45

Факс !!?

преди 9 години

Получихме факс ? ФАКС ? сериозно ???

44

Анонимен

преди 9 години

Пратете ги в страсбург. А нпо-тата директно в урановите мини.

43

Знаещ

преди 9 години

Що никой тези адвокатчета не казва, че предписанията на съда по правата на човека в Страсбург, имат ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН характер, а не задължителен?!

42

Анонимен

преди 9 години

Кога дойдоха ромите в България - 89та година ли? Или имаше и преди това? Имаше ли проблеми с тях преди това?

41

НПО

преди 9 години

А не можеше ли да се настанят ромите (и бежанците които са като в концлагер) в обезлюдените села...Толкова много празни къщи има.Да се оземляват- толкова пустеещи земи има...И те са хора.

40

Анонимен

преди 9 години

Разбирам що в Русия тия организации са забранени.

39

Батман

преди 9 години

Абе голяма загриженост значи, ами защо не мислят за хората дето не могат да си влезнат във владение на земята???? Сега ако успеят да ги махнат сигурно държавата ще иска данък за 10 год на зад.....

38

Цък

преди 9 години

Не търсете под вола - теле!Не НПО-тата са ни виновни, а некадърните и необмисленни правови действия на общинските администрации.Ако, при ареста на престъпник полицаят не "прочете" правата на задържания престъпник, адвоката му може да се позове на този факт и съдът е длъжен да освободи престъпника, защото са нарушени правата му!Къде бяха общинските администрации когато се строяха незаконните сгради?Защо не приложиха закона "буква по буква", а действаха като пълни делитанти?

37

Анонимен

преди 9 години

Вярно ли е, че тези НПО-та се финансират от държата, и в същото време я съдят в Страсбург? !?!?!?!?!?!?!?!Някой знае ли истината?

36

sss

преди 9 години

децата са в заготовката за сапунец.....*** на ЕС..***

35

Жена

преди 9 години

Всеки гражданин, богат или беден, българин арменец, евреин или ром, има както права и задължения, които трябва да спазва.Насилственото влизане в чужд имот е престъпление и всеки трябва да понесе наказание.Непознаването на законите и неграмотността не е причина за липса на правосъдие.Равни права, равни задължения, равни условия на труд и равни възможности за образование - това са основните принципи на демокрацията.

34

gtf

преди 9 години

до г-жата от организацията "Равни възможности". Аз също искам възможност да строя, където ми падне, най-вече в морски или планински курорт. Още по-добре би било в защитена зона, далеч от градската суматоха, шум и мръсен въздух. Хубаво би било и държавата да поема издръжката на моите деца, пък аз да си клатя мак*рите по цял ден,пък децата да събират пластмаса, че да ми докарват европейска надница.

33

Анонимен

преди 9 години

Най голямото право според европейския съд е да не се спазват законите, да се ползва, друг да плаща но в България, не в Европа ! Да дойдат да си ги вземат ромчетата, халал да им са престъпниците те европейците скогро ще гръмнат ако не закрият престъпните си програми за защита на крадци

32

Валентин

преди 9 години

Вижте сега, тези НПО-та се изхранват от разделение и дискриминация. Колкото повече ги плюете и споменавате толкова повече те могат да отчитат дейност, да използват вашите нападки за бъдещо финансиране, и да оправдават съществуването си.Необходимо е да им се вмени спазването на законите на България, които не толерират дискриминация в каквато и да е форма: спрямо малцинство или мнозинство.

31

x

преди 9 години

"Имаше хора, които са на работа" хахахахахахахахахах

30

Сашо

преди 9 години

За да построя една ограда на вилно място - разбирай 8 метра дълга и 2 метра висока трябваше да подам десетки документи, да поискам одобрен проект и да получа разрешение за строителство, което ми отне 8 месеца и ми струваше над 2000 лева само за проектиране и разрешения. Е защо Сали може да строи каквото и където си ще, а аз като съм Сашо трябва да плащам, да чакам и да се моля на същите тия институции дето не им пука Сали какво върши.

29

Реалист

преди 9 години

Що не прочетете или изгледате (в нета има изобилие от видео и статии) как френската полиция се "справя" с незаконните гета покрай Лил, Марсилия, Лион, Нант и къде ли не още. Не знам дали няма да ви се промени сериозно представата за "човечност", "съпричастие" и "хуманно отношение".

28

Българка

преди 9 години

До адвокат МихайловаУважаема госпожо адвокат, всички граждани в РБългария имат равни права,след като сте толкова загрижена за гражданските права защо не защитавате гражданите, които:1. Строят в собствените си имоти и поради прекалено сложната процедура чакат с години узаконяването на домовете си, а може и да не ги узаконят.2. Платили, с честно изкараните си пари, са на некоректен предприемач и не само няма как да си върнат парите, но трябва да плащат и повече, за да ги запазят и други.

27

112

преди 9 години

А европейския съд по ЗАДЪЛЖЕНИЯТА на човека - кога ще го сезират тия НПО-та?

26

Справедлив

преди 9 години

А кой и кога ще събори незаконните дворци, имения и резиденции на алчните ни политици? Не защитавам в случая оставащите без покрив * семейства, но като ще има правосъдие, нека да е за всички.