14

Анонимен

преди 8 години

Охранителната фирма на ББ охранява Лукойл от много години, а сега се прави на изненадан от игрите им, вбесява се уж и се прави на спасител.Айде стига с лицемерието, а?

13

Анонимен

преди 8 години

Боче, хайде поне един осъден, един дето ни е розбивал двигателите. Но като почнат от министерствата, прокуратурата, съда да си взимат своето, кой да осъди тези ***, съкратили живота на хиляди двигатели? Обеси 5-6 от тези *** да висят една седмица да видиш как ще са нормални горивата. Ама като си се омазал до уши в гепенето как да ги бараш бе Батко. Кажи ми Боце, какво нормално има е нас, едно поне да си чувстваме достойни българи?

12

Леко, че пак ще

преди 8 години

вдигнеш кръвното, Велики! И преди четири-пет години, и сега все едни и същи бензинджии ни лъжат, ама нещо не си плащат рекета явно напоследък, за да си се разлютил такъв, а?

11

ВБЕСЕН

преди 8 години

До АнонименАз пък съм бесен, че не живее със 150 евро на месец. Иначе нямаше да има опашки в големите вериги магазини за каквито се сетиш стоки, огледай се - пълно е с купувачи! Заведенията са фрашкани до горе и хапват и пийват. Всичко това се вижда, а че има хора с толкова средства - има, но те не са масово!!! Стига сте дрънкали едно и също, все едно някой ще ти даде подаяние за това...

10

Potrebitel

преди 8 години

Не може ли да се публикуват имената и адресите на бензиностанциите, където са открити отклоненията в качеството, за да не купуваме от там. Да не говорим, че по-голямата част (големите вериги) става въпрос за франчайзинг, и самата марка е заинтересована да се спазват нейните стандарти. Така по естествен път ще се реши този въпрос, като хората спрат да зареждат там, некоректните ще фалират и ще излязат от бизнеса.

9

balkando

преди 8 години

Браво ! Независимо от причините, които са ясни, добре е че политиците се опитват да сложат малко ред при горивата. Полека-лека всичко ще си идва на мястото, освен ако последователите на брадатите *** с "Капитала", не успеят пак да завъртят революция и да върнат всички назад във времето.

8

Анонимен

преди 8 години

Парлами. Не чули,не знаели, някой друг виновен.Бесен бил.Прави се на интересен.Ахмаците се хващаме *** изцепките му.

7

знаещ

преди 8 години

***, Боце, ти не знаеш ли кои са най-големите петролни "алхимици" в България? Нали, тоя дето беше наел античния театър в Пловдив за купон ти е приятел? Отчита ли се редовно? :) Да не е престанал, та за това да си толкова "бесен" ?

6

истина

преди 8 години

А, събуди ли се държавата? А сега и цената на бензина да проверят как се формира при тази ниска цена на барела!

5

Анонимен

преди 8 години

Бойко, 5 години си бараш шлифера и не знаеш, че горивата у нас се каращисват, особено дизела. Колко проверки го доказаха и какъв е резултата? Аз ще ти го кожа, нулев!! Не стига, че цените ги държиш високи, не ми казвай, че Златев не ти заделя за да е монополист, а качиството е трагично! Който е зареждал в Германия, Италия, Сърбия и др.усеща, че колата гори поне с ЕДИН литър по-малко и лети. У нас и става тромава и гори много. Да не казвам, че от наш дизел мотора не гасне, гасил съм на скорост.

4

Анонимен

преди 8 години

Ама не си бесен,че приятеля ти Златев няма измервателни уреди и краде с милиарди.

3

Анонимен

преди 8 години

Той е БЕСЕН , че се е разбрало....

2

www

преди 8 години

ДАЛАВЕРИТЕ СЕ ВЪРТЯТ ОТ ГОДИНИ ТОЙ СЕГА СЕ СЪБУЖДА...

1

Анонимен

преди 8 години

На племето българско му трябва китайски комунизъм. Иначе цари безпорядък и разруха. Това се случва в момента.