10

уникално

преди 8 години

Феноменални са протестите и анатемата срещу смешника Сидеров. Човек ще си помисли, че той направи безпрецедентната кражба и фалит на банката,които пари ние ще плащаме, а не крадците във властта. Сидеров ли сключи договорите с Мариците и куп други договори, които източват държавата? И още ....Защо чак сега скачате срещу този ,който от много време си живее в НС? Беше удобен преди, или някой в момента трябва да отклонява вниманието от други по-големи безобразия??? *** народ-лесно се манипулира!

9

Нав

преди 8 години

Тоя завчера се сравни с Никола Петков,като него щели да го арестуват в парламента!!!Аха да фърля топа от смях! Просто немога вече да намеря думи,за да опиша безумието на този екземпляр от градската фауна на България!

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 16Защото не ходи да рути клекшопове.

7

Анонимен

преди 8 години

От това перхидролено *** ще стане страшна шамандура в Черно Море-кух е на макс и няма опастност да потъне!

6

Анонимен

преди 8 години

До 5Да,държавата на тиквата,НАРОДА си го избра.А ако народа беше глас0вал,Батака и 2% нямаше да има.И като не ти изнася,нарами си белокосата матрьошка и бегом към Русия.Нали сте националисти-видяхте се вчера на "митинга"-2 БГ знамена и 10 руски.Създаваите си хаидушки движения в Сибир.

5

Анонимен

преди 8 години

Колко ченгета се занимават с ВОЛЕН?ВСИЧКИ!КОЛКО ПРЕСТЪПНИЦИ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИЯ МЕСЕЦ БЯХА ХВАНАТИ И ОСЪДЕНИ ОТ ПОЛОЦИЯТА?ЕДИН И ТОВА Е ВОЛЕН СИДЕРОВ.СНИМАХА С КАМЕРА РОМИ ПРОДАВАЩИ ЦИГАРИ БЕЗ БАНДЕРОЛ. РЕЗУЛТАТ - НЕГАТИВЕН. КОНТРАБАНДАТА ПРОДЪЛЖАВА.НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕМ И ЩЕ СПРЕМ КОНТРАБАНДАТА. ПОЛИЦИЯТА НЕ ИСКА ДА ВКАРА В ЗАТВОРА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, ЗАЩОТО ИМАТ ПОЛИТИЧЕСКА ЗАКРИЛА. ЧЕСТНИТЕ ХОРА ГИ БИЯТ И УБИВАТ.

4

Анонимен

преди 8 години

Въи,Болене....в затвора ли ше идеш???Въиииии...нидеи ба...На кой оставяш Фафла ТВ,гледана от никой???Кой ще прави пици на анаболните?Кой ша ломи клекшоповете????Въиииии....Въх.

3

5

преди 8 години

Държавата на ТИКВАТА. КОЙ пак е на власт.Българина масово не гласова.14/100 невалидни бюлетини.Бедност,мизерия и кражби в цяла БГ.ЦЯЛАТА Полиция СЕ ЗАНИМАВА С ЕДИН ПОЛИТИК,КОЙТО НИТО Е КРАЛ,НИТО Е УПРАВЛЯВАЛ С МНОЗИНСТВО.КЪРДЖАЛИ ПАК Е НОМЕР ЕДНО В УСВОЕНИ ПАРИ ОТ ЕС И ПАК "КОЙ" ВЗЕ ВЛАСТА, А ТИКВАТА *** НА УМРЯЛО.ХОРА С ПРИСЪДИ СА ВЪВ ВЛАСТТА.НЯКОЙ ДОРИ УБИХА СВИДЕТЕЛ ПО ДЕЛО СРЕЩУ ТЯХ И ОТНОВО СА ВЪВ ВЛАСТТА.

2

Анонимен

преди 8 години

Вчера сутринта пред парламента на "шествието" на Батака се извърши и паралелно преброяване на психично болните в БГ.За наша радост те са една маршрутка хора,пък и повечето,като бабката от Елхово,бяха дошли с/у 20 лева и парче пица "да видят Софията",а други пък бяха за забавление.Хахахаха-тея Батакистите като че ли са им възложили задача от Кремъл да уморят българския народ от смях.

1

Анонимен

преди 8 години

Стига ни набутвахте изветрялото джудже.Него вече никой не го бръсне за нищо-той си е най-обикновен психично Болен.