27

antiES

преди 9 години

не царя ,а БОГА трябва да впрегнем,и със съкрушени сърца да му се помолим да ни помогне,син човешки нищо не може ,но за БОГА всичко е възможно,другото е гонене на вятъра

26

зяпащ

преди 9 години

Да не пропуснем да отчетем в приносите му и това, че съди България в Страсбург. За благодарност, че му търпяхме щуротиите повече от 800 дни. Позор за "племето заспало"!

25

волгоградския

преди 9 години

Царю президент? Е тогава ведньж за винаги ще ни оправи ама отзад

24

любомир

преди 9 години

Първия път като го впрегнахме не обърна ли каруцата?

23

волгоградския

преди 9 години

Как? Кой? Ама ние и цар ли сме имали? Егаси

22

политолог

преди 9 години

Пак почна рекламна кампания как крадлив дедо е необходим на България . Да ама не . Този филм го гледахме и видяхме как се крадат чужди имоти уж били на царя. Сега понеже почнаха да го съдят и загуби делата иска власт да си уреди имотите и както първия път да ни покаже едно средно пръстче .Какво ще направи крадлив дедо , който гони 80 години - нищо но от сърце .

21

Анонимен

преди 9 години

proklet da bade tozi kradez--kolko e kasa pametta na fashistite ot iniz.komunitet.

20

морски

преди 9 години

Боже пази,тоя пак се връща в политиката!

19

нов

преди 9 години

Тези 113 души не са с акъла си, защо провален политик ще издигаме за президент, това говори за националната ни слабост и липсата но нови честни лица за този пост. СС сам заяви, че има една болна глава и нищо друго, сега защо отново и скат да излъжат народа да гласува за него?Стига с тези *** експерименти, народът ни него ще а те насила го тикат.Нищо няма да помогне, само ако си върне имотите, това е целта му.Той ако можеше нещо да направи щеше да го стори като беше министър-председател, но ув

18

Анонимен

преди 9 години

Този изперкал комарджия трябва да бъде СЪДЕН за окончателното пропадане и доразграбване на България, *** прости от Инициативен комитет!!!

17

Анонимен

преди 9 години

ама ако обещаее предварително че нема да крадне нищо

16

Анонимен

преди 9 години

ДА УПРЕГНЕМ ЦАРО ДА РАБОТИ И ДА ВРЪЩА ИМОТИ.

15

Анонимен

преди 9 години

Щом казвате да го впрегнем,добре,но кой ще му тури юздата.То да не е уплашения народ ,че всеки да го впряга както си знае.

14

sallaadin

преди 9 години

Той човека, че е ИЗКУФЯЛ, ИЗКУФЯЛ Е, *** ние да впрегнем всички ресурси и ДА БИЕМ ШУТА на всички ЦЕРЕДВОРЦИ, ЛАКЕИ и ***!!!

13

Хан Крум

преди 9 години

Ще се върне в политиката за да си оправи загубените дела с имотите

12

NDSV

преди 9 години

Хей, мадридски Саксофоне, как си? Как е внучето Хасан ? А щерка ти пръцка Калинка научи ли български? Кво стана с пръц Кирил Лондонски, на който никой не можа да му узнае името? Както и твоето име в Испания. Чиба оттук, крадльо нйеден! Баща ти беше цар Борис. Ти си крал Симеон, ама не си кинг в превод.

11

hsdgfq

преди 9 години

Дайте му още 800 дена, та да ни дооправи (да си дозаграби поне половин България)

10

Човек

преди 9 години

Обеща,излъга ,открадна и избяга. С това ще се запомни управлението му,но това е просто един комарджия и изгнаник,какъвто трябва да си остане.Горите ,съсипа ,докара ДПС във властта,какво по-лошо може да направи стареца разбойник.

9

Byzantine

преди 9 години

Май ви чакат нови 800 дни "оправяне" , хахахахахаха

8

Анонимен

преди 9 години

Дайте му гори още, че не остана какво да играе на комар!