41

Евроатлантик

преди 9 години

Ееех, добре че беха братята американци да ни донесат свободата и демокрацията дънките и сега носиме дънки с кеф а преди при соца нямаше дънки, сега народа си носи дънките и си пее.

40

Анонимен

преди 9 години

АВТОРКАТА Е ОБСЕБЕНА ОТ НЕНАВИСТ КЪМ РУСИЯ И СЕ МЪЧИ ДА НИ ВМЕНЯВА ,НЕЩО КОЕТО Е ПЪЛНА БЕЗМИСЛИЦА,АКО СЕ НАГРАБЯТ РУСИЯ И САЩ НИ МЕДИЙКА ЩЕ ОСТАНЕ НИ БЪЛГАРИЯКА ОТВОРИ СИ ГУРЛЯСАЛИТЕ ОЧИ,ЧЕ ХИЧ НЕ СИ ДОБРЕ *** СЕ ЛЕКУВАЙ.

39

Анонимен

преди 9 години

Путин е безспорният победител. Разби ги по всички направления. Осуети всички планове и на Вашингтон и на Брюксел (за Украйна не говорим, такава държава вече няма, всичко в Киев се ръководи то Вашингтон).

38

456

преди 9 години

До Анонимен"Между другото и Китай в прав текст заяви, че идеята на руснаците да им бъдат 'по голямата сестра' са нереални и невъзможни :)))*** след като се самопрецака с ЕС и САЩ, тръгна да търси съюзници и намери хиени, които ще й изгризят плътта без пощада !"Интересно,Краварите се *** по цел свят,но спускат опорни точки на троловете си ,че видиш ли ,друг им *** в гащите и този друг бил Путин!!то бива гюнсурат,,ама,,

37

Анонимен

преди 9 години

абе така е, дънките са измислени в Русия.

36

Анонимен

преди 9 години

Навсякъде имало корупция и тя била подкрепяна и направлявана от Русия! А да попитам в Саудитска Арабия май няма корупция в кощунствени размери? А в Мароко, а в Катар, а в Арабските емирства, а в Турция???? Да не изреждам, все васали на САЩ! Ама за тях ни думичка! Щото са удобни корумпирани режими!

35

Анонимен

преди 9 години

Жалкото кремълско недоносче, терорист номер 1 погубва хубавата си страна. Кога ли руския народ ще се опомни..

34

456

преди 9 години

До Анонимен"Турция не се поколеба да припомни на РФ за Голодомор и милионите жертви на Сталинския режим в прав текст !Дали мислиш, че Турция ще клекне пред руснаците, само щото руснаците се мислят за велики ?!"Турците първо да признаят арменския геноцид ,пък тогава да реват на чужд гроб!!Но *** си ти анонимко,щото турците са умни и не им пука за твоите опорни точки спуснани от краварника!Те ще си строят потока а ти ще си останеш " ПАТОКА",

33

1492

преди 9 години

Е ами къде да се натиска Запада за конфронтация при условие, че има какво да губи - добър стандарт на живот, неспиращо развиващо се население. Докато онези дивите от Тундрата и Тайгата, където и на техните вождове децата учат и живеят на Запад - какво да губят. Но усети ли Запада, че става страшно за загуба на техния кеф, ще стане страшно - засега наблюдават и подхождат с разум.

32

анонимен

преди 9 години

Сладки приказки...Все е нямало Ирак,Либия,Сирия.Гадост....

31

Анонимен

преди 9 години

На снимката-Кери се готви да зашие един на дребния бозяв джигит...

30

Салама

преди 9 години

До 21 анонимник. Ами още ли не си разбрал, че *** е купил световното през 2018.

29

:)))

преди 9 години

май по-скоро вие русофилите сте се разпенили от злоба, че запада напари кашицата на русия и ги изолира в 9-та глуха.. също така младите и можещите 5 пари не дават за русия и всеки гледа в посока запад--------К`во? На Запад има недостиг на можещи, т.с търсене! Природата не търпи празно пространство! : ))) Чакат и разчитан на можещите българи! :))

28

взгляд

преди 9 години

ха ха ха на пишещите *** пак *** им стана виновна че в американската преса срамежливо признават поражението като вас и хитлер е говорил за победа само 2 часа преди да се гръмне

27

11

преди 9 години

До zeusНе пишат, защото оттам им плащат!

26

До Анонимен 37

преди 9 години

За една и съща статия ли говорим? Разбирам желанието ти да се заядеш за нещо но не мога да ти помогна. В тази статия дори не е необходимо да се чете между редовете. Виж сега, ако не я схващаш това не е мой проблем. Хич не ме е еня за Путин но ме е еня за все по-голямото самозабравяне на Щатите, за тоталното промиване на мозъци и мачкането на всички инакомислещи

25

опорни точици

преди 9 години

Големи *** са джурнализите ,особено българскитеИма няма 1-2 месеца и се лееха статии за краха на Русия и победата на запада,сега обратното Ко? Не!

24

До 24

преди 9 години

май по-скоро вие русофилите сте се разпенили от злоба, че запада напари кашицата на русия и ги изолира в 9-та глуха.. също така младите и можещите 5 пари не дават за русия и всеки гледа в посока запад

23

Замазване

преди 9 години

на истината и прокарване на американските интереси. Всеки един ред от статията не нищо друго освен изопачаване на истината, опит за прокарване на отявлени лъжи и всячески натиск срещу Путин. За съжаление на автора предварително загубена кауза, много явни са двойните стандарти.

22

:)))

преди 9 години

Русия и Сащ се карат, а корумпетата печелята / у ФИФА, у Украйна/ ! В задачтата: Кой са цакащите ***?