20

Боби

преди 8 години

Цялата история.1. Нашите ПИЛИТИЦИ искат да купят Ф-16 но офертата е ЗАГРОБВАЩА (доказано) и след 10-12г сме в същото положение2. Нашите ПИЛИТИЦИ не искат да купят ГРИПЕН единствения лек ЗАПАДЕН самолет оставащ в производство(Ф-16, Ф-18, Ф-15, Еврофайтър се спират до 5г)3. Ф-35 е БЕЗБОЖНО скъп и не става за ПВО и "Еиър полисинг"4. Руски и Китайски самолети никой няма да ни позволи да купим5. Рафал е страхотен но МНОГО скъп самолет6. Без МиГ-29 ще станем като Прибалтийските страниПОЗОР

19

Анонимен

преди 8 години

До 23Да Полша купува резервни части и да Русия им обслужва самолетите, Полша има лиценз от Русия само за техните двигатели, Полша няма право да ремонтира чужди двигатели. Освен това Полша са ще ремонтира двигателите, и тя изрично каза че ги връща ремонтирани ама без никакви резервни части и подръжка, само ремонт и толкова. Ако пък има възможност да ни продават резервни части което не виждам как освен ако ни продават техните си нали се сещаш на какви цени.

18

(-_-)

преди 8 години

Кой не би се възмутил ако някой прави бизнес на негов гръб? Поляците правят точно това. Щом има споразумение да не ремонтират самолети на трети страни, значи има основание за съдебно решение.. Друг е въпросът дали ще има резултат и какъв ще е той.

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 24И ти на най-големите мошеници в света ли вярваш бе?

16

Анонимен

преди 8 години

Най-интересното в цялата работа обач е, че Русия ни е предложила по-евтина оферта и е дала гаранции двойно по-дълъг период след ремонта.Обаче нашите гъзодавци са отказалиИма подробно обяснение за това в руската пресаТук обаче, в разгара на демокрацията и пълния достъп до информация, на нас ни се дава само това, което изнася на далавераджиите в МОТова и квинтесенцията на всичко!Лъжат до прегракване, колко скъпо и неизгодно било предложението на РусияТова е поредното предателство и далавера

15

до 21

преди 8 години

Русия продава ли резервни части на Полша? Обслужва ли им самолетите изобщо?

14

Анонимен

преди 8 години

Така изключвам всичко дотук, обаче един въпрос все ми седи във главата, договорът е подписан за ремонт на двигателите, а какво ще стане ако нещо друго се счупи, или трябват резервни части. И като знам че почти на 100 % е сигурно че Русия ще прекрати подръжката, и няма да ни продава резервни части или ако да то на 4-ни цени. Тогава искам да питам онова подобие на министър колко точно ще сме спестили от ремонтите на двигателите.Ето тогава искам да се истапанчи да го видим!

13

Анонимен

преди 8 години

Абе разберете се най-накрая - поляците да ремонтират, дайте им комисионната на руснаците и готово..

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 19А ти русофилко какво ще обясняваш когато ремонтирания в русия самолет внезапно се самовзриви от забравено в него взривно устройство от РСК-Миг?

11

Анонимен

преди 8 години

Руската фирма дали е част от големия шлем на Първанов за монополите?

10

Анонимен

преди 8 години

Да е... И това приятелство. Заради тях ни завладя Византия, заради тях се бихме със сърбите и Македония вече не е България, заради тях 70 години сме вън от нормалния свят. крадат , лъжат, убиват, грабят и са сипват народа ни век и половина. да си е... Майката

9

Вицекраля

преди 8 години

България е протекторат на Сащ! И само Вицекралят на България, американския посланик, решава, къде ще бъдат ремонтирани българските самолети и къде, не! Въпроси има ли?

8

kokospa

преди 8 години

Значи Полша има 32 броя МиГ-29 и от години си ги ремонтира сама!!!Дават гаранции на собсвените си летци!Имат цялата налична документация и матушката мълчи .Вероятно скърца със Зъби.Но когато става въпрос за нашите започва да ни плаши.Русия не произвежда самолети по натовски стандарти и не ИСКА да модернизира нашите.Изводът е че руското ни лоби ще остане с пръст в устата.

7

АТАКИСТ

преди 8 години

до 8 Разбира се, че е право на Тиквата да казва кой ще ни ремонтира самолетите.Въпросът е ако накой самолет от тия полски ремонти падне някъде си ще обвинявате Русия, защото е произвела преди 30 години тези тенекии и ни ги пробутва?

6

ДО 1

преди 8 години

КОМИСИОНА - С 1 Н

5

бай Вълчо от Хисаря

преди 8 години

На времето един велик българин бе казал: Лошо се живее сред гпупци неразбрани.Е , аз мисля че БГ народ трябва да покаже един среден пръст на предстоящите избори на тези наши глупци.Опция: да им спомене майките.

4

Анонимен

преди 8 години

Малко попрекалиха братушките

3

тяхно право е

преди 8 години

Наше право е да си избираме кой ще ни ремонтира самолетите. Време е на Путин да си изтегли стотиците *** и да започне да се държи с нас като с партнъор.

2

Анонимен

преди 8 години

Значи, ако си купя лада и тя се счупи требе да я карам до толиати за ремонт

1

Анонимен

преди 8 години

Руснаците газ пикаят, че някой сам е решил да си поправя съветската барака.