38

сел

преди 9 години

защо трябва да заобикалят ЕС, направо да избизат и да влизат в РФ щом е толкова хубаво

37

antiES

преди 9 години

нашите разбойници така наречените политици,да вземат пример от гърците,на никой не се надупиха,а си гледат интереса хората

36

факт

преди 9 години

Гърците си защитавали интереса и били много умни - това твърдение е голяма глупост! Безработицата в Гърция стигна 30%, доходите на гърците намаляха двойно за няколко години, младите гърци масово бягат в чужбина, гърците масово теглят парите си от гръцките банки, взеха гигантски заеми, които не могат да изплатят и които задушават гръцката икономика - това са действия на прости тарикати, не на умни хора, които си защитават интересите!

35

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 55евтина пропагагда

34

Анонимен

преди 9 години

На някои държави политиците им явно знаят, че са на работа...

33

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Чудя се нагерманското търпение и толерантност... - платиха най-голям дял от милиардите предназначени за гърците, а те сега търсят репарации от преди 70 години....

32

Анонимен

преди 9 години

Как Гърция и Унгария могат да си позволят да водят независима политика, а България трябва да мъкне прангите на вечния слугинаж?България е изправена пред реалната опасност да бъде притисната в двойна вилка - от една страна, "Турски поток", който я заобикаля, а от друга страна,американските фирми, които приватизираха украинската газопреносна мрежа евроатлантически и съюзнически да ни сапунисват с все по-високи цени.И съдбата на България е ясен пример за това докъде води безпринципната политика

31

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 41всички руснаци бягат в България, много силна държава

30

преди 9 години

Две банкрутилари държави нещо си говорили; голяма новина, промени ми живота.

29

до 36

преди 9 години

И Какво ще им стори германският кредитор, ако не платят!????-Няма да им прати танкове, а ще ги фалира - има такива механизми при международни кредити. Това е по-лошо и от танкове, защото гръцката икономика ще зацикли, а гърците ще продължат да обедняват още по-бързо. А през това време големите играчи ще изкупят гръцката икономика, вкл. Турция ще купува активно, нещо то което гърците панически се страхуват.

28

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Храни куче - да те лае... - ти му даваш в устата - то посяга да хапе...

27

Анонимен

преди 9 години

До фалит за Гърднес фалит за бг

26

Анонимен

преди 9 години

Аз знам защо Борисов спря потока-човека още не е научил руски!Бях негов съученик и го пита преподавателката Бойко моето момче преведи на български следното изречение нали си футболист-Нападател забил мяч в вороте противника.И отговора беше Нападателя заби меча си във врата на противника си! Еми....Ама стана министър председател!

25

фалит за Гърция

преди 9 години

С тези си действия Ципрас ускори фалита на Гърция. Браво на гърците. Мизерията продължава.

24

L.

преди 9 години

Ето така се прави политика!!!

23

до 27

преди 9 години

Погледни отдясно фиксинга на БНБ, да видиш' че и рублата има растеж. А долара пада. Надявам се, докато стане 1 кило долари за лев.

22

до24

преди 9 години

А , явно си спал в розови сънища.............

21

Венелин

преди 9 години

Гърците пак се уредиха, а вие стоите и гледайте. Сега и руските туристи ще ходят в Гърция, и газта ще мине от там, ама вие си слушайте "мъдрите" изказвания на любимия ви селски вожд - нали това ви прави щастливи.

20

до 27

преди 9 години

нна кое има Русия растеж? на рублата ли?-И на рублата спрямо еврото и долара, и на руската икономика като цяло. Не следиш икономическите новини от Русия! Руският икономически растеж за последните тримесечия е по-голям от този на западна европа.

19

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 27ти си ревнив