24

Анонимен

преди 9 години

Стига вече с тая война .Друго няма ли в тая огромна Русия,та се към войната се връщат.И киното им -само за войни,милиционери , прокурори,военни.То май други там няма.Излиза ,че там всички са или от горепосочените категории или чиновници.

23

Анонимен

преди 9 години

Боже какви нещастници са руснаците . Айде сиктир с тези войни бре ватенки писна ми да ви слушам глупостите.. Светът е друг.

22

ОФ

преди 9 години

Русия не забравя героите си. Тази година станалата вече традиционна акция "Безсмертньiй полк" се превръща в истински грандиозна по своите мащаби. Руският "Безсмертньiй полк" току що премина по Бруклинския мост в Ню Йорк.

21

Курт Книспел

преди 9 години

Ще дойде време когато свастиката ще се развее над Кремъл и полу-човеците ще се върнат в землянките отвъд Урал

20

Неутрален

преди 9 години

Като гледам колко ордени ,медали има този млад войник,явно много врагове е бастисал.То и Хитлер обучаваше деца за армията ,да убиват.Ама каква разлика ,Хитлер ,*** по всичко си приличат,агресори ,лагери войни.Като две капки вода са ,само дето шоуто им е много жестоко,не е за гледане ,нито пък за живеене.

19

Анонимен

преди 9 години

Боже какви са тези *** така да зомбират това дете на снимката вместо да рита футбол да се облече като войник да се накичи с някакви медалчета и да седи на пост.Какво му разбира главата от войни и униформи... нищо. Няма ли в Русия организация за защита на децата ?

18

До посеричите

преди 9 години

Кой си позволява да плюе по Русия?! Кои миризливи,бездарни и неграмотни ръце цапат форумите и с мутренски брътвежи обиждат тази достойна и Велика Страна?! Какво знаете вие за историята ***?!Некадърно,мързеливо и неграмотно поколение отгледано от "демокрацията".Слава Богу,че има и достойна младеж възпитана от добри родители за които приоритет в живота е учението а не висенето по заведения *** от алкохол и цигари! Като сте невежи поне не се обаждайте по тази тема а търсете къде е чалгата

17

до фйфъу

преди 9 години

За Хърватия не съм отговарям, та и за другите. Обаче не съм съгласен, че имаме по-особено отношение към нас. Защото не си знаем отношението към тях.

16

Тихомир Томов

преди 9 години

За Русия не зная , но пък еврейската върхушка в Съветския Съюз да няма забрава ги натикваше в лагерите и ако не бяха бунтовете на бившите фронтоваци завършили с превземането не само на лагери , а и на градове там щеше да им е и края на живота !

15

Анонимен

преди 9 години

Шабан Шаулич днес почина във тежка катастрофа,мир на праха му

14

Анонимен

преди 9 години

Ако не бяха руснаците сега *** щяха да се поздравяват със "Зиг хайл" а от задницте ви щяда да стърчат турски ***.

13

фйфъу

преди 9 години

До до 42744Хърватите също са на страната на Германия, също и Румъния, ама няма такова отношение към тях, да не говорим, че хърватите живеят в съвсем друг свят. Румъния губи Бесарабия, но взема цяла Трансилвания. Унгария също е на страната на немците и тя е в друга реалност, Италия има незначителни загуби. А ние губим и 30 000 души, след като обявяваме война на Германия. И не сме сред победителите, слага се точка на борбата ни за обединение и сега ама колко е велика Русия

12

Анонимен

преди 9 години

Кой каквото и да каже е без значение но едно е сигурно.И то е че руснаците са нация а *** са стадо ***.

11

Анонимен

преди 9 години

Бившия доносник на ДС Иво Инджев -Одисей 1 отново яко заработва доларчета с плюене по Русия ,той човека има тренинг ,навремето заработваше рубли с плюене против омразния му тогава капитализъм и империализъм,абе (човека) си е намерил ниша в пазара .Иво мИнджев плюе срещу заплащане и преди и сега ,важно при него е кинти да падат,а съвест и морал за него са непонятни думи..

10

Българин

преди 9 години

"Русия не забравя героите си: Трябва да помним!"А ние помним ли ,ние не забравихме ли героите си ? Да . Ние не помним ,ние забравихме ,защото така ни нареждат ,защото сме купени със "зелени пари".Една държава не тачи ли паметта на загиналите си воини вече не е държава.Русия не забравя героите си ,защото е велика държава.

9

Анонимен

преди 9 години

До охоПо план, след като положиха цветя пред паметниците на загиналите съветски войни и пред дома на Майя Плисетская в Мюнхен, "Нощни вълци" трябва да минат през Прага и едва след това да тръгнат към Берлин.

8

Анонимен

преди 9 години

Повече от 25 милиона съветски граждани са загинали във Втората световна война и почти няма семейство, което да не е засегнато пряко от конфликта.

7

до 42744

преди 9 години

Защото сме участвали и на страната на Германия.

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 8??????????????????????

5

42744

преди 9 години

До Анонимен 1,защо тогава де юре не сме сред победителите? Нас ни третират като победени при договорите