202

na boko dqdo mu

преди 8 години

Ще карам без винетка вече, то е ясно. И без това няма кой да те спре вече. Ще станеме скоро като индийците, без книжки, без светофари....

201

дебологъз депутат

преди 8 години

изборите свършиха,някой трябва да плаща некъдърници.

200

Анонимен

преди 8 години

Примерите със Словения, Унгария и Австрия не са изобщо на място. Във всяка една цивилизована държава, ако има винетки, то те са за магистралите, а не за нормалните междуградски пътища, какъвто е и случаят с гореспоменатите държви. Защо не дадохте за пример държави като Великобритания, Германия, Белгия, Люксембург, Холандия, Дания и пр. където няма такива такси? Или Швейцария където с една ниска месечна заплата може да си купиш поне 100 годишни винетки. Гласувайте пак за Боко, балъци такива!

199

ббг

преди 8 години

Пак се каните да доите обикновените хора ***. А заплатите и пенсиите кога ще ги увеличите 2 пъти, че да можем да си плащаме винетките? Колко са те в Словения, Австрия и Унгария, които давате за пример като цена на винетки?

198

Анонимен

преди 8 години

Браво Бойко! Бий червените като мачета у дирек! Всичко друго ще преглътнем!

197

Анонимен

преди 8 години

А парите от трафика на бежанци дето го въртите по цялата граница с Турция и Гърция кога ще ги осчетоводите като приход бе мафиоти гербави.Знаем туй онуй.За колко купихте Господари на ефира,че не искат да направят една скрита на бусовете по границата.

196

Анонимен

преди 8 години

Забравихте за вноската по 16-те милярда заем, с който ни наведе нашият "управник" и всеки месец трябва да плащаме! ;) Ония от МВФ не ги интересува вие как живеете и кви са ви доходите.

195

Румбо

преди 8 години

Брей,голямо увеличение!Да не би Лилито да е бременна и да събираме пари за Тиквения наследник????

194

Анонимен

преди 8 години

На мен и сегашната такса ми е голяма. Явно ще спирам колата.

193

Сатира

преди 8 години

Януари винетки 147 лв. Февруари 47 хил души на площада в София!!!

192

Мирослав

преди 8 години

Защо парите за ремонти на пътищата са малко? Разчитате само на винетки ли? А данък МПС който всички плащаме? За незнаещите ще кажа, че в нормалните държави има или данък или винетка или тол такси! Само при нас винетка и данък в едно... И най-разбитите пътища естествено срещу тези пари... Вдигнете винетките и на камионите 2 пъти! Защо само на овчиците които карат коли?

191

Анонимен

преди 8 години

След Орешарски е напълно нормално да се вдига всичко.

190

Анонимен

преди 8 години

Бойко е Левски!

189

ввв

преди 8 години

решението е ГЕРБ КАТЕГОРИЧНО !!! ВЪН ОТ ВЛАСТТА.Колко пъти трябва да се убеждаваме,че са некадърни да управляват държавата.Нито един социален,икономически или какъвто и да е друг проблем не са решили.Държавата ни тотално пропадна в дупката,а банките реализират 25 % печалба на цялата беднотия отгоре.

188

:)

преди 8 години

Вдигайте смело винетките. Няма да оставим Винету Борисов със само 5 милиарда долара, нали? Да се напънем и през втория му мандат да ги направим 10. А и Лилето... няма да я оставим да заслабне. Хора не бъдете егоисти!!!

187

dominici

преди 8 години

Докато не разберете, че за да получите, трябва да дадете, все ще сме на един и същ хал. Няма как със 60лв винетка да имаме добри пътища. Няма как с билетче от 1лв в градския транспорт да имаме хубав такъв. Помислете малко, не реагирайте първосигнално.

186

Анонимен

преди 8 години

и 100 хил да я направите винетката пак нищо по-качествено няма да сложите на пътя. Всичко ще откраденете и ще дойда да ви нац-епя кмбата

185

Анонимен

преди 8 години

predlogenie.da se premahne valutniat bordi edno evro da stane 1 000 lv taka vsicki shte badem milioneri,shte ima pari za vsicki.

184

Анонимен

преди 8 години

KOLKOTO PO VISOKI DANAZI,TOLKOVA PO-SHTASTLIVI HORA.10 000 LV. DANAZI ZA BALGARSKO SEMEISTVO,TRIABVA DA SE VLEZE V POLOGENIETOI NA FINANSOVIAT MINISTAR,PARI TRIABVAT ZA POLIZAITE I VOENNITE.

183

Анонимен

преди 8 години

1 000 LV. EDNAVINETKA,ZA DA IMA PARI ZA MNOGO GERBADGII,A DOGODINA 2000 LV,VIE ZNAETELI CE V GERMANIA EDNA VINETKA STRUVA 3 000 EVRO?