65

ODESSA

преди 8 години

Не се шашкай, живея във Германия дълги години. Не ми обяснявай, кой е естественият ми съюзник.

64

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До до СтранджатаВ случая не е важно дали ще приемат Сърбия и Украйна в НАТО... - важното е, че те изявяват желание за членство...

63

Аз

преди 8 години

само не разбирам за какво се дърлите, те рашките и муриканците са си друшки. Правят си подобни конфликти през 5-10 години да си продават оръжията, а театрото, че са врагове го дават на масата. Ако смятате, че нещата са геополитическо влияние или идеали, сте много промити или просто платени за да промивате...

62

до 108

преди 8 години

Пускай

61

до Боби

преди 8 години

Здравеопазването в Русия не е безплатно. Финансира се от здравни вноски но тъй като руските заплати са ниски е дефицитно. При сложни операции е същото като в България - дълги списъци, роднини се молят в интернет за дарения за болните им деца, и накрая може и да не дочакат и умират преди да се съберат парите. Или веднага се уреждаш ако си роднина на ченге. Общество на двойните стандарти

60

Анонимен

преди 8 години

Путин е ОТВРАТИТЕЛЕН агресор, но скоро ще гризне дръвчето!Тези номера, с консолидиране на глупаците, като нарочиш "някой за враг", е стар като света, но рано или късно се плаща.Ушанките вече няма какво да ядат, а става все по-лошо.Украйна му удари шута, а на ред са още много недоволни.

59

Анонимен

преди 8 години

Русия сега не е СССР. И грешката от Афганистан не е забравена. Така че руснаците всичко са предвидили. Освен това в Сирия няма планини, където да се крият терористите от ИД. Ще има много изгорен пясък в пустинята!

58

Анонимен

преди 8 години

Днес разбрах, че в Русия имало сенат. :D.

57

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Българските рубладжийчета... - електорат - мечта за всеки диктатор...

56

свинаря

преди 8 години

До соросоидаЕдно е да викаш някого да бомбандира народа ти,друго е да го викаш за да бомбандира смъртния враг на този народ. Или пак друго си питал,ти интелигентни човече?

55

до Странджата

преди 8 години

Явно не си ходил в Белград, но в центъра сърбите са оставили разрушени сградите, които американците бомбардираха. С надпис-Не забравяйте кой стори това! А Сърбия ще влезе в Нато, наравно с Украйна. Тоест никога!

54

Боби

преди 8 години

До СТРАНДЖАТА 84Умнико след Милошевич в сърбия заработиха НПОтата на знаеш кой. На Сърбия и трябваха почти 20 години облъчване за да почнат и техните продажни политици да пеят одата на радоста на ЕС но за НАТО си го измисляш. САЩ няма да позволи.

53

Сандо

преди 8 години

> извън територията на странататова не е ограничено само до Сирия .... Украйна, ЕС, САЩ също са извън Русия

52

Анонимен

преди 8 години

Сирия не е Крим и затова Путин само се ежене ще си остане. Скъпо ще му излезе да играе ролята на бодигард на кръвопиеца Асад.

51

Tina

преди 8 години

Така, че...Действията на Русия дотук са правилни.И намесата й в Сирия е добра новина.И не си мислете, че е забравила ДНР и ЛНР.

50

Боби

преди 8 години

До Анонимен 72Умнико Здравеопазването в РФ е БЕЗПЛАТНО а в САЩ и ЕС е ПЛАТЕНО като фондовете(лични) се трупат от заплатите на хоратаТова означава ли че САЩ и ЕС не са велики сили защото нищо от Бюджета не дават за медицинаНе не съм прав спонсорират местните фармацефтични фирми да създават не лекарства а продукти които да се вземат цял живот и да ОБЛЕКЧАВАТ а не да ЛЕКУВАТ БОЛЕСТИТЕ. И естествено да печелят ЗВЕРСКИ на гърба ба БОЛНИТЕ

49

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Не знам колко точки са спечелили руснаците в Сърбия... - но след като сърбите разбраха угрозата от прегръдка с руската мечка - панически се разбягаха и се завтекоха с молби към тия, които ги бомбиха... - за членство в НАТО... - извод: И дявола бяга от Русия... - да не мислите, че Башар Асад храни някакви симпатии към Русия... - просто иска да се възползва от нея, да спаси престъпния му режим...

48

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 81Децата в блоковете согурно и те са били джихадисти ?

47

Анонимен

преди 8 години

Когато всекидневно света гледа кадри на обезглавяване на хора, когато заснеха известен джихадист да разпаря убит християнин и да яде сърцето му, когато ежедневно ИД войници изнасилват стотици жени, затворени в джамия, тогава Западът рони сълзи и маже сополи, но когато успяха на сринат два блока пълни с джихадисти всички скочиха - откъде накъде руснаците ще се намесват!

46

Анонимен

преди 8 години

Путин ще влезе в историята като най-безотговорния политик, а рашките като най-безотговорния народ на планетата. Никой но никого не търси отговорност за нищо в тази държава. Единствено се преследват един друг по бандитски мотиви, кой на кого да свие откраднатото.