14

vinetu

преди 8 години

Довчера дежурният виновник беше Станишев.Сега вече е Орешарски.Естествено Цвинокио и Боко Тиквата никога и за нищо не са виновни.А че сега им сърбаме попарата е виновен дфицитът на презервативи по соц. времената.

13

Анонимен

преди 8 години

Добре беее, какво става с този *** и делото му? Нали го осъдиха и на втора инстанция и има 4 годишна ефективна присъда, защо не е в панделата тоя ***?

12

Нормално кой да е?

преди 8 години

Айде Путин и Живков са виновни за полицаите... Вие сте невинни...

11

NB

преди 8 години

Орешарски е виновен че не ви натика в затворите ...

10

Анонимен

преди 8 години

"ПРез последните ДВЕ години се взеха решения които не бяха удачин за МВР" каза той. Пък орешарски управлява една, значи прблемите идват и от Герб, по думите Цветанови

9

Анонимен

преди 8 години

Проблема не е орешарски,а че тези прости ***, са свикнали само да дремят, да далаверстват, да рушветчийстват и да чакат пенсията в бъзака . Колкото по - *** е някой толкова повече си мисли че някой му е длъжен. Работете бе двеста килограмови торби.

8

Анонимен

преди 8 години

Gerb i ot 9 g na vlast Zezo priatela na boiko saschto ne e. Satvora schofiora baschtata na zz zwaka vodische nai gadnia gener schopov jivkovisti prosti milizioneri a dezata sa v gerb ot dans delovotstvo boiko napravi zwaka Minister taka i rumana ba4varova sa nischto ne stava nito zz nito rumana kasata Pola i debilite i kolena gi pokasva

7

Анонимен

преди 8 години

този защо още не е в затовора? Съда трябваше да се е произнесъл още преди месец, но бавят решението за да влезе новият закон и да спасят ЦВЪКИ.

6

зяпнал

преди 8 години

Хммм, осъден от две инстанции престъпник се изказва за вътрешното министерство?

5

Орешарски се...

преди 8 години

... видя в чудо кое да оправя по-напред след катастрофалното 3.5 годишно еднолично "управление" на неконтролируемия хаос на Борисов в периода август 2009 - февруари 2013 година, за което Борисов беше изритан от Народа като единственият с Жан Виденов.Престъпността експлоадира при Борисов и при официално осъдения на 4 годишна ефективна присъда в панделата престъпник Цветанов. Братя Галеви успяха да се откупят скъпо при Борисов и офейкат.

4

Анонимен

преди 8 години

Как винаги други са ви виновни за всичко бе,колко сте нагли всички в парламента,че ми се гади от вас.

3

анонимен

преди 8 години

това момче няма ли да спре да се изказва и да се показва

2

Анонимен

преди 8 години

След като влезе в затвора Сергей Станишев тогава ще му мислим .

1

Анонимен

преди 8 години

Aide v Satvora zz