22

Анонимен

преди 8 години

*** трепят пкк и ни баламосват,че мачкат турските офицери в ИД.Май ще има още бомбички из туркито.

21

Анонимен

преди 8 години

Войната с терора е най-трудната и тежка война, защото терористите не са в гората или планината, Терористите са скрити сред населението. Нито една редовна армия не иска да дава жертвиза да отделя терористите от населението. Освен това ,то е мирно днес, утре няма да бъде мирно.Много правилно казват турците че асад няма желание да се занимава с тях. Асад си живее живота потънал в злато и разкош. Позволи народа му да се раздели на две и да се самоизбива. Какво по-хубаво от това за него и богатите !

20

до 32

преди 8 години

Абдула Йоджалан е бивш агент на МИТ - Турските тайни служби. Много години е служил като агент на МИТ във Франция. Баща му е турчин а майка му е дете на арменски помаци - арменци приели исляма и се определили като кюрди след геноцида.Изведнъж Йоджалан напуска МИТ и става кюрд.

19

Анонимен

преди 8 години

Ах, ориенталска ИДИЛия.Тия са толко прости, че като нищо ще се бият още 40 години. Врякат си "Аллах акбар" без да осъзнават, че постигат единствено "САЩ акбар" или "НАТО акбар". Взаимно си омаломощават силите, за да останат *** на западняците. Ама ко да ги праиш, дотолкова им стига акъла.

18

Анонимен

преди 8 години

32Бин Ладен се обърнал срещу САЩ? Още ли смяташ че наистина е имало такъв човек някога?

17

Анонимен

преди 8 години

Аз искам руснака да се намеси най-после в Сирия под предлог че Путин иска да защити аверчето си Доктора и тогава да настане мазало за фанатичните отрочета на САЩ от ислямска държава.

16

Анонимен

преди 8 години

Турция в момента е във война с всички терористични групи и Сирия. Единствения вариант е да обявят мобилизация и да направят едно геноцидче в Близкия Изток без оглед на това кой какъв е..Само така ще се запази мир в региона.Както е казал Другарят Сталин: Има човек има проблем. Няма човек няма проблем.

15

Анонимен

преди 8 години

Всичкото е един театър. Нито ИД ще бъде спряна с тези смешни удари, нито американците имат намерение да унищожават Ислямска държава. Все пак те ги създадоха. Казаха на Ердоган да прати няколко ракети срещу тях в Сирия на границата за да е всичко по план и готово.

14

ИСТИНАТА ! ! !

преди 8 години

Турция поне има самолети и топки да атакува някого а *** нямат и от двете, Албания не е казала не е разграбила и размазала злобната и страхлива *** която докара политици да съсипят страната им защото са овче стадо !

13

Анонимен

преди 8 години

Странно...ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА няма бази никъде, а тия турци какво ли са бомбардирали в крайна сметка? Някой може ли да ми каже?

12

Анонимен

преди 8 години

21 aрмaгaн зa тебе сa тоновете руски гомнa в глaвaтa ти брaтчет

11

Анонимен

преди 8 години

Интересен момент се наблюдава. Ердоган хем е с Путин, хем е с *** по отношение на Сирия. Направо е разчекнат и се чуди накъде на майка си да ходи.

10

bolbov

преди 8 години

Под предлог борба с тероризма създаден в лабораториите на ЦРУ започва империалистическа война за възстановяване на Османската империя.Първо Сирия следват Ирак и други разбити арабски държави за поробената вече България дори няма и да се бят ще им бъде армаган от УСА.

9

Анонимен

преди 8 години

ИД няма бази. Интересно ми е какво са бомбардирали турците в Сирия.

8

Анонимен

преди 8 години

И facebooka е блокиран. По дяволите, аз в момента съм в Истанбул. Дай боже да няма атентати...

7

Даниела

преди 8 години

По какъв начин ? Ислямска Държава е теористична организаци както Хизбула, Хамас, Ад Кайда, Боко Харам. Това са убийици и главорези които се крият сред населението. Заплашват, убиват, изнасилват малки момиченца,и най лошото е че част от това население се присъеденява към тях с цел да се чувстват силни и да не ги стигне злата съдба на другите. ако турция бомбардира техните находища местата от които стрелят, рискова да бъде обвинена че убива и цивилно население както се случва и с Израел

6

Атака - Кобани

преди 8 години

Турците са зверове които извършват геноцид над народа на Ислямска Държава.

5

АТАКИСТ

преди 8 години

Няма нормален човек на тази планета за да не иска ИД да бъде смазана и унищожена, но да смятате, че с няколко въздушни удари турците с тенекиите f-16 ще направят нещо повече освен няколко пясъчни ями в Сирия...трябва да сте най- големите ***-наивници. Та нали ИД е отроче на САЩ, защо самият САЩ не се справи с шепата *** от ИД? Защо??? *** въпрос ви задавам!

4

АТАКИСТ

преди 8 години

до 6 Мислиш ли, че ако Вашингтон не е разрешил, фанатика Ердоган би бомбардирал отрочето на САШ- ИД? В кой свят живееш бе, папагал?

3

АТАКИСТ

преди 8 години

Тия турчуляги кого заблуждават? С няколко удара от въздуха типично като господарите си от Вашингтон и по тяхно разпореждане впрочем, искат да замажат очите на човечеството. Жалки анадолци!Дайте резултатите от тези въздушни удари!Дайте бомбардирани бази на ИД от тези удари!По-скоро Дайте да видим колко ями в пясъка са направили с тенекиите F-16 турчулягите в Сирия!