154

Ще си патят

преди 9 години

И кво сега? Малцинствата трябва да се чувстваме много закриляни ли? Ами аз нямам нужда от такива провокации и такива псевдо партии, за да се чувствам гражданин на тази страна. Най-малкото пък свинското ни е проблема. Живеем в свободна страна и няма място за такива евтини политически игри. Точно това целят - възмущението на етническите българи и настройване на етническите турци. Партиите трябва веднъж завинаги да разберат, че трябва да градят гражданско общество, а не да го разделят.

153

Анонимен

преди 9 години

Ако си се родил мюсюлманин вече си прецакан. Имаш ниско IQ, няма никаква полза от теб и няма смисъл да живееш. Свинското е най-малкият ти "проблем".

152

Василев

преди 9 години

А МОЖЕ ЛИ ДА НЕ ТРОВИМ БЪЛГАРИТЕ БЕЗ РУСОФИЛСКАТА ГНУСНА ПРОПАГАНДА???Агент Мейджър Дженкиз!ЦРУ!!!

151

Анонимен

преди 9 години

Турция е малко по надолу. Отивайте там и няма да ядете свинко.Тук е БЪЛГАРИЯ

150

Василев

преди 9 години

Икате ли да изчистим държавата от русофилските предателски ***???

149

Анонимен

преди 9 години

Глупости, утре ше се появят някои откачалки които ще искат и да се пости в детските градини преди Коледа и Великден, религиозните прищявки на една или друга общност нямат място в детските градини

148

Анонимен

преди 9 години

Аз съм българин и искам моето дете да може да яде свинско в детската градина. Вие от ДПСто какви искате да ме дискриминирате ли? Това ли искате? Искате да извършите дискриминация над българските деца!

147

Иванов

преди 9 години

Мюсулманите водят световна религиозна война, навсякъде в интернет режат глави на хора!!?? а свинското ги притеснява!?? Кое е притеснителното в мюсулманската религия сега в на 21 век? Не е свинското!

146

Анонимен

преди 9 години

По-правилно е без захар и консерванти.

145

мюсли

преди 9 години

Ей, тези ДПС-ари не мога да ги понасям вече, все под вола теле търсят. Който не яде свинско, нека си вземе пилешко примерно. То и без това едва ли някой български мюсюлманин го спазва точно това със свинското. Който знае каква е идеята на това да не се яде, знае, че за нашите географски ширини е безсмислено да се спазва.НО нали трябва да се делим изкуствено на "наши и ваши", та печелят гласове. Според мен трябва да се делим на такива провокатори (ДПС, Атака) и нормални граждани.

144

Анонимен

преди 9 години

А дали тези "Правоверните" не са агенти на Ислямска държава. Пишат за секири, клетви нареждат. Май е добре да се сезира прокуратурата .

143

БЪЛГАРИН

преди 9 години

Слон даим го на...... тези от ДПС. До кога ще търпим тази порногравщина. Страната в която живеят е Б Ъ Л Г А Р И Я а не Турция. И е добре да го запомнят защото не е далеч момента в който вече на абсолютно всички ще им писне. Тогава ще ядат свинско без да се олакват.

142

Анонимен

преди 9 години

България е християнска държава, требе да се направи закон сички мюсюлмани задължително да ядат само свинско.

141

Анонимен

преди 9 години

Принципно не е лошо да се подобри храненето в детски градини и училища, дори да излиза по-скъпо, все пак това са нашите деца и е по-евтино, отколкото да се дават после пари за лекарства. Дано някой някога отговорно подходи към този проблем, а не да го използва само заради изборите. Още имам отвращение към мазнините манджи, с които ни тъпчеха в детската градина.

140

Анонимен

преди 9 години

Е, аре чак пък със закон да го забраняват... Малко се изхвърлиха този път. Иначе не виждам проблем да не се яде свинско, ама не да се поставя въпросът по този начин.

139

Анонимен

преди 9 години

Някой много мрази християните. От писанията на "ПРАВОВЕРНИТЕ" във форума лъха само омраза и гняв. Религията им на това ли ги учи!!!!!!!!!!!!!!!!!!

138

haiter

преди 9 години

to 1 vek o6te e nqmalo takava religiq

137

Пук

преди 9 години

Червените меса не са полезни в големи количества. Като заменят свинското с телешко, с нищо не помагат за хранителния режим на децата. Единствено дават повече пари за нечии глезотии. Кво правим ако моята религия изисква да се консумират единствено подбрани френски сирена, пресен калкан, сьомга, сепия, аспержи, зехтин вместо олио, гъша мас вместо масло ?

136

Анонимен

преди 9 години

А НЕ ИСКАТЕ ЛИ И ХОДЖА В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ДА СТОИ? КОЛКО ИЗГОДИ СА ИЗВЛЯКОХА НЯКОИ КАТО НИ ОТДЕЛИХА ОТ РУСИЯ. ЕДНИТЕ НА ЗАПАДА СА ПОСЛАЛИ ДРУГИ НА ТУРСКИТЕ КАПРИЗИ

135

Анонимен

преди 9 години

Без ДПС в БЪЛГАРИЯ звучи по-добре