36

До 40

преди 9 години

Когато нещо е факт и е лесно да се провери дали е истина вие розовите *** соросоидчета веднага му лепвате етикет-опорна точка.А ти помиярче защото ако бяха застреляли Путин ти щеше днес да пишеш оди на радост и приказки от сорта -получи си заслуженото.Ами колкото и да ти е тъжно 99% от руснаците пък мислят и си казват същото за Немцов-собака,собочая смерть.И тъй като ти знаеш американски ,а не руски да ти преведа.На кучето-кучешка смърт

35

Анонимен

преди 9 години

Боико Борисов подаде оставка за 2 капки кръв на орлов мост със законното си правителство.И каза аз не съм правил асвалт дасе лее кръв и достоино подаде оставка.А вие мръсни комонета ето какво правите избиватесе едни на други,зада може мръсната ви завист и корупция да властва.Вие несте хора товае доказано със стотици години.Ако проговорите за гн Боико Борисов лоси неста стеви е.а ...... извратена.Боико таче и милее и за вас мръсни *** и за всички Българи и хора по света.

34

Анонимен

преди 9 години

Боико Борисов подаде оставка за 2 капки кръв на орлов мост със законното си правителство.А вие мръсни комонета ето какво правите избиватесе едни на други,зада може мръсната ви завист и корупция да властва.Вие несте хора товае доказано със стотици години.Ако проговорите за гн Боико Борисов лоси неста стеви е.а ...... извратена.Боико таче и милее и за вас мръсни *** и за всички Българи и хора по света.

33

хахахахаха

преди 9 години

Срещу Путин, Хитлер, Ердоган и другите диктатори не трябва да се говори лошо ! аааххаххахахахахаххахахахахахахахахахахахахахаха...

32

Анонимен

преди 9 години

До 38поредната опорна точка.

31

Анонимен

преди 9 години

Власт, опозиция, либерали, комунисти, националисти, консерватори. Време е да спрем поне за минута и да помислим къде ще заведем Русия", коментира Анатолий Чубайс - бивш вицепремиер, после съратник на Немцов в опозициятаЧубаис - той ще води нанякъде Русия? Това не е наглост, това е фашизъм. Чубис ще спасява Русия? Тези хора наистина мислят, че са абонирани за вечността. Престъпници.

30

примитивна пропаганд

преди 9 години

Тази статия няма никаква информационна стойност и си е чиста примитивна антируска пропаганда!

29

Анонимен

преди 9 години

Info za razmisel:Pri poslanik na Amerika Tafft:v Gruziya ubit Zhvaniya,v Ukraina ubit Gongadze, v Rossiy ubit Nemcov - koment izlishen!

28

Анонимен

преди 9 години

Случаят с убийството на плейбоя Немцов е аналагочен с този на сваления малайзийски самолет. С други думи 100% провокация, целяща да насочи общественото мнение срещу Русия и Путин.

27

Анонимен

преди 9 години

Никога не имало държава с името Украйна. Това е изкуствено създаден тумор, също като Косово. Самото име Окраина, в превод означава Покрайнина. Сетете се сами на кого е покрайнина - със сигурност не е на САЩ. Руснаците имат стимул, защото защитават семействата и родината си, а за украинските фашисти се бият само наемници, на които ако спрат да плащат са дотук.

26

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 36А на теб от американското посолство колко ти плащат за да пишеш тук?

25

анонимен

преди 9 години

За всички е ясно, че Путин е виновен за убийството. Но може ли някой да ми каже защо около два часа преди убийството в уикипедията, на страницата за Немцов е вкарана промяна, съобщаваща за неговото убийство и то на съседния мост, а не там където е станало.Очевидно в последния момент Немцов е променил маршрута на движение... защо са бълзали да напишат и там за това??? Иначе целия свят знае още от сега кой е виновен...

24

без страх

преди 9 години

Цру организира всякакви отвличания, нападения и убийства на мирни граждани. Включително и екзекуцията на Борис Немцов. За да може и това престъпление да се припише на руснаците. Цру е най-голямата терористична организация в света!

23

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 23Нещо си се напъвал, напъвал ама нищо не е излязло - Радой Ралин, Путин, човешки живот, а за Буда и Мохамед и Христос нещо няма ли да кажеш?

22

anonimen

преди 9 години

abe iskam da popitam koq e tazi Lindzi Von 4e ot sutrin do ve4er prikazvat po televiziite za neq

21

анонимен

преди 9 години

Точно в периода когато е бил вицепремиер се заражда руската олигархия, страната се разграбва и хората обедняват, стигат до просешка тояга. Затова и повече Немцов не може да влезе във властта. Той е един от създателите на чудовището, което го уби.Създаде грешна представа за демокрацията в едно традиционно до този момент общество.Проповядването на демокрация е добре, но ако не знаеш как да я реализираш, по-добре не се захващай.Все едно да караш автомобил, без да знаеш за какво служи кормилото...

20

Дановски

преди 9 години

До скороПреди седмица се чудехме защо Навални така показно наруши домашния арест и беше прибран в затвора за 15 денонощия. Разбрал е, че ще има сакрална жертва и че той и Немцов са двамата най-вероятни кандидати за тази незавидна роля и е предпочел да се съхрани "на топло".

19

Анонимен

преди 9 години

И какво се оказа! Че приятеля на украинката до него го е гръмнал защото вече е откзал да си плаща!...

18

Анонимен

преди 9 години

99℅от възхваляващите тук русия и руснака..нито са ходили в русия,нито познават на,, живо ,,руснак.Вижда ли са --на телевизията.Ама пишат ли пишат.Аз съм хходил и живял там..да ви кажа..голям капитализъм е. Там

17

Анонимен

преди 9 години

ПОЛ РОБЪРТС -БИВШ ЗАМ МИНИСТЪР В АДМИНИСТРАЦИЯТА НА РЕЙГЪН КАЗВА ;-УБИЙСТВОТО НА НЕМЦОВ Е ДЕЛО НА ЦРУ,ЦЕЛЯЩО ХЕМ ДА СЕ ДЕСКРИДИТИРА ПУТИН ,ХЕМ НАШИТЕ СЛУЖБИ ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ ПРОТЕЖЕТО СИ КОЕТО ЗНАЕШЕ МНОГО ,А С ОГЛЕД НА НУЛЕВАТА ПОДКРЕПА ЗА НЕМЦОВ В РУСИЯ ВЕЧЕ БЕШЕ НЕНУЖЕН.