преди 8 години

А ти какъв пример си бе *** мръсен??? Че заради твоята алчност страдат 7 000 000 българи г-н 70%!!!

120

до 167

преди 8 години

Никой не вика вече полиция, когато е на зор, а гледа сам да се оправи, защото те за нищо не стават другарите полицаи. на кой му върнаха открадната кола или вещ, кой предпазиха от побой и изнасилване, защитиха ли старите хора в селата? Какво направиха, за да предпазят хората от телефонните измами? Само медиите помагат, а те участват в престъпните схеми за наркотици, проституция и трафик на хора.Всеки знае, че от тази полиция ползата е нулева.

119

хам хум

преди 8 години

Ще ги откраднат и тези 25 мил.лв, какато откраднаха милиардите от здравната каса.

118

до 178

преди 8 години

Мразят го 80% от българите ,които не пожелаха да гласуват за него или въобще не гласуваха. Колкото до комунистите, в герб са само такива ,но изродени.

117

Анонимен

преди 8 години

Няма страшно. Ще си турим полицаи и военни от Афганистан, Сирия и Мали.

116

до 170

преди 8 години

Не виждаш къде е Иронията !Народа протестираше за кражбите на милиарди а вие ги пазехте .

115

Анонимен

преди 8 години

ЕТО СЕГА Е МОМЕНТА ВСИЧКИ ДА СЕ ВДИГНЕМ И ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ ЗАЩИТИ МРЪСНЕТЕ ПРАСЕТА В ПАРЛАМЕНТА!!!!!! ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ,ДРАГИ МИ ДРУГАРИ,ДОКОГА ЩЕ НИ МАЧКА,ДО КОГА ЩЕ ЖИВЕЕМ В МИЗЕРИЯ,ДО КОГААА ???? АЗ НЕИСКАМ ДА РОДИТЕЛИТЕ НИ,БАБИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ НИ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГЛАДУВАТ,ДОКАТО НЯКВИ БОКЛУ*И СИ УРЕЖДАТ И ЗАДГРОБНИЯ ЖИВОТ ДО 10 КОЛЯНО!!!!! ДОКОГААА ЩЕ ТЪРПИМ?? ДОКОГА ????

114

ЦК на ГЕРБ

преди 8 години

Цирк организиран от самият Буда за да прикрие фалшификацията на изборите...

113

Анонимен

преди 8 години

Още преди много години написах ТУК ,че някои ден ще им ритнат копанката от която се хранят ама те ми сложиха минуси

112

BB

преди 8 години

Boiko mnogo te islojiha bG Polizai i ba4varova a goranov e Dankov polizaite vsimat visoki pari otpuskai a kakvo pravat nischto nito sa obrasovani nito s 4uj esik a i smardat ot zigari Alkohol Karst skapi koli imat apartm jadat eftino v stolperte Eide ima Po sle plateni umni u4eni Hora no islojiha pravitelstvoto pojarnikara i dr podobno e Saga Pak li siderov vi e vinoven gerberi vaschte Hora vi predavat To e jasno goranov schte im dade visoki saplati tn

111

Анонимен

преди 8 години

Да се свети името Му на Баце или както биха казали коалиционните партньори БУДА АКБАР.И полицията опрови и бюджета и Волен Сидеров оправи.Всички са оправени.Сега остава да запеем хвалебствена мантра за вожда Харе Буда Харе Харе а пък ченгетата да вървят да си правят далаверите щото нема пари ей, избори пак идат ей.

110

:(

преди 8 години

Против съм ченгелите да блокират улици и да нарушават закона, но ги подкрепям в борбата им за нормален начин на живот. Не си мислете, че корумпетата са по протестите. За тях 20 -те заплати са пари за семки. Протестират хора, които чакат на заплатата, за да си отгледат децата и да платят кредитите. Стиснали сте се за 25 милиона за ченгетата, а сте съгласни Боко, Съсела и Доган да крадат милиарди.