33

До 30

преди 8 години

Сещаш ли се за Херострат? А за Алкивиад? Или поне за Теофил и още плеяда от вече отдавна забравени "герои"?В крайна сметка, нищо ново под Слънцето

32

художника

преди 8 години

И сега децата от квартала "продават" джанки по спирките, кой-колкото даде, от 10 до 50ст. Катерят се по дърветата, правят фунийки и ги продават.Как да не си купиш от тия мушмороци, за тях това е игра и едновременно урок, че трябва да се потрудиш, за да спечелиш.А едно ромче на бензиностанцията директно ми поиска 1лв. Викам му, че за да му дам трябва да си ги заслужи. Песничка, стихотворение... не знае горкото, накрая направи 10 лицеви опори.Всички умряха от смях, ама си изкара парите.

31

дани

преди 8 години

И да е вярно, че е продавал гривни, какво? Това значи, че заслужава да бъде пребит?! А какво заслужава този, който изказва подобно мнение, като нещо нещо най - нормално?

30

animal planet

преди 8 години

какъв е този неандерталец на снимката бе излезнал от animal planet?

29

niki

преди 8 години

Лелеее, тоя от снимката да го връщате в зоологическата градина, че да не стане пореден скандал. :)

28

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 34и какъв ли е той наистина, след като вече видяхме бащата и дядото ?децата са деца, нямат място в жълтата преса, оставете ги на мира !

27

писна ми

преди 8 години

Жалък опит на нискочели мутанти да оневинят приятелчетата си. Няма кой да се върже на подобни лъжи!Къде бяха многоуважаемите свидетели, една седмица докато се търсиха престъпниците пребили човека? Защо не излезнаха тогава да кажат какво са видели? Защо така наречените свидетели се появяват след ареста на биячите? Няма кой да се върже на лъжите ви, дано биячите отнесат дебели присъди за опит за убийство!!!

26

ист

преди 8 години

Щом като смятате че дядото си заслужава боя, и вие си заслужавате боя.

25

к

преди 8 години

О ,чудо! Неандерталец дава итгервю!...

24

Анонимен

преди 8 години

По минусите си личи, че има 1-2ма от "свидетелите" и тук. Този малък брой предполагам се дължи на високата летва, която поставят технологий пред футболните фенове. Все пак не е като да пиеш бира по цял ден и да биеш деца и възрастни хора.

23

Анонимен

преди 8 години

Най мразим две неща- скинари и *

22

Анонимен

преди 8 години

По панорама дадоха интервю с бащата на децата и син на бития старец, човека беше инженер в Австрия, много ме съмнява, че децата на инженер работещ в чужбина били просили. Това са пълни лъжи. За побойниците най-строги присъди за опит за убийство. Пращайте ги в някой затвор пълен с да ги женят по три пъти на ден. На този мутант на снимката няма да повярвам дори да ми каже колко е часа, на лицето му е изписано колко е *** и ограничен.

21

да бе да

преди 8 години

Е не на човек с такъв фейс не мога да повярвам колкото и да искам, личи си че този е от аверите на биячите и сега измислят разни фантастични истории за да оправдят побоят. А иначе това си е опит за убийство и трябва да се накаже с най-сурово!

20

Чорбалъ

преди 8 години

Ограничена *** проста ***, се опитва да спаси приятелите си - деграданти. Дано да ги приберат на топло за няколко годинки да се понаучат как се бият пенсионери и се тормозят деца. Пълни нещастници.

19

анонимен

преди 8 години

И на този нискочел и дебеловрат свидетел може да му се вярва?Откога е престъпление, че децата са продавали гривнички? Напротив - ако са ги изработили сами и ги продават, няма нищо лошо - нека се потрудят, вместо да се шляят по улиците.Много е възможно, ако дядото е прибирал парите от продажбата, то е било, не за да ги изпие, а за да не им ги откраднат.Защо иначе раздаващите "справедливост" биячи се скриха, както и появилите се впоследсвие свидетели едва след като се установиха биячите?

18

Анонимен

преди 8 години

"Свидетели на побоя, който беше нанесен над възрастен мъж пред очите на внуците му, заявиха пред Нова телевизия, че потърпевшият Красимир Иванов си е заслужил боя..."Такова твърдение е достатъчно красноречиво и не се нуждае от повече внимание и коментар!

17

Анонимен

преди 8 години

А бе от 100км си личи че този е нагъл лъжец, за толкова ли глупави ни мисли бе? Дайте му и на него 10 години затвор!

16

Анонимен

преди 8 години

Този пропаднал тип обясни пред камера, че няма познати, които да не са задържани от полицията, смятай за какво става дума. Това ли ни е Свидетелят?

15

Анонимен

преди 8 години

Айде сега съда да си свърши работата и тези убийци да бъдат пратени за дълго в затвора, защото това си е опит за убийство.

14

Анонимен

преди 8 години

СЪД И ЗАТВОР ЗА НАЦИСТИТЕ! Ще биете старци и деца? Бай Ставри от втория етаж, дясно крило ви чака. Бай Ставри е строг,, но справедлив!