54

Анонимен

преди 8 години

За всичко са виновни комунистите. Ако искаме да се оправим, трябва да се изчистят комунистите - Унгария, Чехия, Поша изчистиха комунистите и сега са добре.

53

ист

преди 8 години

Не ги слушайте как ви лъжат. България ще участва в плащането на безплатния обяд на хитрите търци. Парите в ЕБР са в един кюп. Щом Костов и Калин са подуправители на БНБ,като специалисти по банкови фалите, знам какаво да очаквам.

52

Анонимен

преди 8 години

В Гърция работят 250 хил българи. Те изнасят около 2 милиард евро. Гърция трябва да изгони работещите българи и на тяхно място да назначи гърци да работят за 800 евро заплата, там има 30% безработица. Така хем ще намалят безработицата, хем парите ще останат в Гърция. А 250 хил българи като се върнат в България ще допринесат за изграждането на либералната капиталистическа икономика на България.

51

не се поддавайте

преди 8 години

Ние трябва да изметем комунистическата олигархия и БКП от всички структури на обществото ,тогава ще сме и ние като останалите европейски народи .Един Иран вчера ви даде пример .Вие сумтите за някакви пари .И какво ,ако не дадем на гърците на Пеевски ,Домусчиев ли да ги дадемТова е цялата врява. А може да има и пълно опрощаване плюс 50 г гратисен период .Страх ,глупост ,завист са се настанили в България.И некомпетентност.

50

Анонимен

преди 8 години

Turchin!Garcite ot desetiletiq na red, davat rabota i hranqt nad 200 hiledi Balgarski semeistva v momenta? Zashto gi obijdate be? Sram i pozor...

49

Анонимен

преди 8 години

Ще им помогнем, само ако ни дадат земите на изток от Солун! България на две морета!

48

:)

преди 8 години

Преди няколко дни се дуеше, че спасява "бедстващите" гърци с хуманитарна помощ, но като разбра, че народа му се точи, обърна палачинката. А нещата за Гърция са ясни ! Страните от Еврозоната да се оправят ! Те ползват еврото и валутата им си е тяхна грижа. Нямат никакво право да крадат за пореден път от България !Ако така ще продължава "членството" ни, по-добре да се махаме от този "съюз" в който ни ползват като колония.

47

Анонимен

преди 8 години

Кой се гаври с гърците .Вие луди ли сте.Армия с над 300 самолета.И какво, като са 300 самолета, да не би да ни нападнат?

46

rihanna

преди 8 години

Чудя се как не виждаме златната възможност, която няма да ни се удаде друг път, да предоставим гаранции (не пари кеш), срещу които да поискаме нещо.Например - излаз на Бяло море - ивицата между гр. Александруполис и р. Марица. И не да ни я продадат, а да ни я предоставят със специален статут (например свободна икономическа зона със съвместно ползване), за вечни времена. Също към ЕС - условие - незабавно влизане в Шенген, и дългосрочна оздравителна програма за българската икономика за 50 млрд.

45

Анонимен

преди 8 години

Скоро и ние ще сме в положението на Гърция. Тази година 16 милиарда заем да се върнат стари заеми. Догодина нови плащания за държавата - айде взимай още 20 милиарда, по-догодина пак така - и дългът ще стане два пъти колкото БВП, по зле и от Гърция.

44

Анонимен

преди 8 години

Браво на Борисов!Точна и ясна позиция!Имаше ясни ангажименти в договора от Маастрих. Едно от тях беше, че дълговете на една държава са си национален проблем и никоя държава не е длъжна да спасява друга на солидарен принцип. Защо това правило тихомълком го заличихте? Защо години наред не изисквахте и спазването на другите договорености от същия договор като дефицита например, като дълг спрямо БВП?

43

Пенда Стоянова

преди 8 години

Гърците не са наши евроатлантически партньори и няма да им помагаме. Гърция не стои на пътя на европейското развитие на България. Освен това сме заети да интегрираме ромите, защото такава е волята на евроатлантическите ни партньори.

42

Брюксел

преди 8 години

Несъгласие да се изрази - може. Това може.

41

държава от обръчи

преди 8 години

Кой се гаври с гърците .Вие луди ли сте.Армия с над 300 самолета.Колко са нашите .България е управлявана лошо от обръчите 25 години.Но геополитически тогава нашите комунисти бяха пазени от силите .

40

mao_dze_dun

преди 8 години

OXI

39

do 43

преди 8 години

По принцип си прав. Но и Гърция трябва да изгони работещите та, българи за да си помогне в този момент и парите да остават в Гърция.

38

Митко

преди 8 години

Да вземе по-бързо да каже НЕ, докато не е размислил. Никога не е късно да станем за резил...

37

Анонимен

преди 8 години

Острови на търг и ще си върнат заемите

36

Анонимен

преди 8 години

Радвах се като ни приеха в НАТО, още повече в ЕС и по принцип винаги съм гласува за европейски ориентираните партии, обаче, ако ни вкарат в това приключение, на следващите избори ще гласувам за възможно най - ругаещата, националистическа, антиевропейска, популистка, измислена партия, която се пръкне. Вервайте ми!

35

Анонимен

преди 8 години

1 цент няма да получат тея Византийци дето са клали нашите прадеди!!!