14

zeus

преди 9 години

До Анонимен 18Евтини, колко да са евтини, 100 000 долара парчето, най-скъпата ПТУР е Джавелинката. Обсега е 2500 метра, 10 км. си ги сънувал някъде.

13

Анонимен

преди 9 години

и защо доставка на оръжия?вие изключихте ли рашаните от SWIFT,дръпнахте ли им шалтера от нета,тотално търговско ембарго зачукахте ли им и визова спирачка.Това като не ги вразуми тогава оръжията бре.Цялата трагедия е от пустата му алчност.И руска и западна.

12

Путин

преди 9 години

Мисля, че е време да финансираме една цветна революция в Тексас

11

zeus

преди 9 години

Както става ясно от други сайтове САЩ ще разположат окупационни войски на наша територия, подигравка с българите веднага след националния ни празник. Пуснеш ли веднъж американския ботуш е много трудно да го изгониш, справка Германия.

10

Анонимен

преди 9 години

"Рони Рейгън"Бати жената...

9

Анонимен

преди 9 години

най ефективни и евтини са противотанковите ракети джавелин. нашият континкент в Афганистан имаше такива монтирани на хамърите. комплект е 4 ракети,75 кг,обсег 10 км,лазерно и инфрачервено насочване,пробива 80 мм броня.украйна има нужда точно от това.

8

Анонимен

преди 9 години

Да ти ... майката, американско ***. Много ти харесва с чужда пита помен да правиш, гнусен провокатор. Сигурно и се възбуждаш, гледайки един и същ народ да се избива помежду си заради американските интереси, извратеняк долен. Мечтай си ти за руски синове в ковчези, служительо на смъртта. Само че този, който пръв ще понесе вътрешния натиск от ковчезите, ще бъде вашето протеже Посеренко.

7

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА--а аз да ти дам няколко примера за краварите,макар че са обурудвани със всичко--Виетнам,Афганистан,Ирак,Корея и т.н. А супер невидимият им самолет,селяните в Сърбия го свялиха с лопатите,докато си копаеха картофите......А да ти напомня какъв бой ядоха натовците от двама алкохолици в селската кръчма.....

6

Анонимен

преди 9 години

Седемнадесетият руски, бял, хуманитарен конвой пресече границата. Предполагам, че в камазите ще има и изненади за жените на Донбас по случай 8-ми Март.

5

Спец

преди 9 години

и "нещо, което може да спре руски танк" - няма такова нещо, коетоможе да ги спре. Само Вова може да спре руските танкове.

4

Анонимен

преди 9 години

ETO KADE SHTE OTIDAT PARITE OT ZAEMA,ZA PODTAGKA NA AMERIKANSKITE VOENNI SILI.

3

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До тттттттттттВойната в Украйна ще спре, когато Кабаева влезе в ролята... - на Дорицкая...

2

Анонимен

преди 9 години

Абе вие не научихте историята! Не разбрахте ли, че руснака какъвто и да е, дори понякога ***, за война и пиене не може да го бАрнете!! Който е тръгнал да се надпива с руснак знае за какво става въпрос. Който е тръгнал да воюва с Русия също знае за какво става въпрос. Саакашвили така им се дъхаше 2008-***, когато получи радар 36д6 и какво стана? Руснаците му пуснаха Су-34 и на 3тия ден грузинското ПВО беше отключено. Така че не се надъхвайте, и не ни завличайте във война!!

1

ттттттттттт

преди 9 години

Войната в Украйна ще спре,когато Посиренко увисне на Майдана....