46

Black Sea

преди 8 години

Някой май не прави разлика между Арктика и Антарктида. Само не разбрах дали Путин или авторите на статията. *** нейсе. Дето Австралия там и Австрия.

45

Dimosina

преди 8 години

Който не храни своята армия храни чужда тва мозька на Бай *** не може да го разбере защото той е селянин за това той храни други хахаха

44

До 63

преди 8 години

ДА БЕЕЕЕ, ВИДЯХМЕ ГО ТВОЯ хамерикански флот...! Горкичкият "доналд кук" едва успя да се фъсне от Черно море, преди да видят наа...те гащички на нещастните морячета!!! Що плещиш глупости, от незнание или от проклетия? И в двата случая е отвратително!

43

Анонимен

преди 8 години

Тя Русия отдавна им взе страха на третополовите от НАТО и на краварите.

42

В Тихия Океан :

преди 8 години

Българските новини не съобщават :На 4 юли , денят на Американската независимост , Путин поздравява Обама за празника .Руски атомен бомбардировач приближава Калифорния и пилота изпраща също поздравление към американските пилоти :" Hi , we are here !And we are sending greetings to the American pilots for your independent day ".Това го съобщи американската телевизия ! И дадоха как изглежда самолета !

41

Анонимен

преди 8 години

Злобните малки пинчери от злоба им остава само да лаят по Русия хахаха нещастници пьрво се вижте под микроскоп колко сте смешни че руснаците умряха от смях Бай *** му се нспьлни двора с *** ама той ни расправя колко лош бил Путин хихихи

40

Истината

преди 8 години

Е,че повечето обявени руски планове са блъфове,с цел да заблудят противника за истинските намерения(и възможности) на Русия!Глобален морски флот няма да бъде създаден-първо нямат средства и второ-не им е нужен.Това разбира се не значи,че няма да укрепят флота по важните направления,напротив,но всичко ще бъде икономично и максимално ефективно.Отдавна са минали времената,когато се хвърляше целия ресурс в безумното състезание със САЩ.Сега се залага изключително на асиметрични отговори.

39

Анонимен

преди 8 години

съдържанието на морската доктрина. Ако се натресете на АМЕРИКАНСКИЯ ФЛОТ вейте флага и викайте путин ак бар ако остане време после ще храните рибата

38

Анонимен

преди 8 години

един смачкан долар за 60 страховити рубли

37

ист

преди 8 години

След като Русия се превъоражи, руснаците ще задминат американците по стандарт, което не е хубаво -ще им се видят голите ***.

36

Българин

преди 8 години

Смърт за Сащ= свобода за народите по света!

35

Анонимен

преди 8 години

Епа те ...американците/НАТО-вците си ходят със самолетоносачите където си искат и правят каквото си искат ...що и Русия да не го прави ....не виждам къде е проблема ..или на амитата им се вижда сега тесен тихия океан и Атлантика ? .....

34

Анонимен

преди 8 години

До Не бъдете наивни........ти пък как преброи парите на Путин--ххаахаххааа абе толкова ли си наивен-че и нас да ни правиш такива--ти знаеш парите му--ххаааххахааа вие троловете *** съвсем изпушихте вече.....

33

Анонимен

преди 8 години

Вие сте едни аграрна страна и нищо повече а Русия е велика сила

32

до 43

преди 8 години

Краварите добре напасаха кравата Россия и сега ще почнат да я доят! Естествено теленцето аутист да се съпротивлява, защото цицаше милиарди от дойната крава, но няма шанс срещу краваря чичо Сам!

31

Не бъди наивен

преди 8 години

До ПаметливИмаш ли престава колко пари харчат руснаците за въоръжаване и колко заводи са затворени от както стана простотията в Украйна ? Имам приятели и украинци и руснаци. Откакто Путин е на власт е избил хиляди невинни хора. Хората там ги е страх да гъкнат против тоя ***. Да Елцин беше смешен пияница ама поне не си избиваше собствения народ.

30

Паметлив

преди 8 години

До Не бъдете наивнидо 47 И какво като Путин е диктатор?*** и кажи на руснаците,че трябва да свалят Путин и да върнат "демокрацията" на Елцин!Да видим какво ще ти отговорят!Дори сега,когато Русия е във война със САЩ,положението на руснаците е в пъти по-добро от това при Елцин!

29

стига глупости

преди 8 години

Няма ли кой да го застреля тоя психопат ??? Как не им писна на руснаците от диктатори. Май няма да миряса докато не подпали 3-та световна. 15 години е на власт чрез политически убийства и измами. А вие си мислите че Путин ви пази от лошите американци... Пази си милиардите да не му изчезнат.

28

до 48

преди 8 години

Кремълските *** са като гадни *** и са налазили всички сайтове за да хвалят Джуджи и да плюят по САЩ! Но наистина трябва да се напръскат с Raid- унищожава гадините до крак!

27

Мераци

преди 8 години

Рогозката ходи на срещи и очаква да му се сбуднат мераците- да посети Румъния и България с нов модел бомбардировач.